Pienoismallit.net

Suuri Snadi

Ajankohta
24.4.2021–25.4.2021
Aukioloajat
10.00–17.00
Sijainti
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20, Tampere)
Pääsymaksu
Mallien tuojille tapahtuma on maksuton
Mallien tuonti
Mallien tuonti17.4. torstai iltana kello 17.00-20.00 ja 18.4. kello 09.00-12.00 mallit voivat olla paikalla vain lauantain tai sunnuntai. Kuitenkin on toivottavaa että mahdollismman moni malli olisi paikalla koko viikonlopun la-su.
Järjestäjä
Tampereen Messut
HUOMIO!

Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia.

Tästä johtuen Suuri Snadi osana kevään messukokonaisuutta on siirretty myöhempään ajankohtaan, joka on 24. - 25.4.2021 eli vuoden päässä alkuperäisestä aikataulusta. Valitettavasti aiempaa siirtoajankohtaa tapahtumalle ei saatu järjestettyä.

Päivitämme tietoa tulevasta tapahtumakokonaisuudesta myös tänne sitä mukaa, kun tietoa on jaettavissa. Pienoismallinäyttely tullaan järjestämään osana tapahtumaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti eli malleja voi jo ryhtyä valmistelemaan, kerrankin erittäin hyvissä ajoin ;)

Yhteydenotot:
Mikael Wänskä
[email protected]
puh. +358 40 350 0445

***********************

Perinteinen Suuri Snadi järjestetään 18.–19.4. ensimmäistä kertaa Tampereella. Mukana tapahtumassa pienoismallinäyttelyn lisäksi Old Toy Swap, Valtakunnalliset Pienoisrautatiepäivät sekä nallet, nuket ja nukkekodit.

Pienoismallinäyttely/kilpailu on avoin osallistuminen kaikille harrastajille ja harrastuksesta kiinnostuneille. Joka luokassa palkitaan kolme parasta mallia. Mikäli malleja on riittävästi palkitaan näyttelyluokan sisällä myös erityyppisiä malleja mikäli niiden lukumäärä ylittää viisi (5) kappaletta.

Samaan aikaan ja samalla lipulla Keräilyn Maailma: Keräilymessut ja Platta-levymessut (18.-19.4.), Piha & Koti -messut (17.-19.4.) sekä Kotimaan Matkailumessut (17.-19.4.).

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilla.

Yhteydenotot:
Mikael Wänskä
[email protected]
puh. +358 40 350 0445

Keskustelu

Tähän ilmoitukseen kannattaa avata mallinäyttelyyn /kilpailuun ilmoittautuminen. Siten saadaan malleihin nimilaput valmiiksi ja voidaan ennakoida tilantarve. Tällä sivustolla on erinomainen kilpailuuun ilmoittautumislomake joka kannattaa otta käyttöön mahdollisimman nopeasti !!!
Onko mitään hajua kuka/mikä instanssi järjestää mallikilpailun tuolla? Ei vissiin IPMS, SuPi tai FHRA?
Mallikilpailun järjestää Tampereen Messut / Suuri & Snadi, IPMS konsultoi ja kouluttaa henkilökunnan.
Juke 26.2.2020 13:30 Vastaa lainauksella
Moro, samassa yhteydessä Suuri & Sandin kanssa pidetään valtakunnalliset Pienoisrautatiepäivät. Tervetuloa mukaan myös kaikki pienoisrautateistä kiinnostuneet!
Eli 17. päivä on perjantai, ei torstai.
Mikä on: "Muut: Teemaluokka"?
Muut teemaluokan aihe on toistaiseksi auki, eli sinne kaikki mahdollinen =)
Juke 12.3.2020 16:24 Vastaa lainauksella
Nämä tapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan josta tiedotetaan heti kun tiedetään.
Juke kirjoitti:
Nämä tapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan josta tiedotetaan heti kun tiedetään.
Juuri näin! Tässä suora lainaus järjestäjän verkkosivuilta:

Valtioneuvoston ja THL:n suositusten mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti. Näin ollen huhtikuulle suunniteltu tapahtumakokonaisuus Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn Maailma ja Suuri Snadi siirretään uuteen ajankohtaan, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Harmittaa kuin pientä oravaa, mutta ei voi mitään.
Terveisiä järjestäjän puolelta,

Kuten tuossa osa jo kerkesi harmittelemaankin, niin koko tapahtumakokonaisuus joudutaan siirtämään. Uudet päivämäärät ovat 23. - 25.4.2021 eli kokonaisuus siirtyy vuodella. Suuren Snadin osuus tuosta tulee olemaan samalla ajatuksella kuin tänä vuonna eli 24. - 25.4.2021. Aiempaa ajankohtaa, joka olisi toiminut suurimmalle osalle näytteilleasettajien edustamista toimialoista ei valitettavasti ollut saatavilla ja niiden mukanaolo on edellytys tapahtuman onnistuneelle järjestämiselle.

Myös pienoismallinäyttely tullaan järjestämään osana uutta ajankohtaa ja kun aikaa nyt näin pyytämättä ja yllättäen siunaantui lisää, niin pyritään kasvattamaan kokonaisuutta. Tiedotamme tästä tarkemmin kunhan saamme näytteilleasettajapuolelta n. 700 kevään ajankohdista siirtynyttä asiakkuutta käsiteltyä.

Terveisin
Mikael Wänskä
Projektijohtaja
Tampereen messut Oy
+358 40 350 0445
[email protected]