Pienoismallit.net

Malliston Autokisa II

Ajankohta
4.5.2019
Aukioloajat
Klo 10:00–17:00
Sijainti
Mallisto (Rautatienkatu 16, sisäpiha, Lahti)
Mallien tuonti
Klo 08:00–10:00
Järjestäjä
Mallisto & Highlight Model Studio
Hyvää kevättä! 2019 Lahden Classic Motor Shown aikana Mallistolla (Rautatienkatu 16, Lahti) järjestetään Malliston Autokisa -tapahtuma.

Tapahtumassa on Pienoiskisan tyylinen mallikisa, mutta pelkästään automalleille. Kaupalla on erikoistarjouksia ja menossa mukana on Highlight Model Studio osastoineen ja tuotteineen.

Vepi Aalto ja Mikko Dunderfelt myyvät varastojensa aarteita. Myyntipinossa luvassa todellisia automalliherkkuja ja -harvinaisuuksia ;)

Autokisaan voi tuoda malleja jo aikaisin aamusta (klo 08:00–10:00), jotta siitä ehtii halutessaan vielä Messukeskukseen ennen CMS:n aukeamista.

Ennakkoilmoittautuminen on auki 3.5.2019 klo 17:00 asti ja se onnistuu kätevästi täällä Pienoismallit.netissä tämän sivun vasemmasta laidasta "Ilmoita mallisi näyttelyyn"-kohdasta.

Kisan tulokset julkistetaan paikanpäällä ja Pienoismallit.netissä 4.5. klo 15:00, jonka jälkeen kisamallit voi halutessaan viedä pois. Tapahtuma ja kauppa on kuitenkin auki klo 17:00 asti.

Kisaan saa osallistua niin monella mallilla kuin haluaa! Osallistuminen on luonnollisesti ilmaista.

Kaikkien ennakkoon ilmoittautuneiden kesken arvomme yhden 25 € arvoisen omavalintaisen pienoismallin kauppamme hyllyltä! Voittaja julkistetaan ennakkoilmoittautumisen päättymisen jälkeen :)

Malliston Jarkko & Petri

Keskustelu

Ei vielä viestejä. Alla olevaan kenttään voit kommentoida tai esittää kysymyksiä tapahtumaa koskien.