Pienoismallit.net

HupiCon/IPMS Open

Ajankohta
12.4.2019–14.4.2019
Aukioloajat
To klo 17.00–21.00, pe klo 10.00–18.00 sekä la ja su klo 10.00–17.00
Sijainti
Helsingin Messukeskus (Messuaukio 1, Helsinki)
Pääsymaksu
Mallien tuojille ilmainen (kaksi vapaalippua ja parkkilippu) muilta 16 €
Mallien tuonti
Mallit tuodaan näyttelyyn torstai-iltana tai perjantaiaamuna klo 09.00–10.00 huolto-ovesta 7.14 tai perjantaina messujen auki ollessa pohjoisen sisäänkäynnin kautta. Lauantaina mallien tuonti tapahtuu pohjoisen sisäänkäynnin kautta aina kello 10.00 saakka.
Järjestäjä
Suomen Messut ja IPMS Finland
Tapahtuma on kansainvälinen pienoismallinäyttely, jonka yhteydessä järjestetään myös yksipäiväinen kilpailu lauantaina 13. huhtikuuta 2019.

Kilpailu on siis ainoastaan lauantaina, mutta malleja toivotaan paljon jo perjantaiksi ja niiden toivotaan pysyvän näytteillä sunnuntai-iltapäivään klo 14.00 saakka.

Tänä vuonna kilpailussa on täydet luokat (samat kuin Suuri Snadin Nordic Challengessa), ja myös juniorit huomioidaan erityisesti. Teemaluokkana on Mikko Saarelan muistoksi "lentävät kangaspuut", jossa palkitaan erityisillä mitaleilla kolmessa mittakaavassa 1/72, 1/48 ja 1/32.

Messuilla on työnäytöksiä ja työpajoja, joissa pääsee itse harjoittelemaan muun muassa laivojen ja kaksitasokoneiden takilointia, siirtokuvien laittoa sekä vanhennus- ja säistämistekniikoita.

Lapsille on myös "rakennan ekan mallini" -työpöytä. Valinnaisena on joko auto, panssari, lentokone tai laiva. Osallistuminen tähän ohjattuun toimintaan maksaa 5 €, joka sisältää mallin ja rakentamiseen tarvittavat materiaalit.

Jokainen malleja tapahtumaan tuova saa kaksi (2) kappaletta e-lippuja ja parkkilipun. Mikäli mallin tuo messujen ollessa auki, joutuu käyttämään toisen vapaalipuistaan mallin tuontiin. Järjestäjillä on jaossa printtilippuja kompensoimaan tuon toisen lipun menetystä. Sen saa mallin tuonnin yhteydessä.

Keskustelu

Ei vielä viestejä. Alla olevaan kenttään voit kommentoida tai esittää kysymyksiä tapahtumaa koskien.