Pienoismallit.net

Seinäjoen pienoismallinäyttely

Ajankohta
10.2.2018
Sijainti
Seinäjoki Areena, B-halli (Kirkkokatu 23, Seinäjoki)
Järjestäjä
Seinäjoen lennokkikerho RC-Air Club ry
Seinäjoen pienoismallinäyttely järjestettiin nyt toista kertaa. Kuten ensimmäisellä kerralla, niin näyttely kokosi laajan kirjon pienoismalliharrastuksia yhteen ja muovimallien lisäksi esillä oli rc-autoja, lennokeita, nukkekoteja, pienoisrautateita, pienoislaivoja, keräilymalleja jne.

Muovimalleja oli mukana 61kpl, jotka kilpailivat lentokoneiden, autojen, sotilaskaluston ja muut-luokissa. Saimme mukaan erinomaiset tuomarit Tampereelta, kun Männikön Jari sai innostettua Pohjan Matin mukaansa Seinäjoelle. Iso kiitos teille!

Tapahtuma keräsi ennätysyleisön, kun yli 700 vierasta kävi tutustumassa näyttelyyn. Tähän vaikutti mm. aikaisempia vuosina aktiivisempi facebook-kampanja sekä ennen kaikkea maakuntalehden näyttävä ennakkojuttu, joka julkaistiin päivää ennen näyttelyä.

Seinäjoen pienoismallinäyttelyllä näyttää siis olevan tilausta ja ajankohta hienojen Jyväskylän ja Tampereen tapahtumien välissä helmikuun alkupuolella näyttäisi sopivan mallareiden kalenteriin hyvin. Uskon, että tapahtumalle seuraa jatkoa myös ensi vuonna, joten seuratkaahan ilmoitteluamme ja tulkaa mukaan sankoin joukoin vuonna 2019.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Ei vielä viestejä. Alla olevaan kenttään voit kommentoida tai esittää kysymyksiä tapahtumaa koskien.