Pienoismallit.net

MCC Open #2

Ajankohta
3.11.2018
Sijainti
Maskutalo (Seurantalontie 2, Masku)
Järjestäjä
Maskun-Ruskon-Vahdon 4H-yhdistyksen Kurittulan pienoismallikerho.

Osallistu näyttelyyn ja ilmoita mallisi ennakkoon Pienoismallit.netin kautta. Ilmoittamalla mallisi ennakkoon nopeutat ja helpotat sekä itsesi että näyttelyn järjestäjän työtä. Alla käytössä oleva mallien luokkajako.

Lentokoneet
Sotilaskalusto
Autot
Muut
Vain näytillä

Keskustelua ennen tapahtumaa

Vielä on aikaa ennakkoilmoittaa mallisi näyttelyymme. Muutimme tuomarointikäytännön ja luokkajaon keventääksemme järjestäjien työtaakkaa hiukan.

Luokkajako ja tuomarointi toteutetaan nyt samalla lailla kuin Malliston pienoiskisassa josta ko. asiat luvan kanssa kopioimme käyttöömme.
Reilut kaksi viikkoa vielä rakenteluaikaa ennen tätä tapahtumaa, muistakaa ennakkoilmoittaa näyttelyyn tulevat mallinne.
Mallien ennakkoilmoittautumisia mahtuu vielä meille reilusti lisää eikä näyttelypöydiltäkään tule tila loppumaan kesken.
Hurhur siis kaikki nyt innolla tuomaan malleja esille näyttelyymme ( ja ennakkoilmoittamaan ne PM.Netin kautta ) niin saadaan yleisölle ja harrastajille runsaasti tutkittavaa tarjoava show aikaiseksi!
Ennakkoilmoittautuminen päättyy 27.10. Klo 00:00 huomenna!
Ennakkoon on ilmoitettu meille tasan 100 mallia joten katsottavaa riittää. Toki mukanaan saa tuoda myös malleja näytille kilpailun ulkopuolelle ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa paikan päälle!
Mukana on myös projektipöytä jonne siis voi halutessaan tuoda esille keskeneräisiä mallejaan. Myös vaihtopöytä löytyy; siellä voi vaihtaa rakennussarjan toiseen ilman rahaa.
Ennakkoilmoittautuminen on siis päättynyt mutta toki malleja saa tuoda mukanaan näyttelyyn muutenkin! Täytämme niistä sitten infolaput paikan päällä.
Muistakaahan että tapahtumapaikalla on myös 4H:n pitämä puffet josta saa kahvin ja teen lisäksi monenlaista syötävää käteismaksua vastaan.
Koska kortit eivät toimi kahviossa ja lipunmyynnissä suosittelemme varaamaan sopivasti käteistä rahaa mukaan.