Pienoismallit.net

Malliston Pienoiskisa III

Ajankohta
8.12.2018
Aukioloajat
10:00–14:00
Sijainti
Mallisto (Rautatienkatu 16 (sisäpiha), Lahti)
Mallien tuonti
09:00–10:00
Järjestäjä
Mallisto & Highlight Model Studio
Hyvää syksyä mallarit!

Malliston kivijalkakauppa juhlii joulukuun alussa 3-vuotissynttäreitään, ja tämän juhlan kunniaksi kaupallamme tapahtuu lauantaina 8.12.2018.

Tällöin kaupalla on huikeita tarjouksia ja Highlight Model Studio myymässä tuotteitaan. Samalla järjestämme tiloissamme Malliston Pienoiskisa III:n, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.

Mukana menossa Tuomo Hokkanen upeiden ralliautomalliensa kanssa ja Tuomas Seppälän Tumbe's Garage-osasto! www.facebook.com/tumbesgarage/

Kisa on nimensä mukaisesti supistettu. Luokkia on neljä: Autot (Autot, raskas kalusto, kaksipyöräiset. Kaikki mittakaavat), lentokoneet (Kaikki lentolaitteet, kaikki mittakaavat), sotilaskalusto (Kaikki sotilaskalusto, tela-ajoneuvot, pyöräajoneuvot, tykit, aseet. Kaikki mittakaavat) ja muut (Kaikki edellämainittuihin luokkiin sopimattomat, esim. dioraamat, figuurit, vesialukset, fantasia/scifi. Kaikki mittakaavat). Jokainen osallistuva mallari voi tuoda yhden mallin per kilpailuluokka, eli maksimissaan mallarilla voi olla kisassa neljä mallia.

Ennakkoilmoittautuminen on erittäin suotavaa ja se päättyy 7.12.2018 klo 17:00.
Ilmoittautuminen tapahtuu luonnollisesti täällä pienoismallit.netissä.

Kisan tuomaroinnin hoitavat kisaan osallistujat. Jokainen saa mallin tuodessaan äänestyslapun, johon merkitsee mielestään parhaan mallin jokaisesta luokasta. Omaa malliahan ei tietenkään äänestetä… ;) Äänestyksen päätyttyä laskemme äänet ja näin luokan voittaa eniten ääniä saanut malli. Toiseksi tulee toiseksi eniten ääniä saanut jne. Tasapelin sattuessa heitämme kolikkoa.

Jokaisessa luokassa palkitaan myös paras juniori (alle 17v).

Kisamalleja voi tuoda paikalle klo 09.00–10:00 ja kisan tulokset julkistetaan klo 13:00. Kisamallit voi viedä halutessaan pois palkintojenjaon jälkeen, kuitenkin viimeistään klo 14:00. Tapahtuma ja kauppa on avoinna yleisölle klo 10:00–14:00.

Osallistuminen ei maksa mitään ja tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Keskustelua ennen tapahtumaa

Mukana menossa Tuomo Hokkanen upeiden ralliautomalliensa kanssa ja Tuomas Seppälän Tumbe's Garage-osasto!
Muistakaahan ilmoittautua ennakkoon :) Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 7.12. klo 17:00 asti.
Pysäköintiasiaa. Lahdessa tykätään kerätä rahaa pysäköinnistä myös lauantaisin… Ohessa linkki Lahden pysäköintivyöhykkeisiin. Toriparkki (sisäänajo Rauhankadulta) ja Siltapuiston parkkitalo (sisäänajo Hämeenkadulta) ovat kumpikin noin 300m:n päässä Malliston myymälästä. Kakkosvyöhykkeen kohtuuhintaisia kadunvarsipaikkoja on myös Malliston lähistöllä kohtuullisesti.
www.lahti.fi/PalvelutSite/LiikenneSite/Documents/Pysakointiopas.pdf