Pienoismallit.net

Armour Challenge

Ajankohta
4.8.2018
Sijainti
Panssarimuseo (Hattulantie 334, Parola)
Järjestäjä
Panssarimuseo ja Suomen pienoismallirakentajat ry
Tämän vuoden AC oli erittäin onnistunut tapahtuma. Yleisöä oli runsaasti paikalla. Mallipöydät ja kauppiaat olivat nyt ylemmässä hallissa, mikä oli merkittävä parannus. Valaistus oli parempi, kauppiailla paremmin tilaa ja yleisön oli helpompi kiertää mallipöytiä ja tehdä ostoksia. Malleja kisassa oli 116 yli 30 mallarilta. Laatu oli erittäin korkea. Kylmä sota- teemaluokka innosti selvästi mallareita ja siihen tulikin yli 20 mallia. Palkintopinssejä jaettiin 51 kappaletta.

Best of Show-palkinnon Panssarimuseo antoi Rikupetteri Aaltosen todella hienolle 30,5 cm Mörser "Bär" telatykille. Hän sai lisäksi Jari Hemilän lahjoittaman ja omistuskirjoituksella varustetun kirjan THE MODELING GUIDE FOR RUST AND OXIDATION.

Paikalla oli myös puolalaisen mallailukerhon edustaja Bielsko-Bialan kaupungista ja he palkitsivat Kaj-Krister Lindemanin GMC Hi-Lift nostolava-auton. Valinnan perusteena oli erityisesti malliin tehdyt muutostyöt. Palkintona oli puujalustaan asennetut metalliset kotkansiivet, jotka he olivat teettäneet varta vasten AC:ta varten. Mallisto ja Scale Supply antoivat myös palkinnot valitsemilleen malleille ja perinteen mukaan juniorit saivat mukaansa uuden mallin.

Kiitokset osallistujille, museolle, järjestäjille, kauppialle ja tietysti yleisölle. 2019 onkin sitten 100v siitä, kun ensimmäiset panssarivaunut tulivat Suomeen.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Kiitokset järjestäjille, oli mukava tapahtuma. Museon kalustosta sai uusia ideoita seuraaviin projekteihin
Hi.

Some pictures from AC in my gallery.
www.facebook.com/Melnikov1944/

BR