Pienoismallit.net

Oulun Pienoismallinäyttely

Ajankohta
10.9.2016
Sijainti
Raatin seurakuntatalo (Raatintie 7, Oulu)
Järjestäjä
Oulun Pienoismalikerho
Malleja esillä 182 kpl. Kaukaisimmat mallarit/esillepanijat Tampereelta, Kuopiosta ja Torniosta. Vierailijoita liki 200, kaukaisimmat Tartosta, Eestistä.
Kiitokset kaikille mallin tuoneille, myyjille ja järjestäjille.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Kiitokset järjestäjille mukavalle ja lämpimälle tapahtumalle ! Malleja oli runsaasti näytillä ja vierailijoitakin kävi paikalla hyvin. Kiitokset myös kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille !!! Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa myös tulevaisuudessa…
tv Kari / KPRT-Models
Kiitokset myyjälle, rahani veit :-)
Tapahtuman varovaisesta markkinoinnista huolimatta oli erittäin positiivinen yllätys tämä vierailijoiden määrä.
Tästä hyvä jatkaa.
T:Esa
Kiitokset vielä järjestäjille ja myyjille! Hyvä paikka oli valittuna ja kahvilan pitäjille kuuluu kiitokset myös! Ensimmäinen kerta mukana näyttelyssä takana ja jälkifiilikset hyvät. Joko heti ensvuonna uusiks? Tiiä vaikka tuosta mukaan lähteneestä Escortista jotain mukavaa kerkeisin tehdä.. :D Muutaman kuvan lisäsin, koitin välttää ettei tulis samoja laitettua :)

T:Janne
Kiitoksia mukavanhenkisestä näyttelystä. Automallarina katselin kunnioittavasti muiden luokkien malleja. Kahvion ylenpalttinen tarjoilu korvasi pienoisrautatien peruuntumisen. Ehkä ensi vuonna molemmat ;)
Kiitos vain kaikille, KPRT-modelsille sekä vierailijoille, mallareille että kaikille järjestelyihin osallistuneille. Kahvion pitäjät ansaitsevat erikoiskiitoksen. Arto voi viestiä kotijoukoille, että loput porokeitot syötiin juuri ja hyvää oli ;)
Valitettavast tosiaan Porha perui sen rautatien, mutta minkäpä sairastumisille ym. force majorille voi.
Mitä palautetta kuuli, niin kävijät olivat tyytyväisiä. Se on näin järjestäjän kannalta pääasia (ellei lukuun oteta myyntipöydältä tehtyjä löytöjä).
Runsaasti kiitoksia sekä järjestäneelle taholle että kanssamallareille hyvästä tapahtumasta. Kannatti vaivautua vähän etempääkin. Toivottavasti päästään jatkossakin Pohojoseen tolijottaan malleja.
Erityisterveiset kahvion henkilökunnalle, kun suosittelivat ravintola Puistolaa.
Paljon hienoja malleja, mutta vain muutama kangaspuu. Toivottavasti ensi kerralla pääsen mukaan. Toisin ainakin jonkun kangaspuun.
Olihan niitä kymmenkunta. On se enemän kuin muutama ;)
Kiitos kuvista - meille paikallaolemattomille ne ovat mukava tirkistys tapahtumaan. Lisää vaan macro-tason kuvasarjoja netti-eetteriin! Komeita vehkeitä kasapäin :-)
Tapio Huhtelin kirjoitti:
Olihan niitä kymmenkunta. On se enemän kuin muutama ;)
Hyvä niin. Kuvista en kyennyt erottamaan niin paljon.

Toivotaan todellakin, että tämä toistuu ensi vuonna ja niin edelleen!

Kiitos teille järjestäjille!

PS:
Kävelin metsässä/suolla lauantain ja sunnuntain. Kanalintuja näin muutaman, mutta yhtään ei päätynyt reppuun.
10.9. on kuitenkin aina minulla siihen varattu, ellei sitä hommaa kielletä.