Pienoismallit.net

Lahden Pienoismallinäyttely X

Ajankohta
3.9.2016
Sijainti
Lahden yhteiskoulu (Kirkkokatu 2, Lahti)
Järjestäjä
Petri Hiltunen & Jarkko Turunen

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Kiitokset järjestäjille !
Suuret kiitokset järjestäjille hyvin vedetystä tapahtumasta! Erittäin hienoa että osanotto on vuosi vuodelta kasvanut, ja uusia mallareita sekä junioreita on saatu mukaan. Kohta täytyy varmaan löytää jostain suuremmat tilat näyttelyä varten.
Ja positiivinen yllätys oli myös tulosluettelon linkitykset ko. malleihin ja mallareihin, tällaista en minä ainakaan ole muualla nähnyt.
Toteaisinkin että tästä tapahtumasta jäi paljon parempi mieli kuin Suomen Suurimmasta ja Kauneimmasta (Model Expo) konsanaan.
P.P. 4.9.2016 20:21 Vastaa lainauksella
Hauskaa oli. Fokker dr.1seni peräsin näkyy kuvassa 1 ja shermanini yhdessä kuvassa tankkien seassa. Kyllähän sieltä yksi HC palkintokin tarttui mukaan ensikertalaiselle näyttelyssä :)
Huikee määrä malleja esillä ja ei remontista johtunut uusi tilajärjestelykään yhtään huono ollut. 10 pistettä ja papukaijamerkki jälleen Jarkolle ja Petrille.

Kuvia:
jargon.kuvat.fi/kuvat/Scalemodels/Tapahtumat/Lahden+Pienoismallin%C3%A4yttely+2016/
Järjestelyt, itse tapahtuma, tulospalvelu, kaikki hoidettu pro-tasoisesti. Iso peukku kaikille osallisille
Monni 4.9.2016 22:10 Vastaa lainauksella
Kiitoksia vaan täältäkin. Ensimmäistä kertaa otin osaa vaikka toki monasti olen käynyt katsojan roolissa. Hieno tapahtuma ja väkeäkin oli runsain mitoin. Ihan mukavan vastaanoton saivat omatkin työt, vaikka en niitä itse oikein pienoismallikilpailuun osannut kuvitella. Ritari tuntui muutamia kiinnostavan, niin täältä löytyy siitä vähän making offia achtungpainter.com/2015/03/06/sculpting-gone-medieval/
Kiitokset hyvin järjestetystä tapahtumasta !
Kiitos kovasti mukavan leppoisasta mallipäivästä. Hyvin toteutettu setti kaikin puolin. Kannatti tulla Tampereelta asti Lahteen. Tiivis oli tunnelma mallipöydillä - tavaraa kun oli enemmän kuin Pariisin rauhansopimus sallii! Toivottavasti aseveljet ja automiehet laittavat tapahtuman kuvasarjoja runsaasti nettiin ihailtavaksi ja detaljien nauttimista varten. Bonuskiitos Scale Supply Oy:lle isosta Kirjatori-muovikassista, jolla päivän hankinnat sai huomiotaherättämättä salakujetettua illan pääteeksi kotiin: www.pienoismallit.net/keskustelut/4403_viimeisin-mallailuhankinta/?offset=3357
Napina ostoksista loppui kotona kun näytin kuvaa erään mallarin ostamasta Trumpeterin 1:200 HMS Hoodista. Muistaakseni rungolla oli mittaa reilu 1300mm ja osia hiukan enemmän.

Kiitos järjestäjille myös täältä. Tapahtuma toimi kuin se kuuluisa junan vessa joskus aikoinaan ennen kuin se 'korjattiin'. Ensimmäinen kerta Lahdessa minulle, mutta toivottavasti näemme vuoden päästä uudelleen.

Kiitos myös mallareille. On aina inspiroivaa katsoa töitä joiden taso on jotain aivan muuta kuin omien liimakasojen. Muutenkin aivan mahtava asenne ihmisillä, sain todella hyviä ohjeita seuraavaa työtä ajatellen ja nyt vaan voi toivoa että lav-25 ehtii NC:hen mukaan.
Suuret kiitokset järjestävälle taholle ja sankalle yleisölle :o)

t:Ville
HPNS
Kiitoksia Jarkolle ja Petrille mukavasta tapahtumasta, näin ensikertalaisena näytelyyn osallistujana jäi hyvät fiilikset. Oli hienoja malleja ja kauppiaat tiesi mitä myy ja auttoi aloittelevaa sotilaskalusto mallaria. Järjestäjät tuntien homma toimii ja kehityy jatkossakin
Järjettömän suuri kiitos kaikille, jotka jollain tavalla vaikuttivat kymmenettä kertaa järjestetyssä tapahtumassamme!! :) Malleja ja mallareita oli paikalla ennätysmäärä. Malleja n. 350 ja mallareita karvan päälle 100 :)
Seuraavaa kymmentä vuotta ei luvata, mutta jos nyt kuitenkin jatkettaisi yhdennellätoista… ;)

Petri & Jarkko
MALLISTO