Pienoismallit.net

MikkoHeikkinen

Cromwell IV 28.1.2010 16:02 Malli
Kiitos kommenteista.:) Tapsa, ne on "tinted goggles".;) Ja Raimolle kiitos, figuun/figuihin olen tyytyväinen nyt tällä kertaa.
Doomed assault 28.1.2010 14:55 Malli
Asetelma on hyvä. On käytetty koko alustaa hyväksi. Positiivinen fiilis kaikenkaikkiaan.:)
Vespa 125 Primavera 25.1.2010 21:39 Malli
Hyvinhän tämä onnistui! Ja maalipinta pensselillä maalatuksi loistava!:)
Panzer IV ausf.J 22.1.2010 21:04 Malli
Kiitos kommenteista.:) kuran ja pölyn laittelua opetellaan edelleen.:) Muutamia ihan hyviä huomioita on tullut joita aion tarkastella viel ennen Tikkakosken tapahtumaa ja ehkä fiksatakkin.
Panzer IV ausf.J 22.1.2010 18:33 Malli
Kiitos kommenteista.:) Kura on tehty mikin puutereilla, resiinillä ja ihan tavan kipsijauheella. Valaistus tekee ehkä tepposia ton pyörästön ja telojen kohdalla ja kaikki "maalaushienoudet" ei näy kuten livenä. Olisin laittanut keulan täyteen sotkan teloja kuten eräässä tunnetussa kuvassa on, mut jouduin tyytymään muihin niiden puuteessa. Realistista, ehkä ehkä ei, ainakin osassa vaunuista keula on tungettu täyteen varatelaa suojaksi.
Zimmeritistä sen verran et kaikissa vaunissa ei ollut rungon kyljet vedetty zimmeritillä, johtuen kai kylkilevyistä. Mitään logiikkaa en ole löytänyt että milloin on laitettu ja milloin jätetty laittamatta. Sama etuviistopanssarin suhteen. Vaunut olivat miehistön ainoa koti joten kyl sitä tavaraa vaunun mukana kulki. Siksi J malliin asennettiin verkot roinalootan ja tornischurzenin väliin jotta sekin tila saatiin käytettyä hyväksi.

Esa, Ei.:)
Panzer IV ausf.J 22.1.2010 14:32 Malli
Kiitos kommenteista.:) Pieni dioraaman poikanen on jossain vaiheessa tulossa, kunhan keksin hyvän idean mihin mihistön jäsenet ovat suunnanneet katseensa.
Panther G final 21.1.2010 17:07 Malli
Perusnätti vaunu. Noi moduloinnit ei vaan oikeen toimi. Jotenkin tulee fiilis et pintakäsittely jääny kesken. Ja vihreet värit osittain turhan radikaaleja. Oisko kevyt tamiyan buffin ruiskutus sitonut noi värit paremmin toisiinsa? Henk-koht oisin vähän chippiä, öljydippiä ja pölytystä kaivannut.:)
T-72 M1 20.1.2010 19:42 Malli
Sen mitä kuvista näkee niin näyttää hyvältä ja sopivan säistetyltä! Oletko tuomassa tämän tikkakoskelle?
Autoblinda AB41 20.1.2010 19:38 Malli
Kiitos kommenteista.:) Jossakin kuvassa näin samantyyppistä valumajälkeä ton keulamötikän kohdalla(mikä lie sit onkaan?), mut arvaa löydänkö enään sitä kuvaa. Liekö sit oli toivekuva unissani.;)

Juu ja toki jokainen antaa tähtöset niinku tykkää. Kaikkien ei tarvi mun tekeleistä tykätä tietenkään, sehän on saletti.:) Sitä vaan peräänkuulutin, et ois oikeesti kiva kuulla niitä kriittisiä/rakentavia kommentteja alle kolmosen antaneilta. Siihen kun toivottavasti on joku muukin syy kuin tekijän persoona.;)
Autoblinda AB41 20.1.2010 15:14 Malli
Kiitos kommenteista!:) Itse olen ihan tyytyväinen tähän. Figun joskus saatan laittaakkin tähän, mut Tikkakoskelle menee nyt tällaisenaan Kuvat ehkä on turhan isot skaalaan nähden kuten Jouni sanoi. Ja Miskalle tiedoksi et vaik työtön olenkin, niin se on rahankäyttö kysymys.
Näiltä 2 ja 2,5 tähden arvostelijoilta olisin taas kommenttia odottanut, mut näköjään turhaan. Tuntuu joskus et annetaan tähtiä tekijälle eikä mallille. No makuasioitahan nämä on, mut ois kiva joskus kuullakkin se et mikä mallissa mättää kun tollaisia pojoja annetaan.