Pienoismallit.net

MikkoHeikkinen

Sd.Kfz.9 "FAMO" 14.3.2008 09:37 Malli
Ilmi selvästi taito hyppysissä kun jo eka mallista tulee noin hyvä ja kuvien laatukin hyvä! Tästä on hyvä jatkaa.
Hetzer 28.11.2007 10:15 Malli
No eihän tämä Jarmon parhaimpiin pääse, mutta erittäin siistiä työtä kyllä kuten sinulta voi aina odottaa.:) itseä myös kiinnostaa kokeilla etsilehvistöä.

Mikko
T-34/85 Ps. 245-1… 23.11.2007 20:10 Malli
Höpsistä. Missään nimessä ei nyt kannata luovuttaa kun projekti jo tuossa vaiheessa. Sisulla vain päin mäntyä ja mänty nurin.:) Onko mitenkään mahdollista et saisit ehyenä purettua oikean puolen telan maata vasten olevan osan? Ainakin tuon minkä alle mahtuis maantierumpu?;) Muutenhan nuo ei kovin pahalta näytä jos laittaa dioraamaan kunhan tekee maaston muodot teloihin mukautuvaksi.

Mikko
KV-1 suomikuosissa 24.4.2007 20:55 Malli
Näyttää erittäin hyvältä! Tämän valmitumistahan pitää ruveta seuraamaan!
KV II 24.4.2007 20:52 Malli
Kiitos,kiitos!

Oli kyl erittäin mukava rakennettava! Ainoa vaan etsiverkkojen kans meinas mennä hermot! En muista nyt het kenen verkot ne ol, mut käsittämättömän paksua tavaraa ol taitella.
KV II 24.4.2007 00:20 Malli
Kiitos,kiitos!

Elikkä Mig on espanjalaisen vaunumallari Miguel Jimenezin lanseeraama väripigmentti sarja jota saa ihan mustasta ja valkoisesta ruskean eri sävyihin jne. On öljymäisempi kuin pastellipöly joten tarttuu paremmin mallin pintaan(mikä ei aina ole etu). Migillä on myös esim nestemäinen resiini johon sekoittamalla pigmenttejä voi tehdä erillaisia kuraefektejä. Migin tuotteita saa ainakin combat modelsista ja suosittelen kyl kokeileen.

Efektit on ihan huonompaa jäykkää sivellintä käyttäen tehty. Osa ihan kuivaa pigmenttiä hinkattu tai pölytetty pintaan ja osa veden kans läträtty. Telapyörien reunat ja telaketjun sisäpuolen se osa mistä telapyörät kulkee, niin niihin on hinkattu 6B lyijykynää ja hierottu sit sormenpäällä kiinni pintaan. Välttäen tietty sormenjälkiä.;) Harjoitus tekee metsurin. Jos mahdollista niin ottaa jonku vanhan mallin johon reenaa vanhennustekniikoita. Ite käyttäny tamiyan ikivanhaa PzIIIsta siihen hommaan. Onko sul mikä sotkan versio? Itel kesken model 40 ja laatikos odottaa -41.

Mikko
KV II 23.4.2007 22:57 Malli
Kiitosta vaan!

Telojen pöly/muta on yhdistelmä migin pigmenttejä ja pastelliliitua. Ei ole ruostetta vaan tuoreempaa kuraa joka on migin pigmenttiä sekoitettuna migin resiiniin. Toimii paremmin kuin ruokasooda/maali sekoitus.:)

Mikko