Pienoismallit.net

MikkoHeikkinen

Timo Rissanen 21.1.2012 11:55 Käyttäjäprofiili
Onnittelut Kuoppioon!:)
Korpraali Rask 1808 28.11.2011 22:40 Malli
Kiitos paljon ystävällisistä kommenteista.:)

MRB, olet ihan oikeassa. Tummansininen on vaikea maalata ja siinä vähempi on enempi ettei mene korniksi. No se ei posta sitä seikkaa että highligteja tarvisi enemmän. Ehkä mä joku päivä opin maalaan.;) Toisaalta koko figuun luo ongelmaa tuo oikea käsi. Siihen en ole sculptauksen suhteen kovin tyytyväinen. Rypytykset meni päin sitä itseään. No virheistä opitaan ja näistä palautteista mitä saa täällä ja kilpailuissa.

Petri, varsinkaan silloin kruunulla ei ollut varaa(tai halua) varustaa itäisen puoliskon sotureitaan. Uniformut olivat vanhoja ja kengät loppuun kulutettu melko pian.

Ja Jarkolle pojot musketin kuulan tekemän reiän bongaamisesta.
Pz. Kpfw. IV mit 88mm Flak 23.11.2011 09:47 Malli
Täysin mitallinsa ansainnut.:) Tuli jostain syystä kytättyä tätä hiukan kauemmin ja todella läheltä;)

Markon kommenttiin liittyen niin tämä viimeistelemättömyys työkaluissa oli ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Yleensä niihin oli heitetty perusvärit päälle ilman minkäänlaisia varjostukai/valokohtia. Toinen mihin kiinnitin huomiota oli telojen viimeistelemättömyys,
Merkava IV 21.11.2011 14:18 Malli
Tämä on mainio malli kaiken kaikkiaan. Muutama pikku puute tiputti pois kirkkaimmalta mitallilta. Mm telojen käsittely, muutamat maalausjutut sekä konetuliaseiden käsittely, mutta toisaata tässä on paljon herkullisia yksityiskohtia ja tuo rypyläpinnan toteutus on loistava. Pintakäsittely todella hyvää luokkaa muutamaa pikkujuttua lukuunottamatta maltillisine modulaatioineen ja vanhennuksineen. Jatka samaan malliin Teemu! :D
nimim. Erittäin läheltä erittäin tarkasti tutkinut ja tuominnut.
Pz.kpfw.IV Ausf.E: Maalaus 7.11.2011 18:39 Rakennusblogi
Hyvä Otso! Vaikuttaa erittäin lupaavalta. Sun työn taso on kyl kohonnut huomattavasti! Jatkakaa samaan malliin olkaa hyvä :)
"Litti" 26.8.2011 14:05 Malli
Valkoinen on haastava maalattava. Tässä tapauksessa ehkä turhan ruskeaan vivahtava. Mut ei mitenkään vähennä figun loistavuutta. Kyllä tätä kelpaa katsella ja hieno kunnianosoitus kuninkaalle. :)
Repomies 18.8.2011 00:14 Malli
En ymmärrä koko Pasila touhotusta, olen kai siis vesikko, mutta sen tiedän että hienosti skulptattu ja maalattu figu.:D
MikkoHeikkinen 11.7.2011 17:16 Käyttäjäprofiili
Kiitosta kiitosta :D
1/72 Fokker E.III 96/15 30.5.2011 22:54 Malli
Kiitos oikein paljon kaikille erittäin ystävällisistä kommenteista tähän mennessä :)

Mikko, kyllä. Varsinkin eindekkerit näyttävät olleen todellisia sottapyttyjä öljyn ja muun sotkemisen suhteen. Mut kyllähän kaikki tähtimoottoriset enemmän ja vähemmän saastassa oli pitkälle kylkiä myöten. Osassa se näkyy selvemmin kuin toisissa.

Veeli, se risiiniöljy on oikeasti tamiyan smokea, citadellin washeja ja vesi/tärpätti ohenteisia öljyvärejä.:)
Joskus ensimmäisen maailmansodan jälkeen lisättiin hiiltä antamaan kumille paremman ultraviolettisäteilyn keston ja se samalla antaa kumille mustan värin.
1/72 Fokker E.III 96/15 29.5.2011 23:12 Malli
Kiitos kovasti!:) Pettipinta on maalattu samoin kuin tässä: www.pienoismallit.net/galleria/malli_6140/ Ensin ruiskulla(sivellinkin käy) tummempi metallin sävy esim citadelin boltgun metal pohjalle ja sit vaaleampi sävyjä (esim Citadellin Mithril silver ja chainmail)siveltimellä erillaisina kiekuroina päälle. Minulla kun jo käsi tärisee sopivasti niin ei tarvinnut muuta kuin pitää sivellin paikallaan ja siirtää sitten eri kohtaan. :D