Pienoismallit.net

MikkoHeikkinen

Willy Feyn 134   12.6.2014 21:43
Kiitos AJ. täytynee uskoa ko. herroja niin kauan kunnes jostain putkahtaa värivalokuva joka ehkä asian toisin todistaa.:) Sinänsä mielenkiintoinen vaihtoehto olisi omalle late tigrulle ihan tuon pinkin merkinnän vuoksi.
Willy Feyn 134   12.6.2014 11:24
Kiitos AJ hienosta tietopläjäyksestä taas! Yksi asia herätti kysymyksiä. Mistätämä vaaleanpunainen väri tulee 102:n tunnukseen. Tiedän, pinkki oli saksalaisen panssarijoukkojen aselajiväri, mutta yksikkötunnukset maalattiin melkein poikkeuksetta valkoisella tai keltaisella(toki talvella myös punaista ja mustaa käytettiin). Onko tästä väristä ihan kirjallinen todisteaineisto? Ei siis tarkoitus dissata tietämystäsi todellakaan, kunhan uteliaisuuttani kyselen koska saksalaiset merkinnät kiinnostavat aina. :)
Vaijerit   29.5.2014 11:23
Jos sarjan omia vaihereita haluaa taivutella niin huljuttaa eka ihan kuuman vesihana alla taivutettavaa kohtaa ja varovasti sormilla taivuttaa. Hiustenkuivaaja on toinen keino lämmittää muovia, mut sen kans kannattaa olla varovaisempi. Riippuu ihan tyystin muovin laadusta ja paksuudesta kuinka nopeesti taipuu vai katkeaako suorilta jos yrittää. Yrityksen ja erehdyksen kautta eteenpäin.:)
Uutuuksia maailmalta   18.5.2014 02:48
Panhardia todellakin odotellessa. Kuten Pekka sanoi Alby taisi olla. No ihan suht mukiinmenevä ikäisekseen, mutta todella hankalasti saatavissa dragoninakin. Ja kyl pieni state of art päivitys olisi omiaan jo tuohonkin tyyppiin.
Uutuuksia maailmalta   16.5.2014 21:09
Antti Pentikäinen kirjoitti:
MPM-konsernin toukokuun uutuudet: www.cmkkits.com/en/news/mpm-newsletter-05-14/
Oho, Lähi-Itä havittäjä WW1 aka Bristol M1C 1/32.
Uutuuksia maailmalta   16.5.2014 19:58
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Marko Teerioja kirjoitti:
Tuleeko pääsi samanlaisessa, valumattomassa, kuriirilaatikossa kuin elokuvassa "Seven" ? :)

Kyllä. Delivered by Itella:)
Katoo matkalla..
Nyt Jaakko loppuu tuo esailu ja faktat pöytään.
Model Expo 2014   4.5.2014 01:10
Kyllähän tämä Juliuksen kertomus alkaa kertoa kaiken koko asioista ja niiden laidoista. Jos joku nyt oikeasti viitsii vielä puolustella kuinka hienoa se on tuoda harrastusta esille näiden kahden tahon(Messukeskus ja Hra Lindberg) pussiin, niin en voi kun säälitellen pudistaa päätäni siin vaiheessa..
SA-kuva   19.4.2014 00:24
Tehdäkkö itselleen vai tuomarille mieluisaa lopputulosta, kas siinä kysymys. Itse pitäytyisin siinä itselle tekemisessä.
Model Expo 2014   15.4.2014 11:40
Juha K kirjoitti:
Totesin vain, että Expoon osallistuminen maksaa ihan saman verran kuin esim. NC:kin.
Ööö, juu ei muuten maksa. Oulusta kun lähdet liikkeelle niin jo matkat maksaa enemmän Tsadiin tullessa. Helsinki ja kohtuuhintainen majoitus eivät sovi samaan lauseeseen täältä perähikiältä katsottuna. Joo ehkä, jos varaat majoituksen miljoona vuotta etukäteen niin EHKÄ löydät sellaisen majoituksen joka ei köyhdytä liikaa. Mut miksi nykytilanteessa tekisin sen nyky expon kyseessä ollessa. Mut pointti ei kai tässä keskustelussa ole ollut se maksaako enemmän, vähemmän vai saman verran. Kysymys kuuluu miksi maksaisin itseni kipeeksi tapahtumasta joka ei arvosta näytteilleasettajia mitenkään ja joka ei ole yhdenkään siihen sijoitetun jenin arvoinen. Nordicciin, Mansesteriin, Tikkakoskelle tai Kuopijoon reissaamisesta maksan mielelläni koska ne tapahtumat ovat sen arvoisia. Expo ei ole tällä hetekellä sen yhden puupennin arvoinen.