Pienoismallit.net

MikkoHeikkinen

Voisiko tätä ja "impsin" sivua verrata Missing Linksin ja Planet Armorin tapaukseen. ML on ns. "besserwissereiden" eliitti sivu jossa sinulla täytyy olla ns.Nimeä että sinut noteerataan ja saat yleensäkkään vastauksi mihinkään ja PA on huomattavasti rennomi mallareiden kohtauspaikka. Itse en ole Impsin sivuilla käyny aikoihin joten foorumin uudistuksesta paha sanoa mtn.

Mikko
Pikkutarkat maalaamiset   18.4.2007 23:26
Ja kannattaa satsata rahallisesti parempiin siveltimiin. Taitelija liikkeestä saa eläimenkarva siveltimiä. Maksaa hiukka enemmän, mut kun puhdistaa ja pitää huolta niin paljon pitkäikäisempiä kuin keinokarva siveltimet. Ja maalausjälki on ihan eri planeetalta!:)

Mikko
Pastelliliidut ja lakka   18.4.2007 23:24
Vesiväriä mattalakkapinnalle tai vedellä ohennettua pastellijauhetta tai sit ihan vaan hyvin ohennettua maalia pienellä siveltimellä.

Mikko
Pastelliliidut ja lakka   17.4.2007 20:14
Kevyen lakkauksen voi suorittaa ruiskulla päälle mut suht pienel ilmanpaineel. Tummemmilla sävyillä tummuusaste saattaa muuttua radikaalistikkin tummempaan ja vaaleammat kadota kokonaan. Eli jos mustaa ja muita tummia sävyjä niin vähempi parempi, aina voi lisätä jälkeen mut lakkauksen jälkeen poistaminen/feidaaminen kinkkisempää! Vaaleissa sävyissä voi tehdä hiukan yli. Eli esim tein aikoinani Spitfire V tropin johon tein maalipinnan kulumista pastelleilla ja käytin vaalean hiekan sävyä aika rankalla kädellä. Näytti tosi hirveältä ennen lakkausta mut häivyttyi todella paljon mattalakan jälkeen. Itse olen tottunut käyttämään Humbrolin Mattcotea, muista lakoista paha sanoa kun ei kokemusta.

Mikko
Tämänhetkisten tietojen mukaan;

Esikunta 0 alkuiset valkoinen

2. Komppania punaiset (värikuva todisteena kuten Andreas sanoi)

3. Komppania keltaiset

Mikko

p.s. Ja käsittääkseni yksiväriset eli ei valk reunusta
Lurri kirjoitti:
Janne V kirjoitti:
Combat models myy ainakin mig-pigmenttejä.
Itseasiassa molempia, mutta tuntuu että ulkomailta saisi nopeammin kun pelkkään kyselyyn tarvii odottaa vastausta päiväkausia.. :(
Kannattaa ottaa puhelin käteen ja soittaa. Toimii parhaiten ja nopeiten.

Mikko
Tarkoituksena olisi sculptata joku figu liittyen suomen sotaan 1808-1809. Finski tai ruski, viel ei päätetty.:)

Mikko
Spede   30.3.2006 22:31
Ja pian teikäläinen skulptaa figut sit alusta lopuun.;) Erinomaista kuten aina. Annahhan paukkua lisää niitä tänne!

Mikko