Pienoismallit.net

MikkoHeikkinen

Mikä ase tämä on?   3.2.2014 21:38
Uzi konepistooli.
Tatu, juuri näin olen ymmärtänyt et kiinnittyy keskelle vetopyörää. Ja tämä pultin kiinnitys puuttuu myöhäisemmistä vetopyöristä.

russian-tanks.com/img/g_2_21.jpg
Vetopyörä on kai käsittääkseni muuten sama mut myöhäisemmästä mallista puuttuu kiinnitys pulttien suojakuvulle. Kupuhan oli irroitettava kampe joten siksi se välillä uupuu varhaisemmistakin kolmosista/sturmaista.
Tikkakoski   23.1.2014 18:05
Mites Arto ja Niko? Onko sinne järkeä kolmestaan lähtä et tuleeko menovesikulut liian isoksi?
Tikkakoski   22.1.2014 14:53
Miltäs se porukan tlanne näyttää lauantain suhteen? kaitsu ei pääse lähtemään kun on töissä. Itselläni rahatilanne vähän huono kun ensivkolla vasta rahapvä joten olen kovasti harkinnut reissun väliinjättämistä.

Mikko
Suomalainen Fokker D.VII   11.1.2014 16:12
Heikki Lappalainen kirjoitti:
Joo, näin se olikin. Ei pitäisi aina luottaa ulkomuistiinsa. Brome Countyn Fokkeria käytin referenssinä enemmän sen vuoksi koska on ainoa, jossa on vielä
alkuperäiset oaw:n tekstit jäljellä verhouksessa. Lähinnä muistiani hämäsi siis tuo, että mm. siivekkeissä on o.a.w:n tekstit (linkki). Kone on ilmeisesti parsittu kasaan useammasta Kanadaan sodan jälkeen viedystä Fokkerista.

Tuota entisöityä Fokkeria ei voinut käyttää referenssinä, koska en tunne entisöinnin tasoa. Rungon painotaulukon ja rekisterin tein irrallisten rättien mukaan.

Täytyy jatkossa olla tarkempana näissä kirjoitteluissa, kun kaksi henkilöä on joutunut jo korjailemaan… Rupesi oikein ärsyttämään tämä virheiden määrä :(
Tätä samaa harrastettiin jo sodan aikana, joten voi olla hyvinkin, että siivekkeet ovat "alkuperäiset".:) Ainoa mistä koneen voi varmuudella tunnistaa on rungon sarjanumero. On näkynyt eri tehtaiden siivekkeitä ja jopa siipiä toisen tehtaan koneissa ja eri lozengella. Sitä on käytetty mitä on ollu.

Ei kannata ottaa ressiä virheistä, niitä tulee meille kaikille kun ulkomuistista laitetaan. Sulta tulee kuitenkin aina sen verran hyvää tietosettiä.:)
Suomalainen Fokker D.VII   10.1.2014 21:46
Lozengen kuviointiin/väriinhän tuo et minkä tehtaan valmistama on ei vaikuta, ainoastaan koneen yksityiskohtiin. Heikki tämän tietää tottakai, mut mainitsin jos joku asiaa tuntemattomampi lukee.
Pz III   10.1.2014 21:11
toivonen kirjoitti:
Hyvältä näyttää pikavilkaisulla. Mukana siirtokuvat 333 -vaunuun, numerot valkoisina. (Olikohan 3.K:n numeroväri valkoinen vai keltainen?)
Keltainen.
Niko Asposalo kirjoitti:
Terve,
olen kahlannut tätä ketjua: www.histomil.com/viewtopic.php?f=338&t=3918&hilit=rail&start=3330
sieltä löytyy kyllä kaikenlaista kuvamateriaalia, aika brutaaliakin. Tuo on vain siis yksi ketju tuolla foorumilla.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Kiitti vaan Niko. Tähän se nuoruus sitten kulukin. ;)
Uutuuksia maailmalta   7.1.2014 17:33
rhakaleh kirjoitti:
Heh!

Aikanaan jo Track-linkin foorumeilla vinoiltiin, että koskahan Dragon tekee figusetin sukkiaan vaihtavista saksalaisista. Ei ehkä aivan vielä, mutta lähellä aletaan olla.
Väki vähenee, pidot paranee? ja pakettien hinnat nousee. No ihan "kiva" setti, mut itseäni enemmän kiinnostaa se tuleeko taustalla oleva 7,5cm leIG mallina vihdoin??