Pienoismallit.net

Petri Huhtala

JVG - Frisbee 12.8.2019 15:55 Artikkeli
Valitettavasti mallit ovat tuotantoyhtiön kassakaapissa nykyään.
Honda City turbo II 23.5.2019 17:52 Malli
Nyt on hauska kilpuri. Hommaat kaivertimen, mallia ihan mikä vaan ja urat paranee. Onhan niissä kaivertimissakin eroja, mutta halvatkin toimivat. Kannattaa kokeilla urien litkuttamista jo ennen maalauksia, kun maalaa vaaleita sävyjä. Vähän tuo peilejä kaipaisi kylkiinsä ja hurjalla irvistyksellä varustettua kuskia puikkoihin.
Ferrari 330 P4 16.1.2019 19:25 Malli
Joo, olihan tuo sinänsä helppo malli, jos ei tekisi omia juttuja ja käyttäisi uusia siirtokuvia. Toinen helmapelti oli käsittämättömän kiero osa, joten sen sai oikeasti pakottaa paikalleen. Johtuen puutteellisista siirtokuvista ei tarvinnut haaveillä hyvin yksilöidystä mallista, joten tuo säistäminenkin on hieman omasta hatusta vedettyä. Toki olen kuvia katsellut ja niiden perusteella auton perään olisi pitänyt laittaa vieläkin enemmän. Mustavalkokuvista on vähän vaikea katsella kuinka lika pintaan kertyy, varsinkin punaisesta autosta. Mutta kun ajattelee mihin ilmavirta koviten ottaa kiinni ja katsoo hieman muita vastaavanmallisia autoja, niin kyllä varsinkin etulokasuojat keräävät edessä ajavista jarrupölyt, öljyt ym moskan mukaansa. Tuossa kuitenkin yksi likainen
Opel Admiral Saloon 1937 16.1.2019 10:48 Malli
Eihän sitä ikinä ole täysin tyytyväinen omiin malleihinsa, kun tietää kaikki virheet joita on tehnyt, vaikka muut eivät niitä näkisikään. Mutta jokaisesta valmistuneesta mallistahan me opitaan aina jotain uutta, joten ei ne ihan hukkaan mene ne ei niin loistavat mallitkaan.
Chevrolet Impala '62 22.2.2018 20:59 Malli
Kyllä todella on mallarin ikään suhteutettuna hieno malli. Suosittelen lämpimästi rakentamaan lisää malleja muiden ihasteltaviksi. Kuvissa ei kameran tarkennus ole ihan kyennyt pitämään koko mallia tarkkana, mikä vaikeuttaa mallin arviointia. Mutta vielä hieman lisää huolellisuutta jo mainituissa panelirajoissa, sekä foilauksessa ja ollaan taas astetta komeamman mallin parissa. Kyllä nuorissa on tulevaisuus tässäkin harrastuksessa.
VW Doka 22.2.2018 20:11 Malli
Ei tuosta enää hirveän paljon haukuttavaa irtoa, vaikka kuinka yrittäisi. Kerrassaan mahtava malli, jota jaksaa ihmetellä vähän pidempääkin ja aina löytää jotain uutta ihmeteltävää.
Porsche Junior 108 22.2.2018 19:44 Malli
Tervo Salminen kirjoitti:
Millaista toi U-Pol on kynäruiskussa vetää?
Mun mielestä on ollut ihan toimiva lakka. En huomannut juuri eroa Mipaan. Levittyy ja tasoittuu loistavasti.
Kawasaki 900 Z1: Vihdoin… 22.2.2018 18:26 Rakennusblogi
Onhan se kaunis ja upeasti rakennettu, tämäkin. Eihän tuosta puutu kuin pinnoista nippelit ja niiden "kupit". Oma mopoprojekti hyytyi myös tuonne hyllyyn, koska siinä Saarisen pyörässä on liian vähän aihiota, joten piti laittaa jäähylle.
Wild Bill Kelso P-40 23.1.2018 20:37 Malli
Tervo Salminen kirjoitti:
Kas kas, Petrikin vielä hengissä ja harrastuksen parissa :)

Hyvä idea, mutta pari kohtaa tökkii silmään, toi "pyörivän" potkurin toteutus, joka on liian kaksiulotteinen, ja toinen tuon taustakuvan väritasapaino verrattuna sun omiin, joilla tuo malli on valaistu.
Joo, vielä potkii, mut vähä iisimmin. Sähkömoottoria olisi kaivannut, vaan ei ehtinyt ruveta tilailemaan. Tausta on vaan kuva, pitäisi rakentaa koko kanjoni että näyttäisi hyvältä.
Flintmobile 5.9.2017 09:26 Malli
Figuja ei ole vielä vastaan tullut, joten niitä joutuu odottelemaan. Tämä on siinä mielessä hankala malli, että siitä ei voi tehdä kovin "oikean" puun näköistä, sillä alkuperäinen leffa-autokaan ei sitä oikeastaan ole. Mutta pikaisena välipalana tämän kanssa oli ihan hauska huvitella, nyt taas vakavampaa mallailua pöydällä ja niillä ei ole mitään tekemista OOB luokan kanssa.