Pienoismallit.net

nimi

Ork Rhino Flail   2.12.2009 18:21
Säännöllisesti Deffrollaa ei saa looted vehicleille, ja proxyna wagonina ei Rhino toimi. Tosin en kiellä, etteikö olisi hienon näköinen. Silti, se on vain liian pieni. GW:llä on battlewagonille osia, joilla hankkia tuollaisia.

Flaileista en tiedä, kaipa jokin figuntekijä sellaisia tuottaa.
Warhammer   18.12.2008 15:47
hpkl kirjoitti:
Meni minne tahansa niin nuo hammerit on ylihinnoteltuja…
Ei ihan kaikkialla. Jotkut nettikaupat myyvät todella halvalla GW:n omia kauppoja halvemmalla. Nojoo, kummiskin ovat aika kalliita. Maelstorm games on omasta mielestäni todella hyvä kauppa miniatyyrien ostoon. Halvat hinnat ja nopea kuljetus. Linkki: www.maelstromgames.co.uk
Ketä ns. fanitatte?   10.12.2007 09:20
Fanittaminen. Jaa, täällä nyt on niin monta taitavaa henkilö, joten yleisesti ihmisten taidot eivät erotu merkittävästi edukseen. Kun on päästy tiettyyn vaiheeseen maalaamisessa, on tyyli maalata pienoismalleja niin geneerinen monien muiden kanssa.

Taitavia on todella monta, ja en heitä erityisemmin aio ruveta luettelemaan. Onhan joitain poikkeuksia olemassa täälläkin jotka erottuvat joukosta omalaatuisella tyylillä, mutten nyt yhtäkään saa mieleeni.
Tali-Ihantala-elokuva   9.12.2007 11:09
Tereve!

Ensi-illassa ei Porissa ollut paljon katsojia, johtuu ehkä siitä että elokuva sai aika huonot arvostelut esim. NYT-lehden arvostelu yksi tähti(huono). Itse kyllä tykkäsin koska olen kiinnostunut kalustosta. Sturmit,sotkat,klimit kaikki oli hienoja. Elokuvan-arvosana(oma mielipide): 8
Mistäs saa Master Boxia?   31.10.2007 19:44
Masterboxia saa yhdeltä venäjäläiseltä nettisivulta, Hobbyterralta. Ihan OK sivusto(siis hobbyterra).
Korkeajännitys & Siivet   15.10.2007 18:12
Kyllä korkeajännitys on hyvä sarjakuva pakko se on myöntää :) .Itse ostan aina silloin tällöin korkkarin. Itse en kyllä välitä korkkarista yhtä paljon kuin One piecestä joka on mangaa.

Korkkareissa on aina jotain mielikuvituksellista kuten joku ihmeen jätti räjähde,erikoinen tykki tai joitain sakemannien hämähäkin tapaisia robotteja jolla aijotaan voittaa pohjois-afrikassa.
Olen ajatellut ostaa T:mi Kuivalaiselta pari Armourfastin tankkia(jos sieltä lyötyy) litkuttamisen harjoittelu mielessä .En ole itse koskaan litkuttanut ja siksi kysyn oppineilta että voiko ruosteen värillä litkuttaa niin että ruosteen väri paistaisi tankin saumoista? Ja näyttäisikö hyvältä vai kannattaisiko litkuttaa musta+ruskea seoksella?
T-34-vaunut Stalingradissa   1.10.2007 17:03
Hmm…
a) T34/76 m41 voi hyvinkin sopia esim. dioramaan joka kertoisi Stalingradin punaisen lokakuun traktoritehtaalta juuri valmistuneesta lyhytputkisesta sotkasta joka menisi kaduille taistelemaan.
b)sotkan voi tietysti jättää maalaamatta jos haluat/jos se on realistista. Minun mielestä kyllä olisi mukavamman näköinen jos siinä olisi esim. Tumman vihreätä,Oliivin vihreätä niin se ei olisi hieman tylsän värinen.
Mutta päätä sinä kun suunnittelet tätä projektia.Saa nähdä mitä syntyy : )
Kuinka kauan rakennat malleja?   24.9.2007 16:23
Itelläni kestää kuukausi per tankki(jos maalaan,ja viimeistelen.). Jos en maalaa niin 1 päivä.
Onnistuminen mallailussa   19.9.2007 18:45
Epäonnistuminen on minulle aika todennäköistä. Kerran kun tein Revelin T-34/85 tankkia telat meni päin peetä,ja en ollut sekoittanut maalia kunnolla ja maalasin liian pienellä pensselillä niin maali levisi koloihin ja pinta jäi näkyviin. Figuissa taas joudun maalaamaan paljon uudelleen. Kuten 1/72 kokoluokan figuissa pitää maalata paljon uusiksi.