Pienoismallit.net

Atte Ylätalo

Elikkä nyt komeroiden tyhjennys menossa, myydään hyvä kuntoinen fleischmannin aloitus-sarja (veturi+3tavara vaunua, ratasoikio kaarrevaihteilla) +laajennus osa C mahdollisuus sivuraiteeseen tai kahteen pistoraiteeseen, jokunen lisäkiskokin löytyy. Samaan vielä muutama H0 auto, taunuksia, mustangia, scanian öljyautoa. Lisäksi teli säilövaunu "esso" oiskohan ollu rocon ja sitten umpivaunu. Sitten hinta, lähtisin 120€ kaikki noudettuna kouvola kellomäki, saat jättää tarjouksen jos pyyntihinta mielestäsi kohtuuton (vastaavat kaupasta uutena yht noin 350-450€). Tästä esim sitten vaikka nuoremmalle helppo lattia rata tai jotain. Yht. joko [email protected] tai 046-6475620.

19.10.2011, NYT hintaan 80€ ei vaan ole tilaa näille missään
Pienoismalli taulun kehyksissä   19.2.2010 11:21
Juu tuo Raimon taulu on mukava idea ja sen havaitsin täällä kyllä, suunnitelmissa on tuollaisen Jaakon linkin takaa löytyvä. Miksi sitten haluaisin änkeä mallin tauluun? Syynä on yksinkertaisesti tämän hetkiset tilat joissa asuu niin ainoa vaihtoehto mallien esille laitteille "hyväksyttävästi" on taulu seinälle, tai tuhota oleskelutilan pöytä johon upottaa ja laittaa lasi päälle, tosin pöytää en viitsisi vielä tuhota :) Tosin kehyksienkin pitää olla syvät jotta niihin jotain tilavaikutelmaa saisi, ehkä teen ensin yhden pienen kokeen ja katson miten se seinälle hyväksytään.
Pienoismalli taulun kehyksissä   18.2.2010 19:13
Hei. Onko kellään kokemuksia/ esimerkkejä näistä tauluihin ympätyistä dioraamoista tai malleista ylipäätään? Olen vain pariin kuvaan törmännyt netissä, vinkkejä kaipailtaisiin toteutukseen.
Apua malibus ss..   22.1.2010 11:18
V8 lehdessähän ainakin vanhemmissa on jonkin verran artikkeleita eri jenkkien rakentelusta ja osien itse tekemisestä. Itseäni kiinnostaisi ohi mennen sanottuna onko 80-> luvun el caminoista rakennus-sarjoja, muutamia metallisia oon nähnyt, tekisi mieli rakentaa itsellään joskus ollut auto edes takaisin vitriiniin :)
Volvo malleja?   13.12.2009 21:18
Mistähän tuollaisen 760:sen sarjan voisi ostaa, löytyisköhän enää euroopasta mistään?
Ho tavara jatkanut jo matkaansa
Ainakin lahdes on ollu 1/24 mersua noin 90€ hintaluokassa jos oikein muistan
Löytyyköhän suomesta putiikkia jossa olisi western aiheisia figureja, siis isompia kuin 1:72.., vai olisiko tiedossa jotain hyvää ulkolaista hankinta paikkaa?
Vesi dioraamaan?   9.7.2009 15:06
Ohi aiheen menee, mutta olen joissain laiva mallien kohdalla nähnyt todella hienon näköistä merta tehtynä ympäristöksi. Miten tälläinen myrskyävä meri syntyy?
Ps. 231-3, tuolla andreaksen sivuilla olen tässä pari päivää seikkaillut ja vertaillut laatikoista löytyviä romppeita, niin jos tekstiä siellä ymmärsin olisi tuo kolmonen ollut samanlaisilla takalokareilla kuin siellä kuvissa oleva 2 sodan aikana? Tuo 3 näyttää yks vihreälle noissa kuvissa mutta onko väri vaihtunut siis matkan aikana?