Pienoismallit.net

Tomi Korhonen

ajattelin ensin jättää maalaamatta, mutta kun ne osat olivat sinisiä. Oishan sen voinu tehä niinki että maalata ne raidat, mutta en jaksanu niitä ruveta maalaamaan (laiska kun olen) joten päätin sitten laittaa ne mukana tulleet tarra-raidat.
Siis pistän vähän selvennystä äskeiseen :) maalasin koko mallin punaisella mutta oisin halunnut itse rajata teipillä siihen valkoiset raidat, mutta muoviosat olivat sinisiä joten raidoista ei olisi tullut valkoisia :D
Kävin lähimmästä auto-osasta katselemassa sellaista teippiä ostin sitä 3M sinistä ja multonan automaalia ja ihan hyvä maalipinta tuli ehkä hieman valumia, mutta harjoitus tekee mestarin :) Ajattelin rajata valkoiset raidat ostamaani Dodge Viperiin mutta muoviosat olivatkin sinisiä. Joten päätin tyytyä laittamaan pelkät tarrat.

Kiitän kaikkia keskusteluun osallistuneita avusta :)
Selvä :) minäpä tässä iltani ratoksi etsiskelen vastaavia aiheita..
Ennenkuin aloitan väkräämään suurinta pienoismalliprojektiani kyselisin rajausteippejä? Mitä yleensä käytätte? Käykä maalarinteippi tai joku muu vastaava yleisteippi? Ja "RASING" merkkinen (ehkä enemmän autoille suunnattu pohjamaalispray) lakka/pohjamaalispray (mattaharmaa) taitaa ajaa sen pohjamaali-asian hyvin loppuun? Olisiko mitään muuta maalausvaihtoehtoa kuin ruiskumaalaaminen tai pensselimaalaaminen, ette sattuisi tietämään jotain käteviä spraymaalin tapaisia maaleja jotka soveltuisivat myös pienoismalleihin?

Siinä kaikki kysymykset tältä erää..teitä "ammattilaisia" varmaan kismittää vastata tällasten urpojen kysymyksiin..? Jos olisi mitenkään mahdollista niin voisitteko vastata jos tämän tekstin satutte lukemaan :)

Kiittäen: Tomi Korhonen :)
Lisää vastauksia/omia mielipiteitä!!!!
Ekku Tarvainen kirjoitti:
Itse olen käyttänyt myös näitä Multonan maaleja sekä lakkaa,pohjamaaleina Mastonin kilinkolin tuotteita ja ei maalien,lakan takia ole pinta mennyt pilalle.Huoletta voit näitä siis käyttää sen puolesta jos muuten Spraymaalaus on hanskassa:)
Kiitos vastauksesta.Onneks ei rahat ihan hukkaan menny. :-)
Ostin kaupasta Multonan LackSprayn (vihreän) ja Multonan Autolakan (harmaan). Meneekö muovipinta piloille noista maaleista?
Maaleista...   24.2.2008 17:02
Joo…kysyn että voiko pienoismalleja maalata ihan tavan sprayllä???
Helpompaa maalausta?   2.1.2008 16:10
Antti Lappalainen kirjoitti:
Kannattaa käyttää teippiä rajaamiseen, eli kaikki ne kohdat jonne et halua maalia, teippaat piiloon.
Olen käyttänyt teippiä mutta maalarinteipin alle tuppaa menemään maalia. :( Mitäs teippiä pitäs sitten käyttää?