Pienoismallit.net

Risto kuhno.

Sotakorvauskuunari Vega 24.2.2020 17:02 Malli
[quote="Kai Kauppi"]
Onneksi olkoon ansaitulle viikon mallille!
Monikaan ei tiedä näistä sotakorvauslaivoista. Aihe on todella historiankin kannalta erittäin merkityksellinen. KIITOS.Vega kuunarista löytyy paljon tietoa.Haualla vega.
Sotakorvauskuunari Vega 24.2.2020 16:49 Malli
Tämä Kuunari oli Viimeisiä sotakorvauksia 1952 lähetettyjä.Vega oli tehty upseerien koulutuslaivaksi.Samalla runkomallilla tehdyt alukset olivat paljon vaatimattomampia. Kiitos Juha Savola !
höyrylaiva Kuru 1.2.2020 14:24 Malli
Olen etsimässä Maaninka laivasta ja Kurusta piirrustuksia. Kurusta olet saannut näyttävän näköisen laivan. Itse rakensin kymmenkunta vuotta sitten Sotakorvauskuunari VEGAN nyt olis täydelliset piirrustukset jouten.Kyselin Vega-säätiöltä Pietarsaaresta missä kuunari on entisöitävänä,kävin itse paikanpäällä.
Kaljaasi ASTRIG 24.1.2020 07:39 Malli
JJ Hilska kirjoitti:
On todella hieno teos. Hieno kuvaustausta myöskin. Onko tämä vaikuttanut aikanaan Suomen vesialueilla?
Vaikuttaa edelleen Helsingissä Halkolaiturissa. Nimellä Astrid,minulla oli tullut kirjoitusvirhe joten korjaan !!
Kaljaasi ASTRIG 22.1.2020 15:33 Malli
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
No on siinä ollut soiro poikineen sahattavana. Erityisen hienoa ja taidokasta työtä. Aiemmin kommentoivien tapaan toivoisin lisää kuvia, kun niitä on hienosti tehdyistä pienoismalleista niin kiva kattella.
LAITOIN KUVAPANKIIN JOITAKIN KUVIA.Kerroppa saitko kuvat esille.
Kaljaasi ASTRIG 18.1.2020 13:56 Malli
Pasi Ahopelto kirjoitti:
Hyvän näköinen malli, työveneet ovat usein kiinnostavampia kuin sotalaivat ja niin tässäkin tapauksessa. Itsekin näkisin mielelläni lisää kuvia, jos mahdollista.
KIITOS.Alkuperäinen runko on työvene joka tety Porvoossa,nykyisin on käyttöä uusitussa muodossa Helsingin Halkolaiturista,mallini esikuva.
Kaljaasi ASTRIG 18.1.2020 13:41 Malli
[quote="Mika Kauranen"] Kiitän hatunnostostasi..
Kaljaasi ASTRIG 18.1.2020 13:09 Malli
[quote="Matti Piilola"]
Erittäin upea malli. Olisko mahdollista saada detaljikuvia sekä lyhyt kuvaus paatista kuten mittakaava, mistä materiaaleista tehty jne. KIITOS. Mallihan on tehty suhteessa 1:50 vanhaa lautaa rakennusaineena,pylpyrät pyökkipuusta,työtä on hidastanut mallin mitat kun ei ole muu kuin valokuva mistä pitäisi koko malliin suhteuttaa ! Lähetän kuvia kun löydän oikean polun.