Pienoismallit.net

Laura Lahtivirta

Miten mallailu jatkuu?   26.3.2020 13:19
Kävin Vantaalla Suomen ilmailumuseolla nyt maaliskuun alussa pitämässä lyhyen esityksen pienoismallien rakentamisesta Naiset ilmailussa -teemaillassa. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja yleisö kuunteli kiinnostuneena. Ties vaikka yleisöstä tulee/on tullut uusia mallareita jo nyt :)

Olin myös varannut lyhyen harrastuksen esittelyajan Vantaalla pidettäville Harrastemessuille ensi kuulle, mutta se peruuntui muiden tapahtumien joukossa. Vantaalla on järjestetty monena vuotena peräkkäin kyseinen tapahtuma, joissa erilaiset toimijat esittelevät harrasteita nuorille laidasta laitaan. Mielestäni yksi loistava idea tuoda erilaisia harrasteita esille.
Hei kaikille,

IPMS Finlandin nettisivuille on päivitetty tietoa alkaneesta vuodesta, mm. muuttuneesta Helsingin kokouspaikasta. Käy lukemassa koko juttu täältä: ipms.fi

-Laura
Hei kaikki mallarit!

IPMS Finlandin nettisivuilta löytyy nyt artikkeli, joka käsittelee erilaisia hankintoja, joita uuden mallarin tulee/on hyvä hankkia harrastuksen alussa. Jatkossa on suunnitteilla kirjoittaa nettisivuille artikkeleita niin aloittelijoille kuin myös jo valmiiksi mallailua harrastaville.

Linkki artikkeliin: ipms.fi/artikkelit.html

Vinkatkaa artikkeleista kaikille mallailuharrastuksesta vähänkään kiinnostuneille. Jos sinulle tulee artikkeli-ideoita, ajatuksia mistä aiheista haluaisit lukea tai haluaisit kirjoittaa artikkelin, laita ideasi komenttina tai yksityisviestinä minulle.

Yhteisvoimin saadaan tuotettua kiinnostavaa sisältöä nettisivuille! :)