Pienoismallit.net

Rutanen

78 Ford Ranger 3.12.2019 22:03 Malli
Kiitoksia. Tämähän on juurikin suunniteltu huvikäyttöön ja vähän hyötykäyttöönkin. Lahdessa oli ensiesiintyminen Malliston kisassa ja sen jälkeen Lahden näyttelyssä esillä.
61 Dodge Phoenix 20.4.2019 22:53 Malli
No meinasimpa tipahtaa tuolilta kun avasin Forumin sivut ja näin että Dodgesta tuli viikon malli. Kiitoksia paljon kaikille arvion antaneille.
61 Dodge Phoenix 3.4.2019 22:15 Malli
Kiitoksia molemmille palautteesta. Ennakkoluulottomuus on oikein kauniisti sanottu kyseisen vuosimallin muotoilusta ja sanotaanko niin että seuraavana vuonna persoonallisuus vain kasvoi. Värillä ajattelin kompensoida aika surullisen näköistä keulan ilmettä ja tiettyä rujoutta. Väri on lähellä alkuperäistä Rose Quartz sävyä ja sopii mielestäni tähän koriin oikein hyvin. Dodge varmastikin sulautuisi Miamin neonvaloihin ja pastellisävyisten talojen ympäristöön.
Desoto Silver Machine 3.3.2019 21:27 Malli
PhantomII kirjoitti:
Henkilökohtaisesti pidän enemmän perinteisemmin rakennetuista autoista, mutta täytyy kyllä myöntää tämän mallin onnistuneen erinomaisesti, sekä idean että rakentelun puolesta. Konehuoneen detaljointiin on yhtäkkiä vaikea keksiä lisäiltävää.
Kiitokset. Itse tykkään juurikin enimmäkseen muokata malleja mieleisekseni. Välillä tulee tehtyä kyllä Stock mallejakin onhan nuo vanhat Amerikkalaiset komeita sellaisenaankin.
`69 Chrysler Three Hundred 4D 2.2.2018 19:30 Malli
Ismo Penttinen kirjoitti:
Komea on todellakin. Suomikilvet kruunaisi edustusautolookin. Puskurit on aika harmaat, mutta siten olet ne varmaan halunnutkin olevan. Nelioviset ja farkkukoppaiset kiehtoo mua nykyään enemmän kuin 2d ht malliset muskeliversiot.
Joo mielessä on käynyt laittaa tämä TEY-0 kilpiin kun vaan osaisi ne kilvet tehdä. Kromi on Vallejon näkemys asiasta. Puskurit mukailee korin linjoja mukavasti niin eipä hyppää puskimet kiillossaan liikaa silmille ja antaahan tuollainen lakattu metalli omanlaisensa ilmeen. Sun 4D Hemi Belvedere on huomattu ja on huikea laitos niin mallina kuin esikuvanakin.
`69 Chrysler Three Hundred 4D 2.2.2018 19:18 Malli
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
Komea yön musta kummajainen! Vanteistus/rengastus korimallin ja värin kanssa täys kymppi. Näyttää siististi kasatulta luomukselta, ja konehuone lupaa nannaa. Sisusta jees. Alustan kuvaa jäin kaipailemaan…
Täytyy todeta että hyvä maku autojen suhteen sulla. Tämän korimallin C-Body Mopareista soisi olevan useampia rakennussarjoja. Alustasta ei ole tullut otettua kuvaa mutta siellä on puolikiiltävä musta pohja ja Chargerin sarjasta muokatut pakoputkisto ja taka-akseli