Pienoismallit.net

Jukka Penttinen

JS-2 30.6.2019 09:25 Malli
Todella upea JS-2!! Kuraa ja likaa juuri sopivasti ja mielestäni oikeissa paikoissa eikä maalin koulumatkan ole yliampuvia. Kirsikkana kakun päällä on tuo puinen varustelaatikko, joka on todella aidonnäköinen. Kuten ovat myös vasemmalla sivulla olevat lankut.
Moonstone 10.6.2019 07:16 Malli
Ai ai, kun tuli muistoja mieleen. Aivan mahtava peli aikoinaan! Jeanin "valtavirrasta" poikkeavat diot ja figuurit ovat kyllä mukavaa vaihtelua. Lisää vaan näitä!
Tiger II #222 21.2.2019 14:51 Malli
Kyllä on hieno Tiger II! Maalaus sekä säistys on tehty todella taidokkaasti ja saa mallin näyttää hyvin aidolta.
Taustatutkimustakin on tehty kiitettävästi ja mallikkaasti. Itsellä on sama menossa Mengin Panther sarjaa varten. Vielä kun saisi sitten siirrettyä sen yhtä näyttävästi itse malliin :)
Tarkoitatko puuttuvalla tunkilla ja jalustalla, että puuttuivat esikuvasta (ei näkynyt mallissa eikä kuvissa tuosta vaunusta) ja malliin joutui sitten askartelemaan tyhjät kiinnikkeet? Ko. sarja nimittäin houkuttelee itseäni ja siksi utelen :)
"Bubi" 15.7.2018 19:50 Malli
Todella hieno Bubi! Esikuvaa tulikin aikoinaan katseltua tuvan ikkunasta Nummella.
Ja vissiin täytyy käydä viikolla museolla sittenkin lasten kanssa jos siellä kerta on tuo kirja myynnissä. Mistään kun en sitä ole löytänyt vielä.
SU- 122 6.1.2018 09:00 Malli
Todella hieno vaunu! Kuivat lehdet kivetyksellä ja vaunulla antavat hienon lisäyksen ja melkein kuulen niiden rapinan tuulessa kuvia katsellessa :) Ja kuten on jo pari kertaa mainittu, niin lisätavarat elävöittävät hienosti mallia.