Pienoismallit.net

Juha Tähtinen

Hmm, voi mennä saivartelun puolelle mutta käykö siis myös A.N.R. :n kalusto ? Eli Pohjois-Italian tasavallan ilmavoimien koneet 43-45 ? Vai pysytäänkö pelkästään R.A. :n vehkeissä ? Joka tapauksessa kiinnostaa ja ilmoittaudun mukaan ( ja lupaan pyhästi yrittää myös saada jotain valmiiksi ). Aihe/aiheet vielä auki.
Ketutusketju   9.1.2011 19:44
Tally-Ho:n (Tsekkiläisen) siirtokuvat. Voi stana… Muistelin että olen joskus tapellut ko. firman dekaalien kanssa ja niinhän se oli. Eivät ota pintaan hopeoimatta vaikka kävin koko temppuvarastoni läpi. No, onneksi siirtokuvavarastosta löytyy edes jotain korvaavaa.
Iloisten tapahtumien ketju   13.7.2010 17:43
Jees, lämpömittari näytti +33, kyllä kelpaa nauttia oluesta broilerinvalkean vatsansa vieressä. Talvella pihan perällä kainaloita myöten hangessa kola kädessä seistessäni tein pyhän lupauksen etten valita vaikka kesällä olisi 45 astetta lämpöä.
Ilmoittaudun mukaan minäkin vaikka mallien valmiiksisaanti on epätodennäköistä :) . Mutta yritetään, ajatuslistalla Saksan liittolaisten lentävää kalustoa. Romania, Unkari, Bulgaria, Slovakia. Jotakin noista, kenties jos kaikki menee nappiin niin useampikin malli. Aihioita ja siirtokuvia kyllä on valmiina.

Eli tätä teemaa varten on varattu :

Italeri Henschel Hs 129 B
Fujimi Junkers Ju 87 D
ICM Polikarpov I-16
Heller Heinkel He 112
PZW PZL P-11

Kaikki olisi tarkoitus rakentaa ARR:n eli Romanian kuninkaallisten ilmavoimien väreissä. Katsotaan miten äijän käy…
Ketutusketju   25.4.2010 15:42
Prkl, jostain syystä iski taloomme noin kuukausi sitten rotta-invaasio. Huomasin sen yläkerran seinien takaa tulevasta raaputuksesta joka oli liian jykevää hiirten aikaansaamiseksi. Vippasin muutaman hiirenloukun mutta niistä vain vietiin syötit ja yksi loukku hävisi kokonaan. No, autotalliin ilmestyneen rotankolon hyödynsin ja tipautin pääosumalla yhden kolosta kurkkineen vaijerihännän. Sitten päätin julistaa totaalisen sodan ja siirryin kemiallisiin aseisiin. Rotanmyrkky "342" tuntui maistuvan hyvin ja liike ulkovintillä ja välipohjassa loppui. No, sitten hauskaan osioon… Fiksuna kaverina en tullut ajatelleeksi että mitä jos myrkky ei "kuivaakaan" raatoja. No, se asia selvisi kyllä. Nyt on vinttikerroksen lattiaa silputtu auki kolmesta huoneesta muutamia neliömetrejä… Jostain vielä pieni käry leijailee ja kivaa hommasta tekee se että lattia on lastulevyä kiinnitettynä nauloilla. Olisi edes ruuveilla mutta ei. Nyt saa tehdä kilokaupalla lastulevysilppua. Sen opein että rotanmyrkkyä en käytä enää koskaan. Ei tässä rahallisesti juurikaan häviä, mutta tyhmyyden aiheuttama turha työ syö miestä… niin, rotan lailla.
Ketutusketju   6.4.2010 17:56
Pitäisi AML:n Fiat saada johonkin kuntoon mutta nuo ..tanan fotoetsi-osat… ei tule mitään, kyllä meikä on vanhan kaartin mallareita ( = muovia ). Nyt pitää kai skrätsätä mittaritaulut ym. tilpehöörit. Voi autuutta.
Curtiss Hawk (Cyclone)   23.1.2010 22:25
Myös AML:n Hawk-malleissa on molemmat moottoripellitykset ja moottorit vaihtoehtoisina osina, käsittääkseni jopa joka paketoinnissa. Töitä tosin luvassa mutta jos se ei haittaa, niin …
Ketutusketju   4.12.2009 21:14
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Toinen kierros tupakkalakkoa.4. päivä menos ja hermot kireellä.
Tsemppiä. En viitsi edes kehottaa että nauti muutama olut hermopaineeseen… :)
Valmistaja nimeltä Avis   4.12.2009 21:11
Osta Paavo pois vaan. Taso on tosiaan samoissa A-Modelin nykylinjan kanssa eli oikeinkin hyvää. Eivät rahasi ainakaan hukkaan mene. Ajattelin itsekin hankkia pari, jos saisi tehtyä Espanja-Mersuja. Muun kaaoksen ohella…
Kössi Karhila poissa   21.10.2009 16:23
Kunnioitus ja kiitokset Karhilalle, samoin kuin kaikille muillekin jotka uhrasivat nuoruutensa / terveytensä kansakuntamme olemassaolon puolesta. Yhdyn täysin Raimon sanoihin tästä nykyajan touhusta ja halveksin sydämeni pohjasta tätä pintaliito / maailmanparantaja / viherpiipertäjä - osastoa.