Pienoismallit.net

Juha Tähtinen

Mersu 1948   3.11.2007 21:27
Eli siis kyseessä on MT-422, helmi-maaliskuu 1948. Siipitykkien gondolit siipien alla, piiput poistettu. Moottoripeitteessä olevat aukot saat jättää auki.
HE-111 saitti   27.10.2007 11:33
Seppo Valjakka kirjoitti:
Vinkki Heinkel-rakentajille. Aviation shopista ostin puolalaisen KAGERO publication kirjat vol I ja vol II Heinkelistä. Aivan mahtavia kuvia. Kehitysvaiheet on kuvattu tarkasti ja kuvien laatu on ensiluokkaista. Kieli on puola/englanti. Kummankin kirjan mukana tuli vielä tasokkaat decaalilaput. Hintaa en nyt muista, mutta ei se ainakaan saanut aikaan kiroilua! Suosittelen.
Yhdyn edelliseen. Kageron kirjat ovat hinta-laatu suhteeltaan aivan loistavia. Ja monessa tosiaan tulee siirtokuva-arkki "kylkiäisenä". Kyllä polskipojatkin osaa : )
Verenpaineiden alennus   26.10.2007 23:26
Heikki Jäntti kirjoitti:
Juha
Hmm … tarkoitatko että on melkein mesitippa hepin nokassa … ? ;-P

T. Hessu
Terve Hessu. No juuri sitä : ) .
Verenpaineiden alennus   26.10.2007 22:33
Kyllä tämä rakas harastus väliin niin v*tuttaa että. Kun konttaa työhuoneen lattialta mallin pienintä osaa tai purskauttaa pikaliimaa osan, sormet ja verkkahousunsakin täyteen niin tekis mieli lyödä kaikki palasiksi. Jotenkin sitä pystyy itsensä (melkein ) aina kasaamaan. Toisaalta, kun joku vaikea homma menee putkeen niin tuntemus on psykedeelisen orgastinen ja silloin verenpaine laskee kyllä. Että näin meikällä…
"Pienet" ilmavoimat   20.10.2007 23:42
Tervehdys. Onko ketään muita joita kiinnostaa ns. pienten valtioiden ilmavoimet ja niiden kalusto ? Itseäni kiehtoo Saksan liittolaisten ilmailuroina ( Romania, Unkari, Bulgaria, Slovakia, Kroatia ja myös Italia ainakin jos kyseessä on ANR ) Myöhemmiltä vuosikymmeniltä myös kaikki "pikku" valtiot. Kertokaa olenko perversioni kanssa yksin vai onko meitä hairahtneita enemmänkin ?
Spitfiret Venäjänmaalla?   20.10.2007 22:32
Terve mixa. Yleensä veli venäläinen spittien kanssa maalasi omaa vihreätään tunnusten päälle, alapintojen käytäntö on sitten enemmän tai vähemmän arvailujen varassa. Suosittelen luottamaan omaan "taitelliseen näkemykseen". Niin kauan kuin joku esittää sinulle 100 % aidon värikuvan mallisi esikuvasta ja todistaa sinun olleen väärässä, voit olla huoleti. Ja tätä harvemmin tapahtuu… : )
LG-3 väreistä.....   7.5.2007 08:58
Tervehdys. Onko kellään "varmaa" tietoa ilmavoimien LG-3 koneen ohjaamoväristä ? Peruskorjauksen jälkeen otetuissa kuvissa sisätilat mittaritaulu mukaan lukien näyttävät hyvin vaaleilta. Olisikohan kyseessä ilmavoimien vaaleanharmaa, siis sävy jota alkusodassa käytettiin muunmuassa alapuolen suojavärinä ? Vai ilmavoimien sisäharmaa, sävyltään suunnilleen humbrol 165 eli liki brittien väriä medium sea grey ? Ja sitten.. laskutelinekuilut ovat selkeästi alapuolen vaaleansinistä, ok. Laskutelineluukut sisäpuolelta ja -varret sekä vanteet näyttävät harmailta mutta kenpä tietää ? Mielipiteitä, faktoja, ym., ym. Kiitoksia etukäteen toivoo ikämiessarjalainen : ) .