Pienoismallit.net

Mika A.C. Heikkilä

Spitfire Vb 16.1.2012 08:23 Malli
Kiva kuulla, että parin vuoden takainen mallikin vielä maistuu:-) Ei siinä mitään, kyllä nämä on ihan tehtävissä. Ei tää nyt niin rakettitiedettä ole. Hassua, mihinköhän muuten tuo edellä mainitsemani Eduardin Spitti oikein on unohtunut! Toivottavasti sentään vielä joskus ilmestyy!!
F6F-5 "Hellcat" 29.12.2011 18:08 Malli
Wau, vai eka malli, tosi hieno! Noiden Hobby Bossin mallien kanssa onkin mukava aloittaa, kun osien istuvuus on niin hyvä. Kokemukseesi nähden olet onnistunut hyvin noiden siirtokuvien kanssa.
Äläkä turhaan panttaa sen ruiskun käyttöä, yllättävän helppoa se on, jos pensselikin pysyi noin hyvin kädessä. Suosittelen kyllä siihen vesiohenteisten maalien käyttöä, jotta haju ei ole niin järkyttävä. Onneksi olkoon, siitä vaan sitten seuraavaa mallia kehiin:P
Pz. Kpfw. IV mit 88mm Flak 23.11.2011 15:20 Malli
Phiiiuuu, on tämä oikeesti hieno! Harmi, etten työkiireiltäni ehtinyt näihin malleihin yhtään paneutumaan siellä Nordicissa:S Joo, tämän kun otat mukaan Euroon, niin kyllä on ihme, jos ei mitaleita kilise! Onneksi nämä nuoren polven panssarimallarit näyttää ottavan paikkansa täällä Suomessa.
Sitten vaan seuraavaksi sen Kunkun kimppuun, hip hopi!
Shadow Ford DN5 7.11.2011 16:17 Malli
Wautsi, nyt vasta törmäsin tähän kaunottareen! Hyvä, että joku älyää säistää myös nuo renkaat!!
BMP-3 27.8.2011 03:08 Malli
On kyllä hienoinpia malleja mitä täällä on kuunaan nähty! Meikäläiselle tuo moduloinnin kontrastit sopii just jetsulleen! Vihdoin taas jaksaa katsella panssarimallejakin, kun tulee jotakin meikäläisenkin makuun. Nyt sitten vaan ja vähän äkkiä tuonne Konstruktiivisiin kuvia, niin nekin saa vähän ihasteltavaa!!
Repomies 18.8.2011 10:50 Malli
Tosi hieno taideteos! Skulptaus on tosi onnistunutta ja maalauskin on erinomaista. Tuo akryylien ja öljyvärien työnjako toimii loistavasti samoin kuin kontrastit. Eiku lisää tällaista!
F4U-1D 24.7.2011 22:54 Malli
Joo, oikein mukava hyvin kasattu ja maalattu perusmalli. Sitten vaan seuraavaksi säistyksen pariin!?
Kopiotaito Oy 23.4.2011 22:09 Linkit
Meikäläistä mahdollisesti kiinnostaisi maalimaskien teettäminen. Tuntuu hoopolta tilata niitä ulkomailta, jos kotimainenkin järkihintainen vaihtoehto olisi olemassa. Elikkä esimerkiksi A5 kokoinen siirtokuva-arkki toimisi mallina ja yrityksenne tekisi kyseisistä siirtokuvista maskit?
Curtis P-40K Warhawk: Ohjaamo 9.4.2011 22:36 Rakennusblogi
Huh, on se hieno! Erityisesti tykkään tuosta selkäpanssarista, ihan kuin oikea!! Muutenkin on oikein herkulliset kontrastit koko kabäänissä. Pikkasen häiritsee nuo washin jättämät värirajat, mutta tuskin ne mihinkään näkyy muuta kuin näissä lähikuvissa. On muuten hyvät kuvat!!
Tosi luontevasti menee nuo vyöt! Mites on aiotko vetää jonkun litkun niiden päälle?
Värimodulaatio… 25.3.2011 17:36 Artikkeli
Hihhei, kyllä se on hieno! Tykkään erityisesti noista pienienkin alueiden pehmeistä sävyjen siirtymistä. Siitä tosin en tykkää, kun en meinannut huomata koko artikkelia, koska yleensä tulee luettua vain nuo uusimmat keskustelualueen jutut:S Jään myös innolla odottamaan mitä jatkossa seuraa!