Pienoismallit.net

Kalle Korkala

KUIVALAINEN juhlii 3.-8.6.   3.6.2019 18:40
Onnittelut syntymäpäiväsankarille ja erinomaisen palvelun omaavalle alan liikkeelle!
YT
Kalle
Upea idea kunnioittaa edesmennyttä mallarikollegaa ja hienoa muusikkoa! Itse en osallistu ryhmikseen, kun en noita "kangaspuita" osaa, en ole edes harjoitellut tehdä, mutta hatunnosto hienolle kunnianosoitukselle Mikkoa kohtaan!
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   25.12.2018 13:19
Jukan idea yllä mielestäni erinomainen, jos vain mahdollista toteuttaa?
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   24.12.2018 22:36
Joo, taisi nyt mennä ajatukseni ohi. Aiemmin ketjussa ehdotin sitä, että KAIKILLE annetaan arvostelupisteet samoilla perusteilla. Mutta Junioreille olisi oma luokkansa, josta sitten tietyn keskiarvon puitteissa kohoaisi Pro luokkaan. Näin myös nuoremmille mallareille olisi mahdollisuus saada itsensä näkyville paremmin?
YT
Kalle
Hyvää joulua!   24.12.2018 10:18
Erinomaisen hyvää ja rauhallista Joulua kaikille! Toivottavasti Pukki tuo mieluisia mallilahjoja…
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   22.12.2018 15:11
En näe mitään merkitystä sillä, että "Viikon Malli" poistetaan, päinvastoin. Se on ainakin minulla kannustava tekijä tehdä parempia malleja.
Aloittelevat vs. Konkarit   22.12.2018 09:04
Sekä Samin että Sakarin puheissa on pointtinsa. Itse olen murrosikäisiä poikiani yrittänyt viedä mallailun maailmaan - huonoin tuloksin. Verkkopelaaminen ja kuntosali vievät voiton, ehkä hyvä näin. Itsekin olen kommenteissani välillä liian kärkäs, joten lasketaan nyt kierroksia ja toivotetaan kaikille mallareilla (ja muillekin) Hyvää Joulua!
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   21.12.2018 22:13
Tarmo Ruuska kirjoitti:
Pokki ja Salminen kertoivat hyvin mikä on pelin henki. Eli pidetään tämä sivusto eliittimallintajien paikkana ja aloittelijat ja räpeltäjät pysyköön poissa. Turha on sitten valittaa jos mallien tekeminen ja tänne lisääminen on pienen porukan vastuulla. Eikä siinä ole mitään väärää, mutta turha tavallisia räpeltäjiä on tänne pyytää hankkikoot kannuksensa muualta sitten, kun taso riittää niin tervetuloa joukkoon. Näillä eväillä mennään jatkossakin. Toisaalta eihän pakko ole saada pisteitä eihän niillä ole loppujen lopuksi mitään merkitystä. Minulla on kilpaurhelijana kaappi täynnä erinäköisiä pokaaleja ja mitaleita enkä muista niistä kuin sm-mitalit muut ovat unohtuneet aika päivää sitten. Kaveripiirissä kummastellaan miksi tänne yleensä kuvia malleista laitetaan heidän mielestä se on nuoleskelua ja hyväksynnän kerjäämistä. Tämä on nyt vähän rankka kirjoitus eli älkää ottako tätä itseenne. Tämmöisen kuvan tästä helposti ulkopuolinen kuitenkin saa.
Kerta kaikkiaan käsittämätön kommentti? Näkyy hengen mentaliteetti Tarmolta. Jos tämä on sivujen mentaliteetti, niin sääli. vai oliko tämä vitsi?
Aloittelevat vs. Konkarit   21.12.2018 17:08
[quote="Tarmo Ruuska"]
Tänne, kun laittaa mallin niin pitää olla kova selkänahka. Eikä siinä mitään pahaa ole, mutta ilo siitä, että on saanut omasta mielestään tehtyä hienon mallin ja se ammutaan alas saa kyllä mielen matalaksi. Noh tätäkin tietysti pitää oppia sietämään ja ottamaan arvostelusta opiksi eikä vetämään hernettä nenään. Täällä on paljon mallareita joilla on vuosikymmenten kokemus mallien rakentamisesta ja taso on sen mukainen. Kyllähän aloittelijan osio olisi hyvä lisäys tänne. Helpompi päästä sitten hommaan kiinni ja taitojen kehittyessä siirtyä konkarien joukkoon.

Vastauksesi arvostan 150% täysillä!

YT
Kalle