Pienoismallit.net

Kalle Korkala

Leko-mallien mittakaavan vaikeus   15.11.2019 10:52
Tervehdys kaikki kollegat!

Paljon olen ihmetellyt lekomallien pienen skaalan suosiota. Itse olen viehtynyt 1:32 -skaalaan, siinä kun saa aika hyvin yksityiskohtia hiottua. En millään muotoa tahdo parjata pikkuskaalan lekomallareita. Päinvastoin, teillä on osaaminen ja lahja, jota minä en nakkisormineni hallitse.

Paljon myös kiinnostaisi tuo vielä isompi, eli 1:24 lekoskaala, mutta niistä olen arvioissa kuullut vain huonoa palautetta. Onko teillä arviota hyvästä 1:24 WW2-lekomallista?

Itse olen nyt ollut poissa rakentelumarkkinoilta jo 8 kk johtuen vaikeasta asuntotilanteesta. Joudun pomppimaan tilapäismajasta toiseen, kun ei vakinaista asuntoa löydy. No, mutta kun saan asuntoasian kuntoon, niin taas palataan mallailun pariin.

YT
Kalle
KUIVALAINEN juhlii 3.-8.6.   3.6.2019 18:40
Onnittelut syntymäpäiväsankarille ja erinomaisen palvelun omaavalle alan liikkeelle!
YT
Kalle
Upea idea kunnioittaa edesmennyttä mallarikollegaa ja hienoa muusikkoa! Itse en osallistu ryhmikseen, kun en noita "kangaspuita" osaa, en ole edes harjoitellut tehdä, mutta hatunnosto hienolle kunnianosoitukselle Mikkoa kohtaan!
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   25.12.2018 13:19
Jukan idea yllä mielestäni erinomainen, jos vain mahdollista toteuttaa?
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   24.12.2018 22:36
Joo, taisi nyt mennä ajatukseni ohi. Aiemmin ketjussa ehdotin sitä, että KAIKILLE annetaan arvostelupisteet samoilla perusteilla. Mutta Junioreille olisi oma luokkansa, josta sitten tietyn keskiarvon puitteissa kohoaisi Pro luokkaan. Näin myös nuoremmille mallareille olisi mahdollisuus saada itsensä näkyville paremmin?
YT
Kalle
Hyvää joulua!   24.12.2018 10:18
Erinomaisen hyvää ja rauhallista Joulua kaikille! Toivottavasti Pukki tuo mieluisia mallilahjoja…
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   22.12.2018 15:11
En näe mitään merkitystä sillä, että "Viikon Malli" poistetaan, päinvastoin. Se on ainakin minulla kannustava tekijä tehdä parempia malleja.
Aloittelevat vs. Konkarit   22.12.2018 09:04
Sekä Samin että Sakarin puheissa on pointtinsa. Itse olen murrosikäisiä poikiani yrittänyt viedä mallailun maailmaan - huonoin tuloksin. Verkkopelaaminen ja kuntosali vievät voiton, ehkä hyvä näin. Itsekin olen kommenteissani välillä liian kärkäs, joten lasketaan nyt kierroksia ja toivotetaan kaikille mallareilla (ja muillekin) Hyvää Joulua!
YT
Kalle
Aloittelevat vs. Konkarit   21.12.2018 22:13
Tarmo Ruuska kirjoitti:
Pokki ja Salminen kertoivat hyvin mikä on pelin henki. Eli pidetään tämä sivusto eliittimallintajien paikkana ja aloittelijat ja räpeltäjät pysyköön poissa. Turha on sitten valittaa jos mallien tekeminen ja tänne lisääminen on pienen porukan vastuulla. Eikä siinä ole mitään väärää, mutta turha tavallisia räpeltäjiä on tänne pyytää hankkikoot kannuksensa muualta sitten, kun taso riittää niin tervetuloa joukkoon. Näillä eväillä mennään jatkossakin. Toisaalta eihän pakko ole saada pisteitä eihän niillä ole loppujen lopuksi mitään merkitystä. Minulla on kilpaurhelijana kaappi täynnä erinäköisiä pokaaleja ja mitaleita enkä muista niistä kuin sm-mitalit muut ovat unohtuneet aika päivää sitten. Kaveripiirissä kummastellaan miksi tänne yleensä kuvia malleista laitetaan heidän mielestä se on nuoleskelua ja hyväksynnän kerjäämistä. Tämä on nyt vähän rankka kirjoitus eli älkää ottako tätä itseenne. Tämmöisen kuvan tästä helposti ulkopuolinen kuitenkin saa.
Kerta kaikkiaan käsittämätön kommentti? Näkyy hengen mentaliteetti Tarmolta. Jos tämä on sivujen mentaliteetti, niin sääli. vai oliko tämä vitsi?