Pienoismallit.net

Jarkko Pesonen

Moottoripyöräkerhon… 30.10.2017 16:54 Malli
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Sika siisti!! Todella sympaattinen kokonaisuus. Hyvälle mielelle tulee kun katselee tätä. Lyhyempi tiiliseinä on kyllä onnistunut huomattavasti paremmin kuin pidempi. Mutta tiiliseinään maalaus taas on todella upea! Ja nuo seinällä olevat julisteet ovat kanssa hienoja! Mistä hankit ne??
Kiitos kehuista. Seinällä olevat julisteet etsin Googlesta hakemalla vanhoja pin-up -kuvia, mainoksia ja armeijan julisteita. Tulostin ne sopivan kokoisina ja sitten käsittelin paperia taittelemalla, rypistelemällä ja kostuttamalla.
Repe immonen kirjoitti:
Varmaankin se, kun tuosta ei avaudu onko kerho vai talli ja muutenkin selostuksessa on säilytys tallista puhe!
Kerhotilat ovat yleensä myös tiloja joissa pyöriä säilytetään ja huolletaan.
Harley-Davidson WLA 29.10.2017 19:22 Malli
AJ kirjoitti:
Moi Jarkko, Sikasiisti dio, julkaise ihmeessä tälle saitille. Kerrassaan loistavaa työtä! Parhain terveisin, AJ
Kiitos. Laitoin esille.
Harley-Davidson WLA 22.10.2017 19:30 Malli
Dioraamakin on rakenneltu valmiiksi. En tiedä onko sivun sääntöjen mukaista tehdä siitä uutta julkaisua, joten lisäsin kuvat vain Flickriin.
www.flickr.com/photos/[email protected]/?
Harley-Davidson WLA flat… 21.10.2017 13:58 Malli
Hieno toteutus. Äskettäin tein samasta setistä hieman erilaisen joten mukavaa nähdä mitä muita mahdollisuuksia samasta pyörästä on toteutettu.
Lavotshkin LaGG-3 9.10.2017 23:53 Malli
Mielestäni sotasaaliskone sopii mainiosti suomalaisuusryhmään. Toki sotasaalismateriaalia käyttivät kaikki maat, mutta Suomen kaltaiselle pienelle valtiolle sotasaalismateriaalilla oli suurempi merkitys, sillä oma sotavälinetuotanto oli hyvin rajallista. Käytettiin niitä välineitä mitä oli saatavilla ja vaikka kovin kirjavan lentokaluston olemassaolo ei ollut mitenkään optimaalinen tilanne koulutuksen, huollon ja varaosien kannalta, niin sillä välineistöllä oli vain pakko pärjätä.
Lavotshkin LaGG-3 9.10.2017 20:17 Malli
Tervo Salminen kirjoitti:
jos samaan hengenvetoon voivotellaan sottauksen puutetta, vaikka tekijän sanoin: Vanhentamista en juurikaan tehnyt, sillä kone on syyskuun 1943 asussaan peruskorjauksen jälkeen ja matkalla LeLv 32:n tukikohtaan Nurmoilaan Aunuksen kannakselle.
Kuten sanottu, omaan silmään häiritsee täydellinen kliiniys, vaikka tekijä on kuvauksessaan asian perustellut. Pientä tomua ja kulumaa laitteissa on jo siinä vaiheessa kun ne ensimmäisen kerran tulevat tehtaan hallista ulos ja moottori ensimmäistä kertaa laitetaan käyntiin. Ellei konetta sitten aivan leikkaussaliolosuhteissa ole rakennettu.
Valentine mk IV… 9.10.2017 18:16 Malli
Mahdotonta keksiä mitään kehittämiskommentteja kun malli on niin täydellinen kuin se voi olla.
kupla 9.10.2017 17:19 Malli
Ruosteen kanssa tosiaan olisi syytä miettiä minne ruostetta alkaa syntyä, sillä nyt sitä on siellä missä sitä ei ihan ensimmäisenä ilmene, eli keskellä peltiä ja toisaalta ei juurikaan siellä missä se ensimmäisenä ilmenee, eli lokareiden reunat. Ruosteessa olisi syytä olla myös sävyeroja uuden ja vanhan ruostepinnan välillä ja eri materiaaleilla (esim. kromikapselit vs. kori). Hyvin kasattu malli kuitenkin.
Yamaha xv1000… 9.10.2017 17:07 Malli
Omaan HD WL-malliin harkitsin tuon pakosarjan wrappauksen tekemistä, mutta en mistään löytänyt tietoa miten vanha tapa kyseessä on ja pyöräni sijoittuu 50-luvulle, joten jätin sen pois. Bobbereissa tosiaan ihan tavallinen ratkaisu, samoin tuo takavalon sijoittaminen. Pikkuisen ehkä ruostetta ja pölyä kaipaisi tuollaiseen malliin ja valkoiset kohdat näyttävät turhan kirkkailta, muuten hienosti muokattu pyörä.
Harley-Davidson WLA 9.10.2017 16:53 Malli