Pienoismallit.net

OHARi

Viipurin mallikauppa   12.11.2014 09:07
Taisi olla kauppa jo lopettanut toimintansa kun ei ko. osoitteesta löytynyt eikä paikallinen kulkijakaan osannut neuvoa.
No, tuo Punaisenlähteentorin lelukauppa sentään oli vanhalla, tutulla paikalla.
Mitä työn alla?   7.5.2013 21:50
BA-64B panssariauto ja kunnon "heinäkärrit" 1:35, menossa.
SA-kuva   26.4.2013 09:32
[quote="Tervo Salminen"]
Joo, ja aika isolla resoluutiolla ovat kuvat skannanneet. Koittakaapa, saako linkillä ladattua kuvan itselle, vai onko tuossa mukana sessio-id:

Hyvin tuli ladattua kuva 20779 - eikä kestänyt edes pitkään.
Mielenkiintoisin panssarimalli   25.3.2013 09:25
T- ja KV-sarjojen "itäiset hirmut", sikäli kun hyllyssä olevista malleista on pääteltävissä.
Mitä työn alla?   10.3.2013 10:00
Avaruustekniikkaa - Voyager I -luotain tekeillä.
Kiitosta vaan itsellennekin. Komeat olivat puitteet tänävuonna; hyvin mahtui liikkumaan ja kaupustelemaankin - ainakin perjantaina.
Mitä työn alla?   3.3.2012 16:06
Vaihteeksi hieman avaruuslaitteita eli avaruussukkula Columbia, mittakaavassa 1:288.
Revellin ohentimen katoaminen   3.3.2012 16:04
Miika Kaarna kirjoitti:
Onko kukaan Lappeenrannan Prismassa vieraileva mallari vielä OIKEASTI löytänyt tuota ohenninta hyllystä? Itse kävin tänään katsomassa, mutta ei ollut ainakaan vielä edes hintalappua…
Tänään tuli vierailtua Prismassa, ja kuinka ollakaan: hyllyssä oli runsaasti Revellin ohenninpurkkeja tarjolla. Tuli samalla tehtyä täydennys omaan varastoonkin.
Combat Models Model Expo 2011   18.4.2011 09:44
Combat Models kirjoitti:
Model Expo 2011 pulkassa, kiitos kaikille messuvieraille ja asiakkaille!
Kiitos myös erittäin asiantuvasta opastuksesta. Vaikka osastolla oli melkoinen ruuhka, riitti aikaa myös henk.koht. neuvontaan. Paljolti tämän ansiosta tulikin sitten hankittua hieman budjetoitua enemmän uusia ja vanhoja säistämistuotteita ja maaleja yms. Kiitos!
Huonot mallit   22.7.2009 22:30
RPM 1:35 Germany's Infanterie Schlepper UE 630(f)
RPM -malli nro: 35045

Tuollainen malli tuli hiljattain tilattua. Mallin kokoaminen onkin ollut sitten jännää ja yllätyksiä täynnä. Toki noitakin elementtejä tarvitaan hyvässä harrastuksessa.
Tämä malli tuli tilattua Keski-Eurooppalaiselta toimittajalta ja jo paketin saavuttua herätti mielenkiintoa laatikon kansikuvasta poistetut ja tuhritut hakaristisymbolit. Paksu, musta tussi oli tehnyt tehtävänsä.
Paketin avaamisen jälkeen osoittautui myös että kaikista siirtokuvista oli nuo hakaristisymbolit tuhrittu tai poistettu. Mukana ollut "natzi-lippu" oli jopa onnistuttu leikkaamaan kokonaan pois.
Mukavana lisähaasteena mallin tekijä on päättänyt laittaa mukaan pari ylimääräistä valurunkoa, joista tarkemman analyysin perusteella tulee jonkinlainen peräkärri ammuslaatikoineen. Tästä ei kuitenkaan mainita mitään kokoamisohjeessa.
Koska pakkaus kuitenkin vaikutti sen verran mielenkiintoiselta pikku yllätyksineen, eikä hintakaan ollut "kuin" n. 20 eur, en palauttanut tuotetta, vaan pitäähän se katsoa mitä noista osista saa sitten loppupelissä aikaiseksi.
Muutamien tuntien työstämisen jälkeen voisi melkein sanoa, että kokoamisohjeista on enemmän haittaa kuin hyötyä, eikä nuo osatkaan ilman lisätyöstöä oikein sovi paikoilleen. Saa nähdä onko lopputuloksena sitten tuhoutunutta kalustoa johonkin dioraamaan.