Pienoismallit.net

Jaakko Lehtovirta

Maskiteipin muotoilu… 12.10.2015 02:55 Niksi
Tämä vaikuttaa hyvältä niksiltä, kiitos kun jaoit! Auki rullatun teipin leikkaaminen arviolta muotoon on ollut aika tuskaista saksien jäkittäessä liimapintaan.
Adler Kfz. 13 22.9.2015 02:25 Malli
Siististi kootun ja hyvin maalatun näköinen malli, ja alustakin natsaa hyvin sisäosien vanhennukseen. Vararengasvirityskin on onnistunut. Harmaan sävyt ovat uskottavat. Onko ristit maalattu vai siirtokuvia? Hyvin uppoavat pohjaan joka tapauksessa. Sisällä näyttäisi olevan aika vähän tavaraa ollakseen sotaretkellä oleva ajoneuvo, jossa ei kai kummempia tavaratiloja ole. Mutta tilahan on toki taistelutila, jota on pakko pitää siistinä, joten voi kai olla näinkin.
FT-17 14.9.2015 02:47 Malli
Erinomainen toteutus. Maalausjälki on poikkeuksellisen hyvä, kulumineen ja valumineen. Näyttää saaneen kyytiä, mutta ei kuitenkaan yliampuvasti. Tästä tulikin minulle heti benchmark samalle mallille, jonka juuri ostin.
Type 89 "Otsu" 7.9.2015 17:11 Malli
Kiitos kommenteista! Tämä maalauskaavio sijoittuu Nomonhaniin/Halhin Goliin eli Kiinan ja Mongolian rajapintaan, vuodelle 1939. En raaskinut säistää paljoa, koska vaunutyypin arkaainen rakenne on niin mielenkiintoinen. Teoriassa voidaan ajatella, että vaunu on kohtalaisen uusikin, tämän 89B-vaunun tuotanto jatkui 1939 asti. Pölyä toki voisi olla varmaan enemmän. Figuuri oli, jätin luukutkin auki, mutta ukon maalaus meni pahasti pieleen enkä ole saanut uutta vielä aikaiseksi. Hyviä japanilaisfiguureja on onneksi nykyään saatavilla.