Pienoismallit.net

Ekku Tarvainen

Kesälomaa mallailusta   10.5.2008 13:51
Raimo Leino kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
karkaan Kreikkaan ainakin viikoksi
Jätä kuitenkin ainakin kompura himaan - kreikkalaisten hotellien seinät ovat melko ohuita ja hyvin ääntä läpipäästäviä ;-)
Ihan lomamatkalle aattelin lähteä,ei mitään mallailuun liittyvää oteta mukaan.
Kesälomaa mallailusta   10.5.2008 13:10
Kesälomalla pitäisi yrittää saada malleja valmiiksi,pidän loman kahdessa osassa ja ensimmäinen alkaisi 13.7 jolloin mahdollisimman pian karkaan Kreikkaan ainakin viikoksi mutta Elokuun 2 viimeistä viikkoa pyhitän siihen että olisi jotain uutta vietävää Lahden näyttelyyn 30.8
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
Onneksi tämän pm.netin käyttö on vapaaehtoista!
Mikä nyt on ongelmana? Paha päivä? Ilmeisesti ongelmat eivät ainakaan palveluun tai sen toimivuuteen näytäkään liittyvän, joten valitettavasti en taida kyetä auttamaan. :(
Paha päivä oli eilen kyllä ja se varmaan heijastui kirjoituksessani mutta ongelma oli oikeastaan se että en nähtävästi osaa kunnolla käyttää tätä systeemiä.

Pahoitteluni avautumisesta,ei ollut tarkoitus ihan noin asiasta keskustella!
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
FCMA rulez,siellä sivusto palvelee paremmin ainakin automiestä.Ei turhaa kikkailua eri aiheiden löytämisessä.
Taidan olla tyhmä, sillä nyt en ymmärtänyt lainkaan.

Sillä FCMA:lla homma käy näin:

1. Mene osoitteeseen fcma.fi
2. Klikkaa etusivulla keskustelualue
3. Klikkaa haluamaasi aihepiiriä
4. Selaa aiheeseen liittyviä keskusteluja

Pienoismallit.netissä sama hoituu käy näin:

1. Mene osoitteeseen pienoismallit.net
2. Klikkaa etusivulla Keskustelut
3. Klikkaa haluamaasi aihepiiriä
4. Selaa aiheeseen liittyviä keskusteluja

Voisitko selittää millä tapaa jälkimmäinen sisältää "turhaa kikkailua", mitä tuo ensimmäinen ei sisällä?

Ainoa ero nähdäkseni on siinä, että Pm.netissä ajankohtaiset mallikeskustelut näkee jo etusivulla, kun taas FCMA:lla joutuu aina menemään ensin keskustelualueelle, jossa pitää käydä jokaisella alueella erikseen katsomassa mitä viimeksi on kirjoiteltu. Enemmän se mielestäni sisältää sitä "turhaa kikkailua", vai?

Ja mitä taukohuoneen keskusteluihin tulee, niin asia on tosiaan juuri kuten Teemu edellä kertoi.
Onneksi tämän pm.netin käyttö on vapaaehtoista!
Teemu Siltanen kirjoitti:
Taukohuone, ja sitämyöten myös ketutusketju, siirrettiin joitakin kuukausia sitten ylläpidon toimesta pois etusivulta. Ts. taukohuoneen tekstit eivät päivity etusivulle. Syynä oli muistaakseni se että etusivu täyttyi kaikesta muusta kuin mallailua koskevasta. Nuo kaikki aiheethan löytyvät varsin helposti ilman hakuakin kun klikkaa tuosta yläpalkista kohtaa "kaskustelut", jolloin aihealueet ovat selkeästi valittavissa.
En löytänyt yläpalkista kohtaa "kaskustelut",lähimmäksi osui keskustelut jonka jälkeen katsoin kirjoitukset ja viimeksi gallerian mutta en löytänyt etsimääni.

Etusivun täyttymisestä sen verran että siinähän pitäisi näkyä viimeisimmät keskustelut aiheista jotka ovat ihmisten mielestä kiinnostavia,ketutusketjun joutaa poistaa kokonaan PM.net sivuilta jos menee liian hankalaksi.

V*******.com tai net tai fi,siinä olisi jollekin mallarille ideaa sivuston perustamiseen mihinkä ei saisi kirjoittaa mitä tahansa mieleen tulee vaan mallailuun liittyviä ongelmia ja harmeja joita ei pienoismallit.net etusivulta löydy omana alueenaan.
Ketutusketjuun tänään oli asiaa,kirjoitin asiani mutta etusivulla ei näy koko topicista sanaakaan ennen eikä jälkeen kirjoitukseni.Haulla tuo löytyi ja tästä uusi idea kumpusi koska viime noteeraukseni ketutusketjusta on monen kuukauden takaa johtuen siitä että aihe ei päivity etusivulle sen mukaan mitä joku kirjoittaa vaan se pitää jostain kaivaa.

Ehdotan että etusivulla ei olisi mistään mitään vaan haulla pitäisi etsiä kaikki viimeisimmät kuvat/kirjoitukset siitä aiheesta mikä ketäkin mallaria kiinnostaa.

Taukohuoneet ja kauppatorit ynnä muut on hyviä olemassa mutta niiden löytämisessä on oma vaivansa.

FCMA rulez,siellä sivusto palvelee paremmin ainakin automiestä.Ei turhaa kikkailua eri aiheiden löytämisessä.
Ketutusketju   7.5.2008 16:03
Onnistuinpa tökkäämään kirurginveitsellä vasemman etusormen päähän,osittain kynnen alle hartsisia osia "siivotessani".Hyvin lähellä oli ettei päässyt ruma sananen suusta.Onneksi olen oikeakätinen,muuten olisi tuo hiiren rullan pyörittäminen melko vastenmielistä hommaa kun pelkkä näpytteleminenkin ilman kyseisen sormen käyttöä on yllättävän hankalaa ja hidasta.
Martti Y on oikeassa että tässä sitä oppisi lontoota kun tavaisi sanakirjan kanssa koko jutskan läpi muutamaan kertaan,yritän saada selvää tuosta tekstistä kun on aikaa ja voi rauhassa keskittyä.

Tällä hetkellä pitäisi alkaa motiivi löytymään Kreikan kielen opetteluun muutamilta osin jos sinne aion mennä heinäkuussa lomalle.
Samuli Suonenvirta kirjoitti:
Tässä on myös vaihe vaiheelta selostettu että mitä pitää tehdä.

armorama.com…&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=135&page=1
Varmaan ihan hyvä ja hyödyllinen selostus mutta jälleen kerran väärällä kielellä:'<
Mistä Sierra?   27.4.2008 18:45
Sierra xr 4 i olisi joutilaana myyntiin mutta tätähän en kaivannut ja tämä on vieläpä siviilimalli.