Pienoismallit.net

Ekku Tarvainen

Hasegavan autot on suhteellisen helppoja rakentaa noin yleensä,yksityiskohtia ei välttämättä ole niin paljoa kun Tamiyan autoissa mutta ihan kivoja malleja näistä saa aikaan.

Valupurseiden poisto ja kuoppien kittaus ja hionta kuuluu ehkä myös ohjelmaan näiden kanssa mutta tee huolella ja nauti harrastamisesta ilman paineita aikataulusta niin hyvä tulee.
Chat   31.7.2008 23:25
Antilta hyvä huomio,mallarihan joskus saattaa myös tehdä pienoismallia joita kasataan liimalla:D~
Yli 1700 käyttäjää   29.7.2008 22:41
Kyllä tulee käytyä täällä useamman kerran vuorokaudessa tarkistamassa kirjoitukset.
Jocke Teerbach kirjoitti:
Yritetään pitää rautatiet hengissä ja heitetään uusi kysymys, jonka jokainen tietää, jos on hoksottimet päälle kytkettynä.www.pienoismallit.net/media/kuvat/03/91/99/039199_preview.jpgKuka oli tämä herrasmies tai mikä hän oli miehiään. Nimeä ei tarvitse tietää.
Parrasta päätellen veikkaan joulupukkia siviiliasussa.
Iloisten tapahtumien ketju   23.7.2008 15:11
Pääsen taas töihin loman jälkeen maanantaista eteenpäin kolmeksi viikoksi ja sitten pitäisi kärvistellä loman toinen puolikas eli taas pari viikkoa.

Tähän nyt tuli sekä iloisia että suorastaan ennalta jo ankarasti viiksettäviä juttuja riippuen siitä toimiiko meidän rapussa hissi tai onko jommasta kummasta oikealla asuvasta vanhasta kotkasta aika jättänyt jolloin hissi saisi olla kunnossakin kun sitä ei enää niin paljoa käytettäisi eikä varsinkaan tähän kerrokseen tultaisi viittäsataa kertaa vuorokaudessa.
Kehityskeskustelu   18.7.2008 13:46
Henrik kirjoitti:
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Ja kyllähän malleja saa hienoksi sanoa, mutta kommentit tulisi kuitenkin pystyä aina myös perustelemaan. Muuten niistä ei ole juuri mitään hyötyä.
Juuri noin. tiedän sivustoja, joissa kommentit on pakko jollain tavalla perustella.
Hieno ja hyvin rakennettu malli voi olla vaikka sellainen missä ei ole valujälkiä eikä ole tarkkojen pohjatöiden jälkeen maalattu huolimattomasti ja liimauskin on huolellisesti tehty.Esikuvan mukaisuus ja pikku yksityiskohtien tekeminen malliin huolellisesti mutta silti hyvin vois myös kuulua tähän kategoriaan.

Referenssikuvia kannattaa hyödyntää jos niitä vaikka netistä löytää.
Pensseliliimat   18.7.2008 13:32
Kaikkien pikaliimojen äiti,ellei peräti isoisä "loktait" mallistossa on myös tällainen harjallinen versio eli korkissa on pieni harja mikä saattaa olla hyödyksi liimaa sopiville pinnoille laitettuna.

Ostin liiman ihan tiettyyn tarkoitukseen kokeiltavaksi mutta vielä en ole päässyt testaamaan miten tämä toimii.Kerron heti kun on kokemusta asiasta.
Iloisten tapahtumien ketju   14.7.2008 15:14
Mixa Aho kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
Mixalla saattoi olla vähän enemmän töitä että sai tuon kalan kuvattavaksi,saattaa tuollainen jo vähän olla eri mieltä siitä että tuleeko ylös vedestä tai ei.Mitä teitte kalasta?
Itseasiassa ei ollut ongelmia, väsytykseen meni ehkä 5 minuuttia. Jäi vähän semmonen vihainen muovikassi-fiilis. Vesi oli rannassa +15, eli syvällä paljon viileämpää ja taisipa kuturasituksetkin haukimammaa vielä painaa.

Kalapullia tai -pihvejä oli tarkoitus tehdä, mutta mökillä ei ollut myllyä, joten suurin osa meni koiralle :)
Pää ripustettiin puun oksaan ja sisälmyksillä ruokittiin lokkeja :)

Laitetaampa vielä toinenkin kuva, jossa koira on mittatikkuna:
www.pienoismallit.net/media/kuvat/03/84/11/038411.jpg
Vihainen muovikassi *naur*

Kiva koira sai kalaa syödä.Kai hänellä on vettä varattuna riittävästi juotavaksi kun kala tuppaa janottamaan ainakin meitä ihmisiä,tiedä sitten miten koirilla on.
Ketutusketju   14.7.2008 15:03
Juha Holopainen kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
Toivottavasti ei kukaan ollut onnistunut käyttämään korttiasi!
Ainakin tällähetkellä näyttää hyvälle. Huomenna tiedetään sitten lopullinen tilanne. Luultavasti kortti tipahti sellaiseen paikkaan, josta erittäin pienet mahdollisuudet joutua vääriin käsiin.

Silti kyrsii, kun meni sekä mamman että minun kortit sulkuun. Ei paljoa kiinnosta käydä pankin tiskiltä nostamassa rahaa:(
Ei kai se pankissa käynti kuitenkaan niin paljoa harmita jos on vielä tililtä mistä hakee rahaa,uusien korttien saamisessa menee tietysti oma aikansa mutta pääasia mielestäni tässä on se että kukaan ulkopuolinen ei tyhjentänyt teidän tiliä.

Käteinen valuutta kunniaan,kolikoita pitäisi olla aina mukana jonkun verran kun on näitä peevelin automaatteja mitkä ei tykkää muovista,ei vaikka kuinka yrität tyrkyttää ja sanoa että on siellä katetta.*on katkera työpaikan karkkiautomaatille*
Ketutusketju   14.7.2008 13:31
Juha Holopainen kirjoitti:
Tänään nyppii kaikki! Menin aamulla ostamaan pojalle konfirmaatiokukat, ja kun aloin maksamaan, huomasin visan puuttuvan lompakosta. Perskules, kortti ollut perjantaista lähtien kateissa:(

En edes viitsi miettiä, mitä löytyy huomenna, kun kirjautuu pankin sivuille.

Että tällaista tälläkertaa…
Toivottavasti ei kukaan ollut onnistunut käyttämään korttiasi!