Pienoismallit.net

Ekku Tarvainen

Arviointi ja pisteytys   15.8.2008 17:56
En arvostele näitä tekemiänne malleja,syitä on varmaan useitakin mutta tuntuu joskus että ainakin automallien puolella pikkuseikkoihin takertuminen ahistaa mallin tekijää ja pienissä malleissa pienet yksityiskohdat korostuvat.

Toinen syy on se että en tiedä näistä lekoista ja panssarivaunuista mitään,lentokone saattaa minusta olla hieno kuten myös panssariajoneuvo ja voisin sen perusteella antaa pisteitä ymmärtämättä mitään miltä esikuvan tulisi näyttää.Liimatahrat ja suttuinen maalaus on seikka minkä saatan erottaa oli sitten kyse laivasta tai panssarilentovaunukoneesta autoista puhumattakaan:P

Autoista löytyy paljon kivaa mistä voi vähän "avautua" rakentajalle mutta en tosiaan lähtisi lentokoneen tai hulipotkurin ohjaamon vipujen väristä tai sijoittelusta inttämään koska jään toiseksi heti alkuunsa eikä harmita yhtään.
Mistä johdot?   15.8.2008 17:37
0,2 tai 0,3 on lähellä oikeaa paksuutta mittakaavassa ainakin tulpanjohtoihin eikä akkukaapelitkaan kovasti paksumpia ole.Työntömitalla tai mauserilla mittamaan johdon paksuutta jos ei muu auta.

Piiran Petrillä saattaa olla myynnissä sopivan paksuista johtoa eri väreissä?
Viime sunnuntaina tuli vuosi kuluneeksi siitä kun ostin tämän kirjan,samalla päivämäärällä eli 10.8.07 oli äitini ja hänen miehensä 6 vuotis hääpäivä ja viime sunnuntaina he viettivät siis seitsemättä hääpäiväänsä.

Tämä kirja jää historiaan.
Viikon mallit -galleria   14.8.2008 19:34
Raimo Leino kirjoitti:
Jussi Nuutinen kirjoitti:
Vaatii toki lisää koodaamista, mutta näin sen voisi tehdä.
Mitä hel … luin tuon ensin, että "vaatii toki lisää dokaamista, mutta näin sen voisi tehdä" - ottaa näköjään koville tämä eka työviikko kesäloman jälkeen.
Sergeant lohkaisi aika hyvän,joutui oiken nauramaan taas :D *taputtaa*
Rankoja on kyllä jäänyt,pitää näihin ensin kokeilla.
Ei ollenkaan huono esitys.
Ketutusketju   11.8.2008 15:40
Sairasloma jatkuu,viime viikolla oli alaselkä ja lonkka kipeä mutta nyt vihottelee vasen jalkakin siten ettei pysty istumaan pitkää aikaa kerrallaan :'(
Petri Sallinen,kiitos "viimeisestä" :P

Asiallista asiaa ja minulle tarinan tärkein anti että polyuretaanihartsista valmistettu malli kestää tuota Dicco tinneriä maalinpoiston osalta.

Uskaltaako resiinimallin (auton korin) laittaa ihan likoamaan hetkeksi tuohon Dicco tinneriin koska pensselillä putsaaminen on aika työlästä?
nousevan auringonmaa kirjoitti:
Tänään se sitten vihdoin tuli hasegawan ford focus.

Ensi silmäyksen perusteella melkoisen hyvää valu jälkeä. Ihan positiivisesti yllätti mallin laatu.
Tämän kai olet jo saanut valmiiksi decalointeineen kaikkineen,ikkunalistat maalattuna ja kaikki ainoastaan kuudessa tunnissa:P
Kaivertamiseen sopiva kitti?   6.8.2008 15:41
Nitrosoft ja Hempel on kittejä joita itse käytän,helppoja työstää kuivumisen jälkeen.Mikä tulee tuohon paneelirajoihin niin itse olen ne tehnyt kitin ollessa vielä märkä eli heti levittämisen jälkeen jos mahdollista.