Pienoismallit.net

Ekku Tarvainen

Miten tehdään kypärä?   19.5.2007 17:42
Luitte aivan oikein,kypärästä on kyse tässä.Miten ja mistä materiaalista voisi yrittää tehdä sellaisia?Olen lukenut kaikki viestit mitä tällä foorumilta löytyy mutta ei ainuttakaan kypärän teko ohjetta.

Mittakaava olisi 1:24 mutta kai samat tekniikat toimisi muissakin kaavoissa.
1:24 figuureita   18.5.2007 06:06
Pitää Mallikaupassa poiketa muutenkin niin koitan muistaa samalla kysellä kuskeja,on tämä dioraaman suunnitteleminen ja aloittaminen hankalaa kun aina keksii jotain mitä siinä muka kuuluisi olla.

Olen kuitenkin päättänyt sen dion tehdä.(Paffille tiedoksi)!
1:24 figuureita   17.5.2007 21:17
Täytyisi jostain kehitellä dioraaman autoihin kuljettaja hahmot ja mittakaavahan on tuo 1:24,mistä voisin aloittaa etsimisen?
Normaalit iltatoimet   21.4.2007 15:54
Luki/Kirjoitushäiriöön totean sen verran että hiljattain eräällä toisella forumilla yritin kanssa vähän "viisastella" koska sielläkin näitä ihmisiä on joita ankarasti häiritsee välillä kaikki pienetkin ns. virheet kirjoituksessa.

Vähän myöhemmin luin samalla forumilla asiaa oikein kirjoituksesta ja tämä samainen herrasmies kenen kirjoittamaa tekstiä arvioin yhden yhdys-sana virheen takia niin kertoi että hänellä lukihäiriö.Pakko oli kirjoittaa siihen anteeksipyyntö koska tarkoitin sen huumorilla.

Huumoria se olikin,sitä on kahta lajia,tämä oli sitä huonoa huumoria :`(