Pienoismallit.net

Ekku Tarvainen

Ketutusketju   11.10.2008 18:21
J Pokki kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
painoin radion suomipopin taajuudelle,se oli virhe sillä kanavalla meuhkasi Raimo "rampe" Leinon ihailema ex mäkiloikkaaja Matti Nykänen.Lennä Nykäsen Matti oli teoksen nimi
Raimo Leino kirjoitti:
WTF? Ai esittääx Matti itsekin tuon biisin? Minä olen kuullut tuosta ainoastaan laulu-ja soitinyhtye Sleepy Sleepersien esittämän verzioonin.
Jospa se oli Stratovariuksesta tuttu Timo Kotipelto… Tosin eikai kukaan voi sekoittaa Kotipellon laulutaitoa Matin "laulutaitoon" vai voiko?
Kyllä se oli ihan itsensä Matti joka mylvi,Kotipelto rulez!
Ketutusketju   10.10.2008 14:40
Tunti sitten suunnilleen ajelin Skodallani kotia kohti ja painoin radion suomipopin taajuudelle,se oli virhe sillä kanavalla meuhkasi Raimo "rampe" Leinon ihailema ex mäkiloikkaaja Matti Nykänen.Lennä Nykäsen Matti oli teoksen nimi ja järkytyin tuosta niin etten pystynyt vaihtamaan takaisin edelliselle kanavalle.Kaiken lisäksi kompastuin matkalla auton etuovelta takaluukulle ottamaan tuolia alleni kun tätä taidenautintoa vieläkin mietiskelin!
Ajovalojenlinssit?   25.9.2008 19:19
Antti kirjoitti:
Toinen helppo metodi on tehdä vaikka Micro Kristal Clearista lasi siihen lamppuun.
Miten tämä tapahtuu,en osaa käyttää itse tuota tököttiä.
Veteraaniheijastin   21.9.2008 17:15
Näin tällaisen paikallisella ABC asemalla,jäi ostamatta kun ei ollut riittävästi rahaa mukana.Huomenna uusi yritys.
Iloisten tapahtumien ketju   11.9.2008 17:32
Menin viime perjantaina sairaalaan ja tänään pääsin pois,jalka oli "vähän" tulehtunut.Hyvä etten päässyt hengestäni koska silloin olisi ollut enää hankala osallistua hesan ja turkkusessa pidettäviin näyttelyihin.
Ketutusketju   3.9.2008 18:48
Liukastuin märällä parvekkeella aamulla ja oikea polvi otti osumaa kynnyksen reunaan,pari päivää olisi lomaa jäljellä tai oikeastaan 3 ja saattaa olla että jatkuu sitten sairasloman merkeissä.*kaikki rumat sanat mitä osaan ja kahteen kertaan.*Voi vikke että voi olla huonoa tuuria ihmisellä!
Pekka Muikku kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
jos saisi vielä käyttäjiltä jonkunlaisen lukukuittauksen moderaattorille että on säännöt ja ohjeet luettu
Kuvia lisätessähän joutuu rastittamaan kohdan, jossa vakuuttaa lukeneensa ja ymmärtäneensä säännöt.
Silti toimitaan ohjeiden vastaisesti?
Tämä on hieno aihe,tähän jos saisi vielä käyttäjiltä jonkunlaisen lukukuittauksen moderaattorille että on säännöt ja ohjeet luettu ettei sitten vahingossa laita kuvia keskeneräisistä malleista jotka sääntöjen puitteissa ovat kiellettyjä eli niitä EI saa laittaa!
Tämä alkaa jo mennä väittelyn puolelle joidenkin osalta mutta on taas valitettava tosiseikka se että kuvista,olkoon ne sitten sitä itseään tai hienommin ilmaistuna "valitettavasti kuva on niin huono että mallia ei kykene arvioimaan"? niin näistä ei aina kovin hyvin mallia näe ja arvosteleminenkin on siten hiukan hankalaa.
Mistä johdot?   16.8.2008 18:03
Tässä johtokerässä mitä myydään after tavarana eri värisinä niin pituutta on sen verran per paketti että aika moneen autoon saa johdot laitettua vaikka vähän työvaraa jättäisikin.Hukkapätkistä voi tehdä vaikka vanteisiin venttiilit tai mitä nyt keksiikään.