Pienoismallit.net

Ekku Tarvainen

Ketutusketju   4.11.2008 19:39
Töissä ei ole nyt kovinkaan paljoa mielekästä istua kun on hiljaista,ei varsinaisesti ketuta mutta kuitenkin.Huomenna otan uuden digikameran ja sen ohjeet mukaani niin saan ehkä opiskeltua miten sillä saa hyviä kuvia otettua.Yhdistän siis työn ja huvin,ei kun siis huvin ja hyödyn.
Ketutusketju   31.10.2008 16:05
Juho Mustaparta kirjoitti:
Ketuttaa tää oma nössöys!!! Eilen koulun "diskossa" en "uskaltanut" hakea ketään tyttöä tanssimaan… :(
Ja nyt syö äijää kunnolla!
Muista seuraavalla kerralla että rohkea rotan syö,kaappaat vaan daamin kainaloon ja kiikutat tannsilattialle jne ;P

Sitten vaan pistät niinsanotusti jalalla koreasti :D
Ketutusketju   30.10.2008 14:00
Kristian ei varmaan tarkoittanut odottaa vastausta viimeiseen kysymykseen "mitä teet"?Vastaan sopivalla huonolla huumorilla höystettynä että "jäät alle".
Tuollaisia Kristianin kuvaamia sorateiden virtuooseja kyllä on hiljaisilla kylän metsäteillä ollut ja tulee aina olemaan,sille ei oikein voi mitään.Ovat ehkä tottuneet ettei siellä kukaan juurikaan liiku mutta se ei tietysti oikeuta moiseen huimisteluun.
Kunnon harjoitteluratoja etenkin nuorille missä saavat turvallisesti kaahata niin paljon kun sielu sietää.
Lancia Stratos WRC 1:24   30.10.2008 12:13
WRC versiotahan ei varsinaisesti ole tuosta mallista mutta ainakin Hasegavalla ja oliko peräti Fujimillakin ainakin ollut näistä rakennus sarja olemassa myös ralliversiona.

Mallikaupasta voisit kysellä,tämä siis helsingissä.
Ketutusketju   30.10.2008 12:10
Yleensäkin pimeällä liikkuvat jalankulkijat,luistelijat ja rullasuksijat joilla ei ole minkään valtakunnan heijastavaa pinnassa ovat melko riskialtista kansaa liikenteessä kun mennä kohkaavat tien ylikin oli valo mikä tahansa ym.Nyky yhteiskunnassa on olevinaan niin kiirus joka paikkaan.
Viimeksi tänä aamuna meinasin myöhästyä töistä kun en pitänyt mitään kiirettä kotoa lähdön kanssa,liikun tosin autolla mutta en siis pitänyt minkäänlaista kiirettä *naur*
Lempinimet   30.10.2008 07:53
100A datsun=Satiainen
Mitä työn alla?   23.10.2008 19:23
Italerin Vespa 125 Primavera 1/9,hieno skootterimalli :D
Ohjeita...   23.10.2008 17:32
Keneltä ostit mallin,jos liikkeen tiskiltä niin kysäise josko he saisivat hommattua puuttuvat ohjeet ja siirtokuvat.
Iloisten tapahtumien ketju   18.10.2008 15:07
Maalasin tänään kolmen automallin ikkunalistoja,kahden auton osalta tulos on surkea mutta kolmas ja tärkein meni suorastaan aivan *piip* ja meinäsin saada aiheen kirjoittaa tuonne ketutusketjuun mutta mutta…

Autot siis maalattu automaaleilla ja erinäisten vaiheiden jälkeen lakattu ja kiillotettu jonka jälkeen tämä listojen maalaus Tamiyan vesiohenteisella mikä ei onnistunut toivotulla tavalla ja avuksi tuli pehmeä hammasharja ja kodin putkimies millä harjasin turhat maalit pois :)

Täytyy tehdä paremmin tämä uusi listoitus.
Ketutusketju   11.10.2008 18:23
Raimo Leino kirjoitti:
Ekku Tarvainen kirjoitti:
painoin radion suomipopin taajuudelle,se oli virhe sillä kanavalla meuhkasi Raimo "rampe" Leinon ihailema ex mäkiloikkaaja Matti Nykänen.Lennä Nykäsen Matti oli teoksen nimi
WTF? Ai esittääx Matti itsekin tuon biisin? Minä olen kuullut tuosta ainoastaan laulu-ja soitinyhtye Sleepy Sleepersien esittämän verzioonin.

Niin ja kuinkas pitkä se sun Skoda oikein on, kun matkalla ovelta perähutlarille ehdit noin pahasti kompuroida?
Ihan normaalimittainen Fabia farmari on mutta silti ehdin kaatua "matkalla"!