Pienoismallit.net

Osmo Järvelä

Mika Kauranen kirjoitti:
Aivan loistavaa toimintaa.
Kuinkahan saataisin vastaavaa tänne Oulun korkeudelle?
Jos enskesänä jää aikaa ylimääräistä niin voisihan tuota suunitella.
Mitä työn alla?   9.10.2018 21:05
Mika Kauranen kirjoitti:
Osmo Järvelä kirjoitti:
Mallit paketoitu ja toimitettu uuteen kotiin.Huomenna viimeiset malli dioraamat auton istuimille ja siirto ajelulle.Ja hu,olihan taas homma laitaa kaikki toivottavasti ehjänä perille pehmusteisiin.
Voihan tuotakin kutsua "työn alla" olevaksi toiminnaksi. Tuliko "lusikat jakoon" tyyppinen tilanne, vaiko ihan normimuutto?

Toisaalta eihän tuo minulle mitenkään kuulu;)
Saattaapihan tähän vastatakin,kotitalo jäi tyhjäksi vanhempien muuttaessa hoivakotiin.Heidän toiveesta mökki jatkaa suvussa.
Mitä työn alla?   8.10.2018 20:57
Mallit paketoitu ja toimitettu uuteen kotiin.Huomenna viimeiset malli dioraamat auton istuimille ja siirto ajelulle.Ja hu,olihan taas homma laitaa kaikki toivottavasti ehjänä perille pehmusteisiin.
Mitä työn alla?   17.5.2018 20:54
Janne Herajärvi kirjoitti:
Ei sais keskeneräistä moittia,mutta Cedun puskurit,takavalojen väli ja muutama muu osa on muovia ja listotus on ruostumatonta terästä jotka eivät ruostu.Myös alunperin ei ole maalattu vaan mustaa muovia.
Mitä työn alla?   10.5.2018 21:07
Belkits kilvanajo escorttia pukaa eetteriin hyvin rauhalliseen tahtiin,omaishoito ja alkanut kesä tahtoo viedä aikalailla kaiken ajan.Ensimmäinen malli jossa on kunnolla tehty kromi osat,on kupari alla ja oikeata kromia pinta aika paksusti.Suven eka maalin kuivatus ulkona ja heti tykäs luonnon dekalin pinnalle.
hmyalbum.com/photo/hRLZCRD4UlMk/540.jpg
Mallien kuvaamisesta   8.5.2018 21:05
Hehkulamppuja olen nähnyt myynissä,kirpputoreilla ja rompetoreilla.Mullakin on muutama joista osa joutais kiertoon.
Ei varsinaisesti kirpparilta vaan SA kaupaa Oulussa.Ilmeisesti kuorma-ajoneuvon koelaudan katkaisia kyltit uudet ja ohje renkaiden ilmanpaineista,tästä upea talin koriste 2€ hintaan.Aika paljon oli kirjallisuutta tarjolla ja edullisia.
hmyalbum.com/photo/8VDz4VDyMUCI/540.jpg
Mitä työn alla?   24.3.2018 20:56
Kyllikki maalattu,dekaleja paikoilleen ja hermot tiukalle.Moottoritila on muokattu ja konetta rakenneltu,paljon pitää vielä koneenympärille valmista kaikenlaista hilpettä.
hmyalbum.com/photo/MTUU1lrL2hYR/540.jpg
Mitä työn alla?   12.3.2018 21:02
No jo,ny on calsonikin kyllikistä konepelti irti ja alettu tsuumailemaan koneen yläosaa+lisukkeita.
Mitä työn alla?   11.3.2018 21:00
Calsonic Skyline r34 joutui ulostautumaan laatikostansa.Maalauksen valmistelua ja jotain saikin väriteltyä alku illasta.Kovasti on netti etsintää tehty mallin oikeellisuudesta paketin ja aidon oikean kilpurin välillä,jotain joutuu maalailemaan erinlailla.Etujousitus on oikeassa toisin.Moottoritilan kuvaa oli kamalan vaikea löytää,enkä löytänyt oikean mallin vain,toisen samanmoisen nissani tiimin saman korin ja rataluokan autosta yksi kuva löytyi ja sekin vahingossa,joten jotain saa konetilaankin tehtyä jos siltä tuntuu.
hmyalbum.com/photo/BMVJ4yegMpDB/540.jpg