Pienoismallit.net

Osmo Järvelä

Mitä työn alla?   29.3.2020 20:17
Kyllähän on tullut istuttua aikapaljon mallailu pöydän ääressä,paljon tavallista enemmän.Pikkuhiljaa alkaa loppumaan monet tekemiste talossa,autotallissakin alkaa olla kaikkipaikat siistinä ja turhaa roinaa heitetty pois/myyntiin.Jonniajan päästä pääsee pihamaalle puuhastelemaanlumien kadottua.Mallailu työ ympäristöä pitää alkaa nyt siivoilemaan ja keräämään ylimääräiset osat kiertoon ja muuta roskien keräilyä,sitä kun jostain ihmeen syystä kerääntyy laatikoiden pohjalle,mistä lie johtuu.Mallien varasto kaappi alkaa tyhjetä liian nopeasti,pian täytynee katella täydennys hankintaa.Siinäpä tällaisia ajatuksia hankalana aikana.
Niin joo,parimallia alkaa olla taas valmiina,japanilaista ja usa valmistetta.Josko sais aikaiseksi rakennella paremman kuvaus poksin malleille,ken ties..
Mitä työn alla?   23.12.2019 19:48
No ni,johan alkaa jäleen löytyä aikaa ja mielenkiintoa mallailuunkin.Hieman poikkeavaa linjastani ,mutta mielenkiintoa lisää näpelöidä joitain erinlaisia malleja välillä.Tässäpä Hondan kilpuri aloituksessa.
hmyalbum.com/photo/Uv6E7DfqQZoX/540.jpg
Mitä työn alla?   6.12.2019 19:45
Loppuvuoteen rauhoittuminen alkanut hiljakseen isommilta puuhasteluilta.On jälleen aikaa ja mielenkiintoakin jo jonniverran mallailulle.Joten,tässäpä alku näpertelyä Shevrolet Lumina kilpurin parissa.
hmyalbum.com/photo/FGrK3cGuExip/540.jpg
Viimeisin mallailuhankinta   7.11.2019 19:30
No niin,ny se olis jälleen kaappi täysi malleista,koko 60-60-190,ompi mitä puuhastella kun mieli tekee mallailla.
Mitä työn alla?   29.10.2019 20:41
Keskentekoisia otettu esille ja jotain puuhasteltukin näiden kanssa.Pitäisi alkaa miettimään mitä näistä saisa aikaiseksi,jotain dioa kait.
hmyalbum.com/photo/gPTejiWEX7DG/540.jpg
Mitä työn alla?   19.10.2019 21:44
Tuli kaiveltua esille,viime talvena kesken jääneitä malleja,jsko näille sais jotain jälleen tehtyä.Alkaa hiljalleen olemaan talossa korjaukset tehtyä ja muutkin muuttoon liittyvät hommat paikallansa.Jonniverran talvenalta homaa vielä tontilla ja autojen huoltoa talvikuntoon.Saattais alkaa puuhastelemaan mallienkin parissa.Jotain pientähän tässä syksyn aikana on touhuttukin noiden Hot wheels autojen parissa ja jokunen on vielä jäljellä purettuna.Jospa tässä pääsisi pian rentoutumaan mallien upeassa maailmassa.
Mitä työn alla?   23.9.2019 20:12
Loppukesän aikana ja tässä syksyllä on puuhasteltu joutoaikana Hot wheels 1/64 autoja.Kaikiin on vaihtunut maalaus ,renkaat,jotain sisä väritystä lisätty ja valaisimia ja kromiosia maalattu.Taustalla odotaa vuoroaan vielä jokunen malli.Sopivaa pikku näpräystä nopeaan valmistuvia tässä kiireiden keskellä.Piampa alkaa juokseminen ja muu kiireasiointi rauhoittua,jotta jää jo aikaa muuhunkin ja rauhoittumiseen vaikka malauksen parissa.
hmyalbum.com/photo/AkUx4tU9m7Xd/540.jpg
Viimeisin mallailuhankinta   11.9.2019 19:53
Ei mallia,niitäkin on pian tilauksessa.Uutta työväline hankintaa on tehty.Nyt on stten se uusi kompura Wiltec hankittu,paikallisesta Oulun automaalit liikkeestä,samalla lähti mukaan Badger Air brush model 100 ruisku.Buu huusista noudin hieman aikaisemmin Proxxonin penkkiporakone TBM220:n.Kapine on aivan oikeesti todella hyvä laite pieniin porauksiin ja jyrsintöihin.Myöskin Motonetistä löytyi suonipihtejä ja mukaanhan niitä lähti jokunen.Nyt on ostoksia tullut tehtyä hieman runsaasti malleja myös sitten tulossa vielä,eipä tarvi ostella tällevuotta mitään enää.
Kiitosta vaan hyvistä vastauksista.
Ajatellut itekin hankkia pienen kompuran,äänen,tilan,siirrettävyyden ja jopa sähkönkulutuksen vähentämiseksi.Oikea iso 200 L:n ja 50 L;n säiliöllä löytyy jo.
Tästähän on tarinaa paljon,mutta kuitenkin tiedustelen näin päin jotta.Mikähän on mielestänne paras äänen ja laadun omaava säiliöllinen kompura,puuilon ja bilteman härpäkeet saa unohtaa.Lienekkö jossain TM tai muualla käyttö testejä kyseisiltä laitteilta.