Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

Miksei kynäruisku toimi?   26.7.2017 20:21
Entäs hienosäätöruuvi, onko mitää vaikutusta? Tai jos laitat pelkkää vettä kuppiin ja vedät ja painat liipasinta niin tapahtuuko kuplintaa? Olisko jotain mallaritoveria lähellä joka osaa laittaa ruiskun tuliasemaan?
Miksei kynäruisku toimi?   26.7.2017 18:56
Liipasin taakse säätää neulan liikettä, liipasin alas ilmaa. Jos ilmaa ei tule laisinkaan tarkasta että liipasin painettaessa avaa sen venttiilin siitä liipasimen alta. www.airbrush-fengda.co.uk/upload/images/airbrush-fengda-BD-203-spare-parts.jpg
Dunkirk   23.7.2017 11:44
Enska H kirjoitti:
Oliko jotain romanttista höpinää, jota niin moneen "sota"leffaan tungetaan?
Ei laisinkaan, eikä myöskään perinteiseen jenkki sankari myyttiin lukeutuvia "upotin pistoolilla taistelulaivan" kohtauksia. Se että perinteiset Hollywood kliseet puuttuu, ei automaattisesti tarkoita että leffa on hyvä, eikä myöskään se että kriitikot ovat antaneet hyviä arvioita tee siitä hyvää (joka muuten on turhin ammatti ever). Kuten sanoin, katsokaa itse ja muodostakaa mielipide sen mukaan, jutellaan sitten mikä oli hyvä tai mikä huono.
Dunkirk   23.7.2017 00:51
Dunkirk, leffa jolla olisi voinut olla hyvät puitteet mutta päätyi sitten keskentekoiseksi tekeleeksi joka miltei pakottaa lähtemään kesken leffan pois. Itselle ainakin oli suuri pettymys, traileri lupasi ehkä enemmän, mutta nyt kun on leffan nähnyt niin ne traileri pätkät on ainoat katsomisen arvoiset kohdat… ei tuu mitään spoilereita, käykää ite kattomassa jos kiinnostaa ja kerro ite mitä pidit.
Modelhobbies.co.uk   20.7.2017 11:04
Onhan nuo kotimaan paketitkin olleet viikkoja reissussa joten mitään osoittelematta jos sieltä lähtöpäästä on kuittaus että paketti on matkalla, niin loppu töpingit on sitten kuljetuksessa. Suhteellisesti nopeimmat ovat olleet, Englanti 2pv ja tavara kotiovella, Japani 3pv ja huonoimmat Serbia 6vk, Oulu->Rovaniemi 5vk , Kiina 4vk, mutta arvatkaapas missä oli halvin rahti, oikein se oli Kiina 1,7€
Ilmeisesti siihen on lisätty jotain pientä, mutta ei kauheasti muotit eroa siitä mitä alkuperäinen on.
Ite olen huomannut saman, on kuin siellä olisi kuituja tjsp. eli ilmavirta kuivattaa maalin.
Ketutusketju   12.7.2017 22:30
Postipoika on taas leikkaamassa jonku nurtsia… :(
Mitäpä olet itse ajatellut? Onko mallissa tärkeämpää tuoda rakennetta esille vai photorealismia? Sillä jo se mitä mallista halutaan näyttää tai tuoda esille määrittelee osaltaan sen mitä mallista tuodaan näkyviin. Eduardin mallit sopii aika hyvin siihen että korostetaan rakenteellisia ominaisuuksia hyvällä maalauksella höystettynä, ihan realistinen malli taas on loppujen lopuksi aika tylsä kun erottuvia yksityiskohtia ei hirveästi ole. Molemmilla tavoilla pääsee hienoon lopputulokseen, mutta taiteilijan täytyy itse päättää mitä luomus haluaan muille näyttää.
Modelhobbies.co.uk   11.7.2017 10:24
Näkyy olevan arvostelut laidasta laitaan, hyviä kokemuksia ja huonoja. Tosin huonot kokemukset tekevät sen että ei hirveästi haluta ottaa sitä riskiä että metee vituralleen ostokset. En käsitä tuollaista pelleilyä maksavien asiakkaiden kanssa, ainakaan jos ei tarkoituksena ole lopettaa toimintaa. Toivotaan että tämäkin episodi päättyy onnellisesti.