Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

Kalle Rantanen kirjoitti:
Ryhmishistoriani on huono, mutta lähdetään nyt mukaan kuitenkin. Mallivalinnassa suuruudenhulluus pyrkii yllättämään, mutta todennäköisesti valinta on joku HobbyBossin 1/700 skaalan sukellusvene.
Hyvä Kalle, se oli kuitenkin se kriittinen 20 osallistuja joten ryhmis toteutuu, se valmistuuko mallit onkin eri juttu =)
Marketti Revelliä kehiin, en vielä ihan varmasti tiedä mikä, mutta se mikä sieltä mukaan tarttuu, eli voi laskea mukaan tähänkin minut.
Eipä ole Revell, kisan voittajaksi valikoituu HobbyBoss Wildcat 1/48, joten sillä lähtöö huomenna ryhmis käyntiin.
Joulupuu-keräys   12.12.2017 00:05
Olipa yllätys että Rovaniemellä ei kukaan tai mikään :( >:( :'(
1. Emalimaali, emalilakka, vaha tms väliaine, öljypesu, lakka
2. Akryylimaali, akryylilakka, öljypesu, lakka

Tuossa lyhyt oppimäärä, ainakin itsellä toiminut ihan hyvin. Törmäsin samaan ongelmaan kun ennen maalailin pelkästään Revell, Humbrol ja Xtracolor maaleilla, eka öljypesu oli samalla maalinpoisto operaatio.
Mukana ollaan, Italeri A-36 1/48.
Kalle Rantanen kirjoitti:
Nythän Stockan Hamleys on vaihtunut XS Leluihin ja tilanne siinä mielessä parantunut pykälän, että valikoimassa on muutamia pienoismallejakin. Tietenkin pelkästään Revelliä ja vain SnapTite-malleja sekä lahjapakkauksia eikä hintatasokaan vaikuttanut erityisen ystävälliseltä. Mutta hyvä silti, että keskustassa on edes joku suuren yleisön liike, josta saa pienoismalleja.
No näin maalaisen mielestä ei mitää järkeä mennä Suckmanin liikkeeseen haeskelemaan pienoismalleja kun HobbyPoint on siinä kivenheiton päässä ja Nikkari vähä pidemmällä :)
Uutuuksia maailmalta   27.10.2017 20:21
Kyllä nää on ihan, peukalo-etusormi otteella avautuneet vaikka ravistankin maalin purkissa, mutta tosipuheella sellainen cocktail sekoitin tyyppinen on ihan hyvä ja ei ole se maali siellä kierteessä.
Uusi Tuntematon sotilas   25.10.2017 19:11
Mulla on vaarin kypärä tallessa, ei ole "saksalaismalli" vaan joku muu.
Uutuuksia maailmalta   22.10.2017 20:19
Alan kohta käyttämään pelkkää Humbrollia… kohta pitää olla vastaavuus värit miljoonalle eri valmistajalle, riippuen millä maalilla mallin valmistaja on ajatellut mallin maalauksen tapahtuvan juu ei standardia kehiin rakkaat valmistajat.