Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

Mukana ollaan, Italeri A-36 1/48.
Kalle Rantanen kirjoitti:
Nythän Stockan Hamleys on vaihtunut XS Leluihin ja tilanne siinä mielessä parantunut pykälän, että valikoimassa on muutamia pienoismallejakin. Tietenkin pelkästään Revelliä ja vain SnapTite-malleja sekä lahjapakkauksia eikä hintatasokaan vaikuttanut erityisen ystävälliseltä. Mutta hyvä silti, että keskustassa on edes joku suuren yleisön liike, josta saa pienoismalleja.
No näin maalaisen mielestä ei mitää järkeä mennä Suckmanin liikkeeseen haeskelemaan pienoismalleja kun HobbyPoint on siinä kivenheiton päässä ja Nikkari vähä pidemmällä :)
Uutuuksia maailmalta   27.10.2017 20:21
Kyllä nää on ihan, peukalo-etusormi otteella avautuneet vaikka ravistankin maalin purkissa, mutta tosipuheella sellainen cocktail sekoitin tyyppinen on ihan hyvä ja ei ole se maali siellä kierteessä.
Uusi Tuntematon sotilas   25.10.2017 19:11
Mulla on vaarin kypärä tallessa, ei ole "saksalaismalli" vaan joku muu.
Uutuuksia maailmalta   22.10.2017 20:19
Alan kohta käyttämään pelkkää Humbrollia… kohta pitää olla vastaavuus värit miljoonalle eri valmistajalle, riippuen millä maalilla mallin valmistaja on ajatellut mallin maalauksen tapahtuvan juu ei standardia kehiin rakkaat valmistajat.
Kotimaiset harrastelehdet   22.10.2017 11:22
Itsellä on tullut aikoinaan seurattua tuota Pienoismalli lehteä, tosin itselle en saanut tilattua, mutta irtonumeroita vaihtelevasti sekä silloin kun kirjastossa oli tätä lehteä saatavilla olin melko ahkera lukija, tilattua sitä ei tullut siksi että RC sisältö ei kauheesti kiinnostanu, mutta siinä oli ihan kivasti mulle sopivia pienoismalli juttuja ja itselle Model Expo numerot oli jokin kohokohta. Jossain vaiheessa havaitsin että lehti loppui kirjastosta ja myös kaupan hyllyltä katosi joten jäi sitten ne vähätkin hommaamatta. Toimiva E-printti olis ollu tervetullut.
Viimeisin mallailuhankinta   5.10.2017 08:48
Eilen sitten poikkesin Tieto Nikkarissa, eksyin vahingossa kellariin enkä osannut tyhjin käsin pois sieltä… ihmettelen yhä että miten niin voikin käydä?
Viimeisin mallailuhankinta   18.9.2017 22:45
Ja Devoitine ja P-400 ja Do17 ja SM, eli n. 5kk hommia lisää vaikka pari vuotta on varastossa.
3 vuotta olen Aircon kompuralla maalannut, käytännössä käy aina maalatessa kun ei ole säiliötä maksaa alle 50 joten halpa kuin mikä, laatu vähän sitä sun tätä ja kehittää myös vettä järjestelmään. siskolla on semmonen iwatan jatkuvatoiminen jossa ruiskutuspaine säädetään ohivirtaavaa ilmaa säätämällä, on kyllä hieno ja hyvä peli,mutta turhan äänekäs ja kallis harrastustoimintaan.