Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

Parasta on tieten se että ne jokka hamstraili WnW sarjoja odottamaan hinnannousua joutuu hieman pettymään, nythän hinnat on olleet n.115% ja enemmänkin.
Pienoismalli striimi   11.10.2020 20:50
Eipä ole tullut, tosin session kesto voi olla päivässä ihan muutama minuutti tai sitte tunteja =D Suloisin anti varmaa tämmösellä vanhemman polven edustajalla on se kiroilu ja pyllistely kameran eessä ku hakee jotain lattialta kun on sen vähän aikaisemmin sinne pudottanut.
Tamiyan akryylit   10.10.2020 11:41
Milläs ohennat maalin? Sekoitat hyvin maalin? Kokeileppas ylempiin kerroksiin pelkkää vettä ohenteeksi.
Fotoetsien käyttö   13.9.2020 18:18
Timanttiviila on ihan ok kapistus jos jää putsattavaa etsi osiin.
Trumpan Mig 21 1/48 <- Tolla mukaan, tosin kaikki viimeaikaiset rymikset on menny omalta osalta mönkhään niin että jospa nyt mentäsi maaliin.
Itsellä ei ole kokemusta lainkaan näistä 24 skaalan koneista ja 32 skaalankin voi laskea yhden käden sormilla. Se mitä olen tarkastellut niin vanhat Airfixit ovat hirmu nostalgisia ja karmeita, uudemmat tuntuu olevan ihan OK, Trumpeter 32 skaalasta on kokemusta ja en hirveesti tykänny, tosin 24 voi yllättää kivasti. Itse lähtisin tutkailemaan aihetta siltä kantilta että kuinka paljon AM tuotteita on tehty malleille a.) kertoo että mallilla on kysyntää. b.) niin paljon että sille kannattaa tehdä resiini yms. osia tai c.) malli on niin huono että sitä pitää parantaa AM osilla. Itse käyn säännöllisesti pällistelemässä täällä www.largescaleplanes.com
Ylilyöntejä ihan joka paikassa, sukupuolisuus on suuressa murroksessa, sukupuoliakaan ei yllätys, yllätys ole miessukupuoli tai naissukupuoli, vaan sekin on kokemukseseen perustuva. Tosin näistä koettaviin asioihin ei kuulu ikä, koska muuten pedofilia menettää merkityksensä. Itse kuulun siihen ikäluokkaan joka on puhunut miehistä, naisista, neekereistä, manneista jne. jne. ilman mitää sellaista tarkoitusta että sillä loukataan ketään. Ihan samoin voisin loukkaantua jonkun määritellessä minut natsiksi, tai rasistiksi tai CIS sukupuoliseksi. Itse määrittelen itseni mieheksi joka on ihonväriltään vaalea, tykkää naisista ja viinasta, muttei henkilöistä ;D
Jos ne osat ei kohtuudella kohtaa ja kovan kittaamisen ja hionnan tulos ei miellytä niin lämmityskattila hoitaa mieliharmin pois silmistä. Mulla ei ole nykyisin kuin 1 malli keskeneräisenä, oli pakko ottaa itseä niskasta kiinni kun keskeneräisiä alkoi putkahtelemaan mistä milloinkin ja joku ihan pieni ja typerä vastoinkäyminen saattoi sysätä mallin laatikon perille, ihan vain siksi että sai aloittaa uuden. En myöskään harrasta vuorikiipeilyä, pitkiä vaelluksia, enkä SM:ää… kipu ja tuska ei tuo endorfiini ryöppyä, lähinnä vaan vituttaa, joten mallailussakin valintani on lämmin leppeä kesäpäivä ja iso lasi kylmää persikka jääteetä =)
Ketutusketju   8.9.2019 21:05
Jaha, se oli vaihteeksi lasaretissä käynti, tällä kertaa ruusu… eipä ole ennen ollu. Miksiköhän kaikki vaivat iskee tuohon oikeaan kinttuun, millo kihti runtelee tai vanhat vammat vihloo, duunikaveritki puhuttelee välillä "ontuvaksi Eeriksoniksi", nyt on mukavan pehmeä olo kun keskiviikosta tähän päivään on kuumeillut ja kärsinyt v-mäisen kovasta päänsärystä, verenpainekkin oli kuulemma huolestuttavalla tasolla 90/50 on kuulemma liian alhainen, no kyllä se siitä, iltapalaksi meetwursti leivät paksun kaakaon kera, joku leffa ja ZZzzzzzzzzzz!
Mitä työn alla?   29.8.2019 18:13
SH:n Curtiss, jaa-a saas nähä tuleeko tästä mitään, on ollut masokismia viimeaikoina, ensin ICM I-16 josta muunnos sarjalla Type5, sitten SH Fokker D21 josta FR-80, välipalana Hasegawan G-6 josta piti ensin tulla Suomi kone, mutta kun siirtokuvat ei taipuneet siihen että olis alkupään G-6 saanut tehtyä, niin tuli siitä OOB, sinällään tuo oli ihan hyvä sarja, mutta ikä näkyy jo näissäkin ja tilalle tuli hankittua Martilta Edun G-6 jossa onkin sitten Erla+puuperä ja se tuleekin sitten CU-502 jälkeen työn alle.