Pienoismallit.net

Petri Kokkonen

Ferrari SF15T: Pohjamaalia… 11.10.2015 14:38 Rakennusblogi
Petri Hiltunen kirjoitti:
Napakalta näyttää :)
Vaikka harmaa pohjamaali korostaakin noita paneelirajoja, niin hieman ylikorostetut ne silti vielä Tameoissa ovat. Olen asiasta kerran Tameolle kitissytkin jo. Saas nähdä muuttuuko suunta joskus tulevissa malleissa :)
Tattista kaima.
Tässä mallissa oli omasta mielestäni todella hennot paneelirajat mitä syvensin aika rankalla kädellä, muuten olisivat aika tukossa lakkausvaiheessa.
Ferrari SF15T: Pohjamaalia… 25.9.2015 21:35 Rakennusblogi
Kiitos Häpä!
Ei tuo harmaaksi tule jäämään ennen punaisen maalaamista, ei pelkoa.
Harmaata käytän koska sillä näen virheet paremmin kuin valkoisella.
Red Bull RB6 9.9.2015 21:04 Malli
Ooh, uusi malli PM.netissä ja vielä moderni F1 auto! Kyllä nyt kelpaa. ;)
Todella hienoa työtä jälleen kerran, kaikin puolin siististi rakennettu. Varsinkin etusiipien monimutkaiset dekaalit olet saanut hienosti laitettua. Jottei mene täysin ylistämiseksi, nokassa ei kuulu olla saumaa vai saako tuo dekaalin ja keltaisen värin eroavaisuus näyttämään että siinä on sauma? Vai maalasitko osan erikseen ja liitit myöhemmin kiinni? Sama mikä myös omassa rakentamassani "Red Bullissa" pistää silmään on tuo pohajelvyn ruutulippu kuvio. Hopea vaan on liian kirkas, mutta se ei taas ole rakentajan syy.
Sauber C31 17.3.2015 21:46 Malli
Todella nätti Sauber! Hienoa nähdä moderneita formuloita täällä, kuten itsekkin totesit ei niitä täällä liiaaksi näy. Dekaali ongelmistasi huolimatta en valittamista löydä, siististi laitettu ja maalipintakin näyttää hyvältä.
Scuderia Toro Rosso STR5 11.3.2015 21:29 Malli
Nöyrä kiitos, Niko ja Marko!
Niko: Moni on sanonut samaa noista dekaaleista että kärsivällisyys/kiinnostus riitä, mikä omasta mielestäni on aika erikoista. Itse kun ajattelen "mitä enemmän dekaaleita, sen parempi". :)

Marko: en muuten huomannutkaan että takasiipi jäi vinoon, tuo on onneksi helppo korjata kun siipeä ei ole liimattu kiinni. Kiinnitys on hoidettu metallitapilla ja Tamiyan "polycap" kumi puslilla.
Scuderia Toro Rosso STR5 4.3.2015 21:36 Malli
Kiitoksia Jyrki ja Petri. Hienoa että porukka tykkää!
Jyrki: itse asiassa katteiden punaiset ja kultaiset osat ovat dekaaleita. Jos nuo olisi pitänyt itse teipata olisi koko homma jäänyt tekemättä.
Kuva dekaaleista

Olet oikeassa tuon ruutulippukuvion kanssa, se on liian kirkas mutta se menee täysin laiskuuden piikkiin.
Kaikki hiilikuidut ovat valmiilta arkilta. joten kaikki 120+ dekaalia olisi pitänyt tummentaa, seuraavalla kerralla sitten. :)

Takasiipi on tosiaan paloista rakennettu, kaksi ylintä siipeä ovat valkometallia jotka tulivat muutossarjan mukana. Omasta mielestäni tarkistin useampaan kertaan että osat istuvat mutta kasaus vaiheessa eivät istuneetkaan joten on ihme että takasiipi pysyy kasassa.
McLaren MP4/6 26.1.2015 19:02 Malli
Onnittelut, ansaitusti viikon malli! Todella upeaa työtä kaikilla osa-alueilla.
Honda Monkey 6.10.2014 00:35 Malli
Hitto miten hieno Manki! Ihan tulee lapsuus mieleen kun broidin mankilla tuli ajeltua mökillä.
Malli varmasti kuvaa uuden karheaa mopoa? Koska omat muistikuvat ovat öljyntahrimasta moottorista, ruostuneesta pakoputkesta ja revenneestä penkistä olisi pieni likaaminen elävöittänyt menopeliä. Silti todella mahtavaa jälkeä.
Pahoittelut tähdistä, oli tarkoitus antaa 4 tähteä, mutta jälleen kerran Padilla napsuttelu tuotti kolmepuoli.
Pitääkin Turus pällistellä tarkemmin! :)
Yamaha YZR-M1 2011 #1 1.10.2014 20:23 Malli
Kiitos Niko ja Make. :) juuri tuollaisia maskeja tarkoitin.
Yamaha YZR-M1 2011 #1 25.9.2014 20:43 Malli
Niko: ainakin uusimmissa Tamiyan F1 malleissa tulee tuollaiset maalausmaskit etsi osana, aftermarket tavaranakin on näkynyt. Tyhmä kysymys kun en ole automiehiä mutta onko noi 1:1 rengastekstit maalattu renkaiden kylkiin, vai painettu?