Pienoismallit.net

Jesse Rasku

Yukikaze 11.8.2015 17:30 Malli
Onko tuo kolikko joku noin kaffilautasen kokoinen suurennos? Kun eihän tommoosta voi ihmiskäsin rakentaa jos on luonnollisen kokoinen hilu kyseessä :D

Edit: yritys oli kova antaa neljä tähteä, mutta kosketusnäyttö on ilkeällä päällä ja suostui antamaan vain 3,5…
mallarin puhelinsovellukset 27.1.2015 10:32 Artikkeli
iPhonelle ja iPadille on ilmestynyt uusi mallailuaiheinen sovellus, Monzo. Kyseessä ei ole millään tavalla tarpeellinen tai hyödyllinen sovellus, mutta sopii ajantappoon silloin kun mallailupöytä on jossain kaukana. Kyseessä on siis peli, jossa rakennetaan pienoismalleja, valmiin mallin voi sitten maalata haluamiinsa väreihin ja kuorruttaa vaikka tarroilla.
BMW R80 G/S 1000cc Paris-Dagar… 31.12.2014 21:28 Malli
Onhan se hemmetin komia. Säistämistä olisin itsekkin tälläiseen kaivannut, mutta toisaalta, olihan nämäkin joskus uusia ja puhtaita, tai ainakin kisojen välissä pestyjä :)

Olen koittanut epätoivoisesti metsästää tälläistä omiinkin kokoelmiin, mutta harvoin on myynnissä ja hinnat karkaa helposti liian korkealle. Oliko sarja millainen rakennettava, sopiiko osat toisiinsa, oliko paljon siistittävää jne.. :)
Scania R 620 "Ice… 27.9.2014 10:57 Malli
On se komia, pitkään piti kattoa ennenku usko malliksi eikä oikiaksi, ja tuo tausta ei ainakaan helpottanu ;)

Todella hienoa työtä, ainoa mikä pistää vähän silmään niin nuo etuvalot näyttää jotenkin epäaidoilta (saattaa johtua siitäkin että kattelen puhelimen näytöltä kuvia) ja nuo vanteet tosiaan vois kaivata vähän lisää syvyyttä :)

Ja sitten se tärkein asia, LISÄÄ KUVIA!!!
A is for Victory! 16.9.2014 13:24 Malli
Vaikken figuista tai lentokoneista mitään ymmärräkkään, niin aivan mielettömän hieno malli :) koneen vauriot on todella aidon näköisiä, pari automallia on tullut saatettua kelvottomaan raatokuntoon lommoja ja muita tuhoja harjoitellessa, ei ole helppoa ei.
Sony Streamliner 11.9.2014 21:10 Malli
FCMA:n puolella oli vielä sellainen pikku lisäinfo, että nuo kukat on maalattu käsin…
Aivan käsittämättömän upea malli, ei taida seuraavasta viikon mallista olla epäilystäkään :)
Peterbilt 377 Light Custom 7.8.2014 21:28 Malli
Ookkei, eli nyt olisi pitäny valo-kritiikki lähettää suoraan petteribiltin tehtaan suunnitteluosastolle :)
Peterbilt 377 Light Custom 7.8.2014 20:13 Malli
Juu, mutta toi valojen sijoitus on vähän outo. Jos molemmilla reunoilla olisi 2 valoa, niin näyttäis järkevältä. Nyt tuo näyttää siltä kuin siinä kuuluis olla 5 valoa, mutta toinen vasemmalta on tippunut matkan varrelle ;)
Peterbilt 377 Light Custom 7.8.2014 19:18 Malli
Perussiisti malli, vaikka kaikkien osien linjaukset eivät ihan suoraan olekkaan osuneet (vai vääristääkö kuvakulma?). Maalaukset näyttävät olevan mallin parhaiten onnistunut osa, ainakaan puhelimen näytöltä en löydä yhtäkään maalausvirhettä. Pakoputket on aika muovisen näköiset, samoin kuin tuo korinvärinen vetopöytä. Ja mikäs ilmanputsarikotelon on vienyt mukanaan, ja nuo takavalot, miksi toisella puolela on 3 ja toisella vain 1?
Scania R620 3.8.2014 17:55 Malli
Hienon näköinen kaania, mukava nähdä näitäkin käytönjäljillä eikä pelkästään power truck show-kiillotettuna. Mutta voin kyllä allekirjoittaa Mikan kommentin tuosta lian sijoituksesta, ei vaan jotenkin näytä luontevalta. Itse olen päässyt katselemaan rapaisten rekkojen kylkiä ja pohjia ihan kiitettävissä määrin lähietäisyydeltä, mutta olen silti koonnut omaan referenssi-kirjastoon paljon itseotettuja kuvia lian kertymisestä eri paikkoihin, helpottaa kummasti mallin likaamista pöydän ääressä kun saa kuvista katsoa mihin se törky roiskuu ;)

Unkarin raja-aseman ympärillä on näköjään mukavan vehreää maalaisidylliä :D