Pienoismallit.net

Late

Kun rautakanki, kirves, lapio ja moottorisaha alkavat tuntua raskailta ja niskaan sataa räntää, on mukava mennä sisälle tekemään ihan samaa vähän pienemmässä mittakaavassa.
Saksalaiset veturit   17.10.2009 14:01
Mistä niitä tietoja sotasaalisvetureista löytyy? Onko netissä missään?
Talot kiinni dioraamaan   8.8.2009 17:45
Pari palaa kaksipuolista teippiä, jolloin sijoitteluakin voi kokeilla - ja sitten enemmän teippiä ja painelu lopulliselle paikalleen. Ja helppo vielä sittenkin irroittaa.
Mallin purku   10.6.2009 18:25
Esitin kysymykseni kyllä aivan tosissani. Neuvot "pudota lattialle", "räjähdettä mallin sisälle" tulivat liian myöhään. (Mihin kirves unohtui?) Omat styreenilevyt irtosivat toisistaan kolmen päivän fairy-kylvyn jälkeen, kun varovasti työnsin partakoneenterää liimausrakoon.
Mallin purku   8.6.2009 17:19
Onko kenelläkään kokemusta kerrottavana siitä, miten eri-keeperillä liimatut osat saa irti toisistaan. Tilanne nyt se, että liimasin kaksi levynpalaa päällekkäin saadakseni ne viilatuksi samanmuotoisiksi ja nyt eivät irtoa ainakaan ehjänä. Vuorokauden mäntysuopakylpy ei auta yhtään. Valmistajan sivut eivät kerro mistään liuottimesta tai muusta tempusta.
Mistä parempi LA-5:n moottori?   22.3.2009 18:45
Antille -ja muillekin tiedoksi. Pistin mailia Kuivalaiselle ja varasin moottorin - ja sain vastauksen kolmessa minuutissa! Taas kauan eläköön tämä palsta!
Mistä parempi LA-5:n moottori?   21.3.2009 19:42
Sain ensimmäisen vastauksen 15 minuutissa, ja perään vielä lisää. Kauan eläköön tämä palsta!
Mistä parempi LA-5:n moottori?   21.3.2009 16:13
Piti vaan ruveta rakentamaan Zvezdan LA-5-konetta. Laatikossa ihan asiallisen näköistä kamaa, mutta moottori aivan kauhea klimppi. Kun tietokonehommat ja Googlettaminen eivät ole vahvimpia puoliani, heittäydyn kaikella uhalla ihan tyhmäksi ja kysyn: Antaisiko joku hyviä neuvoja ja/tai osoitteita mistä löytyisi 1:48-kokoon tarkka ja siisti LA-5:n moottori?
Morane-pilotti työn alla.   13.3.2009 17:17
Onko missään kuvia takana olevasta kuorma-autosta?
Rakentaminen! Mutta kun uhkaa mennä niin fanaattiseksi, että ei edes rakennussarja meinaa riittää. Senhän voi ostaa kuka tahansa ja rakentaa hyvin tai vähemmän hyvin, ja yksilöllisyys tulee esiin melkein vain maalauksessa. Suurimman osan rakentamisesta on kuitenkin tehnyt Tamiya, Hasegawa jne. Tarttis aina rakentaa jotain, mitä kellään muulla ei ole. Lyhyemmin sanottuna scratch, scratch, scratch.