Pienoismallit.net

Herkko Tarvainen

Ketutusketju   25.4.2013 15:48
Johan se postimies toi Revellin Colonial Viper MK.2:n jota oonki jo hetken ootellu. Ahhh mikä pettymys olikaan kun laatikon sain auki. Aivan p****a valua. Osat ei todellakaan sovi toisiinsa. Hirveitä rakoja jää palikoiden väliin ja jotkut osat hieman kieroja. Jos tästä haluaa hyvän tai edes välttävän mallin niin kittiä kuluu kilokaupalla varmaan. Saas nähdä jaksaako edes vaivautua vai meneekös roskiin suoraan. Nyt ketuttaa ja paljon… Noh ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. :) Pitänee kait kummiskin kokeilla saakos tuosta mitään aikaan. Sillähän ne taidot parantuvat. Harmittanee silti, koska sain sarjan laadusta aivan erillaisen kuvan, kun tuolla ulkomaalaisilla foorumeilla noita rakennus blogeja lueskeli. Taitaa olla sitten niin että Moebiuksen, joka on siis sarjan alkuperäinen valmistaja, valut ovat olleet revelliä parempaa laatua.
Uskomaton pienoismalli   9.4.2013 15:24
Mika Haalahti kirjoitti:
Nyt kyllä tipahti leuka lattiaan ja meni suoraan alakertaan. Aivan uskomattoman upeaa jälkeä.
Teemu Rekola kirjoitti:
elikkä titääkö kukaan myydäänkö suomessa jenkkien lentokonetukialuksen toisen ms aikaisia lentokoneita kokoon 1:350?
Tietää. (Kannattaa muotoilla kysymys pikkuisen paremmin.)
Teemu Rekola kirjoitti:
Olen katsellut useasta suomalaisesta nettikaupasta amerikkalaisia ww2 lentotukialuksen koneita mutta mistään en ole niitä löytänyt. Voisiko joku ystävällisesti auttaa minua, että mistä liikkeestä kannattaisi kysellä kyseisiä lentokoneita? Tietääkseni Trumpeter ainakin tekee kyseisen skaalan koneita. Onkohan muilla valmistajilla kyseisiä lekoja myynnissä?
Kuivalaisella muistaakseni ainakin joskus on ollut Trumpeterin 1:350 koneita myynnissä. Voipi olla että muistan nyt väärin mutta kannattaa laittaa spostia ja kysellä. Tällä hetkellä ei nettisivujen mukaan löydy mutta sivut ovat juuri uudistuneet niin ei varmaankaan kaikkia tavaroita ole kerkinyt nettiin laittamaan. Trumppaa kyllä löytyy muuten niin uskoisin että Martti tilaa tarvittavat tavarat jos hyllystä ei niitä löydy.

-Herkko
Uskomaton pienoismalli   28.3.2013 00:32
Tämä! Kuvat puhukoon puolestaan.
A: Palauteketju kaupoista?   28.3.2013 00:01
Suosittelisin itse että ennen rikosilmoituksen tekoa ilmoittaa kyseiselle ihmiselle, että jos hän ei palauta rahoja tai laita kauppatavaraa tulemaan, niin tekee hänestä rikosilmoituksen. Itsellä auttoi rikosilmoituksen tekemisestä ilmoittaminen ja sain "huijarilta" rahat aikas nopeaan tilille.

-Herkko
Kehityskeskustelu: Keskustelut   27.3.2013 14:55
Jaakko Pihlaja kirjoitti:
Nyt Raimo haluaisin hivenen tälle väitteelle perusteluita. Moderaattoritko poistavat tietoa?
Vai tuskaa?
Viimeisin mallailuhankinta   26.3.2013 12:36
Starship modeler storesta. Ei muuta tietoa kuin se mitä olen joiltain foorumeilta lukenut tai kuvia nähnyt. Ilmeisesti ovat ihan hyvää laatua nuo etsit. Valosetti on kyllä kallis ja olisi varmasti halvemmallakin päässyt jos jostain elektroniikka kaupasta olisi ostanut tavarat mutta ei ole riittävästi tietoa/taitoa kyseisestä asiasta itsellä jotta tähän olisin ryhtynyt.
Viimeisin mallailuhankinta   26.3.2013 11:00
Puraisi mallauskärpänen taas parin vuoden tauon jälkeen ja tuli tilattua moebiuksen 1/32 Colonial Viper Mk II, ParaGrafix:in etsit ja Madman Lighting:in valot. Etsit ja valot postissa tulossa mutta itse malli jäi jälkitoimitukseen ja eivät osanneet sanoa että koska saavat lisää tavaraa hyllyyn. :( No onneksi on tuo Enterprisen ikuisuusprojekti jota voi sillä aikaa tehdä.
P-47 kasausohjeet!!   25.3.2013 14:05
Onkos nämä nyt niitä "koottavia"? :)
Kehityskeskustelu: Keskustelut   13.9.2011 22:53
Jostain syystä nuo uusien viestien oranssit pallukat ei näy foorumin etusivulla olleskaan. Aihealueissa taas näkyy normaalisti. Selain FF ja uusin päivitys. Eilen toimi moitteettomasti. Onkohan vika selaimessa, asetuksissa vai missä lie. En itse ainakaan vikaa löytänyt.

-Herkko