Pienoismallit.net

virta tapio

Taitaa olla Turus huonot kaupat ei ole micro solia nois paikois missä kävin tänään. (kumpikaan ei ollut marketti)
Kävin ostamassa tuon apukäsi hommelin. Vielä pitäs saada sitä micro solia. Ei ollut siinä muovitavara kaupassa missä kävin tänään. Varmaan jossain askarteluliikkeessä olisi?
Heh selvä ensi kerralla pistän pisteet ja isotkirjaimet. Emalimaaleja käytän, niitä revelin… täytyy käydä ostamassa, sitten jotain liuotinta. Mistähän sellase apukäsi mallirin saa? :) sellanen tarttis varmaan hankkia vielä
tämä aine millä saa decalit/kuvat irti micro sol vissiin? mistä sellasta saa ostettuu samasta paikasta mistä yleensäkkin pienoismallit saa?

sitten se apukäsi teline sellanen pieni saako sellasen kanssa ostettua tavallisesta muovitukku/pienoismalli kaupasta?vaiko jostakin rautakaupasta?

onko siinä nyt jotai keinoa helpottaa tarrojen paikalleen jäämistä onko ihmiset yleensä hionu niitä tai pistänyt pohja maalia vaiko suoraan vaan paikalleen?

noihin pensseleihin tuppaa jäämään tuota maalia vaikka pesen lavuaarin alla. Tärpätillä vai millä niitä vois puhdistaa kunnolla?
Mitä työn alla?   12.6.2012 21:45
marko druggen 737-200 british airways

marko druggenin biritish airways 737-200

jees kopsasin marko drugge:nilta ton kuvan kun oma digikamera on nyt jossain enkä jaksanu viritellä eli sama malli joka ei ole vielä valmiina. Minulla olisi kysymys… onko mitään maalia mikä heijjaistais? onko harmaa kirkas tai… läpinäkyvä tai kirkas vaalea tai joku millä sais valon kimpoilemaan? ajattelin jos tekis matkustamoon valot.

Tekisin samaan malliin kun marko druggen on tehnyt omassa mallissaan…
saattaappi olla liian vaikeata mutta katellaan… eli jos teen niin että

1)poraan joka ikkunan pienellä poralla läpi molemmilta puolin
2)hankin ledei ja patterikotelon
3) tai sitten teen sellasen tasanteen tuonne sisälle jossa on reikiä. reistä puojotan jokaisesta ledit läpi. vähän niiku matkustaja penkkien tilalla olisi ledi lamppu*1

myös tälläinen vammanen ratkasu kävi mielessä että jos tekisin sellase pienen reiän tuohon koneeseen pohjaan sitten laittaisi… rautalanka sarja kytkennän ledeistä ja tunkisin sen tuonne matkustamoon vaikka pelkkiä valkosia ledei ja sitten se patteri hommeli johonki pöydälle.
myöhemmin kyseisen reiän voi peittää jalustalla tai jollain muulla nerokkaalla keksinöllä koska sehän jää joka tapauksessa pohjaan ei kukaan sinne katso =) hmm… saatoin sanoa asiani sekavasti…

ehkä liian vaikea toteuttaa mutta jos ostaisi toisen samanlaisen tai sitten yrittäisi purkaa varovasti tuon nykyisen… olen vasta liimannut ohjaamon EI SOPIVAN ikkunan + rungot toisiinsa + siivet toisiinsa… joten… olen ehkä kohdassa 3 menossa.

mutta koska toi malli on valkonen niin… tosiaan jos maalais sisältä jollain sopivalla… marko oli maalannut mustalla mutta olisko liian peelo idea tunkee vaikka folioo vähän tuonne matkustamoon kimpoaako valo silloin aivan vääriin suuntiin ja paikkoihin?

nooh… ehkä teen tämän valmiiksi tavallisena ja sitten seuraavaan keksin jotain tai ostan samanlaisen tälläsen ja muokkaan…

muuten millä saisin painoa nokkaan? 4g luki siel ohjeissa mutta en keksi muuta kun kiviä työntää sinne ja niitä on tässä vaiheessa enää vaikea työntää ku liimasin ne runko kappaleet ja HUONON ohjaamoikkunan jo yhteen mutta ohjaamon ikkunasta vois jotai yrittää työntää… lyijiä vissiin pitäs pistää?
O: Fiat :)   12.6.2012 10:19
juu … ei vaan ole uno :a pelkkii puntoi ja 500 ja 125 mallei
O: Fiat :)   11.6.2012 22:14
FIAT YYNÖ

34e :P saakoha mistään enää halvelmalla? tossakin oli jo 80e eroa.
oho niinpä onkin se ei meinannu millään mennä tohon nykiseen paikkaan ja nyt se on vielä väärinpäin.

joo o… nooh se siirtokuva hajosi ja arvelinki sen olevan vääräs paikas.

en vaan ihan ymmärtänyt tuossa ohjeissa kohdassa 1 ja 3 että mitä decaaleja niissä kohdissa voi laitta yritin kyllä katsoa ohjeista…

mutta jos olet kerran tehnyt tuon niin ehkä voit autta :D? 36,65,46 nuo numerot? siellähän neohjeissa lukee kohdassa 30-32
no hyvä tuntuu vaan oudolta että jäis tuollasia reikiä. mutta siihen tulee ne… mitkä ne on nimeltään… ööö… jalat? mutta kummalta tuntuu myös että nuo penkin aluset ja muuta osat menee tasaselle pinnalle, eli mun tarttis joko tehdä reiät tai hioa joka osa… en rupea tekemään kumpakaan joten paska tästäkin taitaa tulla :( tosin eihän se ohjaamon penkit ja muut näy paljoa ulos päin.
Juho Jaakkonen kirjoitti:
Ovat vielä myynnissä. Jos jotain halajat, toimi heti!
öööh… toi airbus siinä oli decalit ja…öh laatikko?