Pienoismallit.net

M. Pajulahti

Tällainen laivamallari voisi ilmoittautua mukaan tähän juttuun ;)

Ei, en aio saada mitään laivaa tuossa ajassa valmiiksi, mutta voisin sen sijaan yrittää väkertää Model Shipwaysin laivatykin skaalassa 1:24.
Minä en näe kuvassa mitään rakoa? Tuo kylkiosa siis on tarkoitus laittaa siihen alaosastaan paikoilleen noilla kiinnikkeillä rungon sisään, keulapäästä kohdalleen, peräosa jos menee ylipitkäksi niin sieltä voi lyhentää tarvittaessa, mutta yläreunan on tarkoitus nousta kannen yläpuolelle ja nuo matalat kohdat jää kannen tasolle koska niissä kohtaa on pelastusveneitä, muualta aita nousee yli ja kansien reunojen suoruudellakaan ei ole merkitystä koska ne jää sinne alapuolelle. Kuvan perusteella asettelet kylkiosaa liian alas.
Hei, olen "uusi" tässä....   3.2.2015 22:34
Jos uuden samanlaisen saa parillakympillä, mikä estää kokeilemasta kasata? Teet vain huolella, niin kyllä siitä tarpeeksi hyvä tulee. Ja jos oikein pahasti menee pieleen, niin ebaystähän saa halvalla uuden. Ei ne Cutty Sarkin mallit ihan heti maailmasta lopu. Tärkeintä on asettaa omaan päähänsä ajatus, että ekan mallin ei tarvitse olla täydellinen.
Pienoismallit tulitikuista?   1.1.2015 14:53
Laitapa googleen matchitecture. Valmiita rakennussarjoja löytyy vaikka kuinka. Niillä lienee helpoin päästä alkuun. :)
Mitä työn alla?   13.6.2014 23:33
olli henttonen kirjoitti:
Ilman muuta, ainakin PuuhaPajalaiset haluaa seurailla muiden laivamalli rakentelua, kun oma on jäissä muiden kiireiden ja puuhastelujen alla
On mullakin työkiireitä, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennan eteenpäin. Tuli nyt tuo rakennusblogi sitten perustettua. Sen verran suuri ja pitkä projekti tulossa. :)
Mitä työn alla?   11.6.2014 13:38
www.pienoismallit.net/media/kuvat/11/47/49/114749.jpg

Pientä ja hidasta edistystä rakennusprojektiin. Keulan sisätukirakenteet parhaillaan työn alla…

Olisiko joku halunnut rakennusblogia? :)
Jaa unelmasi Revellin kanssa   10.3.2014 19:14
Huomatkaa, että siellä on myös kysely Kuinka paljon maksaisit tästä ja Missä skaalassa haluaisit tämän ostaa. Avautuu kun avaa ehdotettuja malleja.

Sivusto toimii myös paremmin sisään kirjautuneena.
Avoin kysymys Ranskan maalle!   8.3.2014 00:08
Olisihan se mukava nähdä. Ja kuviakin laatikkokokoelmasta. Ei ole kaupoissakaan noin suurta kokoelmaa kuin sinulla.
Jaa unelmasi Revellin kanssa   7.3.2014 22:59
Ei mun ainakaan tartte odotella muutamaa sekuntia, sen kun vaan kelaa sivun alas niin uutta matskua päivittyy sitä mukaa kun selaa hiiren rullalla. Kieltämättä vähän huonosti toteutettu sivu on, mutta loistavaa että ottavat toiveita tällä tavalla vastaan!
Avoin kysymys Ranskan maalle!   7.3.2014 22:58
Olisipa mukava nähdä kuvia siitä 10 000 keräilymallin kokoelmasta! Saisiko sellaisia kuvia edes nähdä? Itseäni kiinnostaisi etenkin mitä laivoja on varastoon kertynyt. :)