Pienoismallit.net

E-P Sinkkonen

Mitä työn alla?   23.1.2020 20:05
Olin turhan optimistinen Fortressin valmistumisen suhteen, paneelirajoissa menee yllättävä kauan. No, eiköhän se tammikuun loppuun mennessä valmistu…

E-P
Mitä työn alla?   19.1.2020 19:02
Fortress I on saanut siirtokuvat ylleen. Enää parit detaljit paikalleen ja viimeistely. eiköhän se viikon sisällä valmistu.

E-P
Kattelin hyllyjä ja löytyihän sieltä. Zvezda La-5FN, Hasegawa ja Heller Yak-3. Kaikkien skaala on 1/72. Heller on peräisin 70-luvulta ja tarkoitus oli maalata se uudelleen. Hasen ja Zvedan valmistumiset on kiinni siitä löydänkö enää puuttuvia osia. No, pitää lähteä penkomaan laatikoita.

E-P
Vuoden 2019 rakennetut mallit   7.1.2020 20:11
Kaikkiaan yhdeksän vuonna 2019 valmistunutta mallia on Galleriassa. Sitten on yksi B-47 jota en pistänyt näytille. Eli kymmenen valmistui vuonna -19. Lisäksi aloitin kaksi, joiden valmistuminen venyy kuitenkin vuoden 2020 puolelle.

E-P
Mitä työn alla?   6.1.2020 18:28
Nyt kun vuodenvaihteen ryhmiksen mallit on julkaistu niin on vuorossa Coastal Commandin Fortress I viimeistely.

E-P
Spitin viimeiset maalit on kuivumassa, julkistus myöhemmin illalla.

E-P
Kuulentojen pienoismalleja   5.1.2020 10:15
Pari päivää sitten paikallisessa Prismassa käteen osui Airfixin julkaisema lehdykkä, joka liittyy aiheeseen. Silmäilin hetken mutta en painanut sisältöä mieleen sen tarkemmin. Nimessä mainittiin "50 vuotta ensimmäisestä kuulennosta" tai jotakin sinne päin. Sivuja on likimain saman verran kuin Airfix Modelling Magazinessa.

E-P
Spitissä on siirtokuvat pinnassa. Viimeiset pikkuosat paikoilleen ja töhrimään. Saan tämän toisenkin tuotoksen todennäköisesti valmiiksi määräajajn puitteissa.

E-P
Nyt on se ahnehtimani toinenkin malli siinä vaiheessa että urheilutermejä käyttäen kello kilkattaa viimeisen kierroksen alkamisen merkiksi. Eli siirtokuvien pohjatyöt, siirtokuvat ja viimeiset pikkuosat paikoilleen, loppulakkaus ja vanhentamiset jäljellä. Ja pitäisi se saada julkaistuakin. Voipi mennä vähän tiukille.

E-P
Olihan se kansio valmiina. Ei vaan ensin näkynyt kun oli tyhjä.

Eli FW-190D on julkaistu. Ja Spifiren kimppuun.

E-P