Pienoismallit.net

Petri Jaatinen

M: Rakennussarjoja ym   17.9.2020 05:41
Hintoja tarkistettu
M: Rakennussarjoja ym   13.9.2020 15:45
Myydään seuraavat tavarat:

Tamiya Sturmeschütz III Ausf.G “Finnish Army” 1:35 + voyager model pe35356 etsisetti hinta 40e

Tamiya FINNISH ARMY ASSAULT GUN BT-42 1/35 + voyager model pe35455 + voyager model pe35456 etsisetit hinta 50e

Hasegawa Messerschmitt Bf 109G-2 'Finnish Air Force' 1/72 hinta 20e

AFV Club 35047 Sd.kfz.11 Leichter Zugkraftwagen 3t Einheitsfahrerhaus 1/35 hinta 25e

Revell SAAB 35 S DRAKEN 1/72 hinta 10e

Revell battleship tirpitz 1:700 hinta MYYTY

Dragon jagdpanzer IV L/70 1/72 hinta MYYTY

Adam Wilder dealing with photoetch DVD hinta MYYTY

Rp toolz photoetch työkalu 13cm hinta MYYTY

Yhteydet yv, postit ostajalle.

hwww.pienoismallit.net/media/kuvat/15/61/23/156123.jpg

hwww.pienoismallit.net/media/kuvat/15/61/24/156124.jpg
Elokuva oli hyvä ja realistinen siihen asti kunnes Brad Pitt kumppaneineen ampui noin 200/300 SS sotilaasta hajonneesta panssarivaunusta.. :D Se loppu kohtaus söi kyllä uskottavuutta ja jäi vähän paskan maku suuhun koko leffasta.
Maalien sekoittaminen   30.10.2014 17:25
Jonkka kirjoitti:
Paavo Virolainen kirjoitti:
Haet apteekista pötkylän yskänlääkemittoja. Niitä tulee ite käytettyä. Ei oo kalliita
Niitä pieniä shottilasin näköisiä joissa on mitta-asteikko kyljessä? Muuten kyllä mutta niissä ei ole kantta.
Kyllä niihin saa kansiakin apteekista, mutta taitaa olla sen verran väljä kansi että maalit kuivuu. Kokeillut en kylläkään ole.
Team Finland   16.4.2014 21:37
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Mitä se Marko nyt salailee? :D Täshän aivan uteliaisuus herää.
Täytyy itsekkin luopua tästä ryhmiksestä. Mallia en ole edes aloittanut kokoamaan ja nyt on sen verran monta mallia työn alla että en enempää ota pöydälle pyörimään. Viime aikoina mallien valmistumis tahtikin on ollut niin hidasta ettei mitään toivoa ehtiä ajoissa.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Petri Jaatinen kirjoitti:
Olenkin jo jonkun aikaa ajatellut lekon tekemistä maakaluston sijaan. Voisin hyvinkin osallistua tähän rakenteluun, jos vaikka saisi vähän inspiraatiota takaisin! Suositelkaas nyt lekoista enemmän ymmärtävät hyviä sarjoja bf 109:sistä 1:32 skaalaan. Kohtuullisen helposti rakennettava malli olisi hyvä, kun lekoista ei kokemuksia ole.
G-mersuista suosittelen ehdottomasti Revelliä hinta/laatusuhteen takia. Siinä on pieniä kohtia mitä pitää fiksata jos haluaa ihan ammattitason mallin. Aftermarkettia löytyy ko. sarjaan enemmän kuin tarpeeksi. Netissä on hyviä rakennusblogeja sarjasta.

Eemeleistä suosittelen Dragonia. Osat vaan sopii paikoilleen unelmasti kuin legopalikat. Ja detailjitaso on huippuluokkaa. Rakentaminen on todella miellyttävää sarjan parissa. Ainoastaa jos on kokemusta Dragonin malleista vaikka panssaripuolelta niin ohjeet on sellainen sokkelo joka lamaannuttaa, mutta kun tarkasti seuraa ohjeita niin ei ole mitään ongelmaa kasaamisessa.
Kiitos vinkeistä! Dragonin ohjeet ovat tuttuja sotka puolelta, joten niiden kanssa varmasti pärjäisi. Minkälainen tuo Hasegawan suomi-mersu on, jos sen rakentaa suoraan laatikosta? Äkkiseltään en haullakaan löytänyt mitään tuosta.
Olenkin jo jonkun aikaa ajatellut lekon tekemistä maakaluston sijaan. Voisin hyvinkin osallistua tähän rakenteluun, jos vaikka saisi vähän inspiraatiota takaisin! Suositelkaas nyt lekoista enemmän ymmärtävät hyviä sarjoja bf 109:sistä 1:32 skaalaan. Kohtuullisen helposti rakennettava malli olisi hyvä, kun lekoista ei kokemuksia ole.

Saa myös tarjota yv:nä, jos löytyy ylimääräisiä mersuja!
Aikoinaan tuli tuota käytettyä ja itse puhdistin sen pitämällä neulasta pihdeillä kiinni ja lämmittämällä sitä sytkällä. Näin kuivunut liima palaa pois. Toki pitää olla varovainen, neula kuumenee nopeasti punahehkuiseksi. Ja neula tietty ensin pullosta irti.
Petri Olavi kirjoitti:
Kokemuksen myötä selvisi, että kynäruiskulle riittävä paine on 0,9-1,4 tai jotain baria vähän kulloisestakin maalaustavasta riippuen, ja tuohon raksakompura ei ollut riittävän tarkka. Siksi hommasin tuolta tuommoisen:

shop.wiltec.info…Twin-cylinder-Compressor--Model-AS196-with-air-tank---two-step-switch.html

Loppui turha säätäminen ja ihmettely, eikä tartte kuulosuojaimia. Raksakompuraa käytän vielä renkaanvaihdossa :D
Onko kaima tykännyt wiltecin kompurasta, tai onko ollut mitään ongelmia sen kanssa? Tuossa ei ilmeisesti kauhean luja ääni ole? Itsekkin meinaan jonkun pikkukompuran hommata ja Wiltecillä näyttää mallejakin olevan paljon.