Pienoismallit.net

Heikki Väyrynen

Matti Järvinen kirjoitti:
Kiitokset vinkistä. Tilasin sen sitten kuitenkin Saksasta kun näyttää siltä ettei sitä täältä mistään hyllystä löydy. Ihan periaatteesta ostan mieluummin kotimaisilta kauppiailta, että meillä on kauppoja jatkossakin.
Periaatteen mies
KP-Rally Team T:mi   5.4.2013 20:35
Omasta mielestäni on hienoa, että kauppojen kesken on valinnan ja vertailun varaa. Ensi vilkaisulla tarjonta näyttää mielenkiintoiselta. Itse graafisen alan ihmisenä kehottaisin panostamaan hieman sivustojen ulkonäköön ja käytettävyyteen. Varmasti pienellä haulla löytyy budjettiin sopiva toteuttaja ammattimaisen näköiselle sivustolle. Mukavan näköisillä sivuilla viihtyy pidempään ja tunnetusti riski heräteostostenkin tekemiselle kasvaa.

Onnea kaupalle!
Mukava keskustelun avaus!

Lähestulkoon ensimmäinen valmiiksi saattamani malli on AZ-Modelsin Grumman Gosling (1:48) itse keksityllä siviilikuosilla.

Valmistumista odottaa Minicraft Model Kits:in V-35 Beechcraft "Bonanza", mittakaavassa 1/48. Kyseinen malli tulee hieman pakon sanelemana esiintymään pienellä kiitotien pätkällä, sillä avonaisen konehuoneen vuoksi keulaan ei sopinut tarpeeksi vastapainoa pitkälle ahterille. Meinaan siis kiinnittää koneen alustaansa keulimisen estämiseksi.

Toivelistalla on päällimmäisenä ainakin PBY-Catalina samassa mittakaavassa, ja tuon yrittäisin toteuttaa Cousteaun Calypso-väriteemalla.